O prvem koraku - smo še v kameni dobi? :D
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ pomoje to ni ti ni tak hendikap kot to če se ne zavedaš dejstva da so ženske 10x boljše v branju tvoje telesne govorice
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
FTad - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2011
Džeki napisal/-a:FTad napisal/-a:
Če pa pristopiš v "nevtralnem" okolju, kjer je trenutno punca v svojih mislih in ji ni prioriteta oz namen, da čaka nekoga, da pristopi k njej, je pa še vedno povsem možno, da dobi moški pozitivno reakcijo oz ne takoj košarico!
Še vseeno moraš bit pozoren na njeno telesno govorico, ko jo ogovoriš. če jasno kaže, da sploh ni zainteresirana, lahko delaš salte, pa en bo uspeha.
Tako, da ima Akva kar prav. Moški, ki ne znajo brat telesne govorice....so v bistvu pri osvajanju kot invalid, ki bi rad tekel maraton.
jup, to prec opazim. Tud men se ne da izgubljat časa z nekom, ki ni zainteresiran. Pravzaprav še raje vidim, da me takoj skensla, kot pa da ima z menoj vljuden pogovor, pa mi čez 10 min reče, da ma fanta....
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Zanimivo, kolk komplicirate zadeve. Začetek pogovora, vabilo na kavo/pijačo/sprehod in podobne zadeve vam predstavljajo nekaj tako težkega in zahtevnega, da iz tega delate celo znanost.
Ne vem, no...meni te reči ne povzročajo težav. Bolj začenjam v sproščenem vzdušju, malo zajebancije, kolegialnosti, ne pa z nekimi čustvenimi Let's get married tomorrow scenami. Mogoče mal zafarbam, če gre res za izredno močne "vibracije" ( ), sicer pa to jemljem zlahka, pač osebe nasproti sebe ne gledam kot Mr. Right, s katerim bom preživela celo življenje, ampak kot simpatičega osebka, s kerim se štekama.
Je pa res, da mam nos za idiote, tk da nekih negativnih izkušenj nimam.
Ne vem, no...meni te reči ne povzročajo težav. Bolj začenjam v sproščenem vzdušju, malo zajebancije, kolegialnosti, ne pa z nekimi čustvenimi Let's get married tomorrow scenami. Mogoče mal zafarbam, če gre res za izredno močne "vibracije" ( ), sicer pa to jemljem zlahka, pač osebe nasproti sebe ne gledam kot Mr. Right, s katerim bom preživela celo življenje, ampak kot simpatičega osebka, s kerim se štekama.
Je pa res, da mam nos za idiote, tk da nekih negativnih izkušenj nimam.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
^^Čak, nisi ti v vezi?
Drugače pa, ni primerjave. Verjetnost, da bo ženska, ki nagovori tipa, v štartu zavrnjena, je približno enaka 1%. Če je res nikakva in če ogovori kakšnega, ki je precej nad njeno kategorijo. Poleg tega imate ženske branje telesne govorice na najvišji možni ravni in itak preberete, če tipu sploh ne sedete. In pol niti poskušate ne nič.
Tako da, logično, da ste ženske že apriori bolj sproščene, če že pristopate, ker veste, da nič ne tvegate.
Drugače pa, ni primerjave. Verjetnost, da bo ženska, ki nagovori tipa, v štartu zavrnjena, je približno enaka 1%. Če je res nikakva in če ogovori kakšnega, ki je precej nad njeno kategorijo. Poleg tega imate ženske branje telesne govorice na najvišji možni ravni in itak preberete, če tipu sploh ne sedete. In pol niti poskušate ne nič.
Tako da, logično, da ste ženske že apriori bolj sproščene, če že pristopate, ker veste, da nič ne tvegate.
-
Z vsem se strinjam. In se zavedam, da so moški bolj bogi na tem področju. Mogoče ravno zaradi tega, ker preveč racionalizirajo vse, namesto, da bi samo začutli. Pač, isto, kot če si cigo in te en shinhead nepremično gleda, začutiš, da to ni nič dobrega. Ta filing je treba mal razvijat
Sem v zvezi, a to pomeni, da ne smem na kavo s simpatičnimi ljudmi? Lahko samo z antipatičnimi in grdimi hodim?
Sem v zvezi, a to pomeni, da ne smem na kavo s simpatičnimi ljudmi? Lahko samo z antipatičnimi in grdimi hodim?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^če je ženska zasedena jo mora fant zapret v sobo, ključ pa vržt stran
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
chesermarko napisal/-a:Verjetno sem jaz full grd, ma se mi ni še v življenju zgodilo kaj takega, da bi me ženska povabila na pijačo, nikoli.
Ali pa si blazno lep in si vsaka misli ah do tega raje ne bom pristopla, ker me bo itak zavrnil
No na pijačo v lokalu sem jaz do zdaj povabila tipa samo enkrat, lepo sem odkorakala do njega in ga vprašala če gre z mano nekaj spit ^^ Ko to omenim kateri random kolegici me gleda kot da sem zmešana. Ma jebiga, na pijačo z mano je pa šel
-
Led Zeppelin napisal/-a:^^če je ženska zasedena jo mora fant zapret v sobo, ključ pa vržt stran
Tako, pa še nahoblat jo mora za ziher, da slučajno ne bi pomislila na kaj takega
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Džeki napisal/-a:
evo se strinjam s tem. sej ne da sem takole že 100krat povedal samo ste me pupljuvali ker sem pač slovenc79.
ko je ženska zasedena, se mora sama zaklent v sobo in vreč stran ključ. ne pa da flirta z drugimi potem...
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
positive vibration napisal/-a:Sem v zvezi, a to pomeni, da ne smem na kavo s simpatičnimi ljudmi? Lahko samo z antipatičnimi in grdimi hodim?
Hja, dost tipov si, če gre kakšna nova ženska z njimi na kavo in celo sama da iniciativo za to, vse skupaj razlaga, da gre za spoznavanje...Pol so pa lahko hitro problemi.
Hočem rečt, pazi, če ti vse skup jemlješ na izi in neobvezujoče, ne pomeni, da bodo tudi tipi vse skup tako vzeli..
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
slovenc79 napisal/-a:ko je ženska zasedena, se mora sama zaklent v sobo in vreč stran ključ. ne pa da flirta z drugimi potem...
a fant pa pol po rjuhi skoz okno k njej pripleza al kako?
pa nujno mora računalnik preč vreči predtem, da ne more po forumih za nasvete spraševat, če se ji slučajno zazdi, da bi to, da se zaklene/je zaklenjena v sobo, znal bit problem.
no, primerno rešitev je pa itak že positive vibration predlagala.
As your lover describes you, so you are.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov