O prvem koraku - smo še v kameni dobi? :D

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bavaria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Bavaria » 02. Dec. 2011 15:51

Dobiš torej brezplačno vstopnico, greš pogledat predstavo, nad katero si po koncu totalno navdušen. Ampak to je bilo zadnje predvajanje predstave, ti pa si na vsak način želiš film pogledat še enkrat. In če ti je takooo noro dober ta film, boš naredil vse, da ga vidiš še enkrat ne? :D

Možno je pa valjda tudi, da sredi filma odideš oziroma komaj čakaš, da je konec. Če pa se film konča tako kot telenovele, da te pritegne in hočeš vedet, kaj se bo zgodilo naslednjič - boš seveda šel gledat. Evo. :)
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Dec. 2011 16:01

Ne recem. vse je mozno...

Ampak vseeno...

Kjeri noooro dober film je brezplacen za vraga?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Dec. 2011 16:14

Akvamarin napisal/-a:
Res je, temu se ne rece prvi korak, ampak 'vstopnica za prvi korak'

Zdaj vstopnice so razlicne, imas vstopnice za romanicen film, vstonice za dolgocasno opero, vstopnice za dramo, za horor, vstopnice za zelo dober koncert in seveda vstopnice za Circus...ampak zdi se mi, da brezplacne vstopnice za neki dogodek, kratkorocno te razveseljijo, ker so brezplacne, ampak podcenijo kvaliteto samega dogodka :D

Ker je zenska ze zdavnaj ugotovile, da je cist brezveze se ukvarjati z moskim egom, ker hoce bit glaven, prepustila je moskemu, naj kupuje vstopnice...je pa vprasanje ali bo moski navdusen nad dogodka, ki ga bo pogledal.

Zenske ki kao dejajo 'prvi korak', dajejo brezplacne vstopnice.

Sej se strinjam s tabo, sem pred časom napisal na moškem čveku, d aje moški, ki ne zna brati ženske govorice telesa, nepismen pri osvajanju.

Meni se drugače skoraj vsaka ženska nasmehne in približa, če le hočem. Dober tip, najbrž.

Malo heca. :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Dec. 2011 16:18

keepsake napisal/-a:
slovenc79 napisal/-a:
keepsake napisal/-a:res presenetljivo, da se tebi ne zdi nujno, ker si itak preveč posran da bi sploh pogledal neko punco, kaj šele naredil prvi korak.

se pravi je enako s tvoje strani, če se ti zdi nujno da moški naredi prvi korak? ali pa si preveč "ponosna", da bi pristopila do nekoga?

če se mi zdi nujno? Od kje si zdaj povlekel da se Meni zdi to nujno?!

Samo komentiram, zakaj je očitno da se tebi ne zdi nujno, nisem pa nič pisala o svojih razmišljanjih na to temo.
Ne zmišljuj si.

torej pišeš sem zato da me jebeš u glavo in me probavaš osmešit. še bolj gnila si kot sem mislu.
Bavaria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Bavaria » 02. Dec. 2011 16:53

Dejte osebna razpucavanja opravljat na sporočilih :roll:

Aja, za kater dober film so brezplačne vstopnice? Sej obstajajo nagradne igre, tko like 1x na leto ko podelijo za kakšen UAU film 3 vstopnice :D
Je pa res, da se brezplačnih vstopnic ne podeljuje kar vsepovprek, ergo? Logično vse skupaj.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 02. Dec. 2011 17:05

slovenc79 napisal/-a:torej pišeš sem zato da me jeb*š u glavo in me probavaš osmešit. še bolj gnila si kot sem mislu.

dej slovenc, ne me jebat.
jez te ne rabim nič Probavat osmešit, ker se sam po sebi čist zadost :roll:

glede na to, da sploh komentiraš, me res, ampak RES zanima, koliko prvih pristopov si že doživel (ker se ti zdi to tolk fajn), kolkokrat si pa sam pristopil.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 02. Dec. 2011 17:44

^ aqua, dobra analogija, se pa ne strinjam s tabo.

oseba, ki ve kaj hoče bo, ko bo imela možnost to dobit, to zagrabila in ne bo spustila, ne glede na kak način je prišla do tega.

zadovoljstvo ob tem, da je tip dobil žensko in veselje njegovega ega je kratkotrajno. s to žensko se potem more ujet in z njo živet, tako da dolgoročno je popolnoma vseeno kdo je začel. če ima folk glavo na pravem mestu mu je v tem primeru pomemben "cilj". "pot" je pa važna otrokom, saj njim cilj izgubi smisel 5 min po tem, ko ga osvojijo, tako kot nova igrača.
Vsak raj ima svojo kačo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 02. Dec. 2011 21:47

Akvamarin napisal/-a:mah...

prvi korak zmeraj naredi zenska, zgleda pa kot da je to moski naredil...

zenska si zbere enega moskega, ki ji je vsec, ga lepo pogleda, se mu nasmehne, ce sta v druzbi se usede zraven njega, da bi nekak prislo do pogovora, moski ce mu je ta zenska simpaticna se bo odzval na vibracije in je bo povabil na kavo...zenska pa se bo duvala,da je kao moski naredil prvi korak....
Ubistvu sm jst naredu prvi korak, ker sem prisel v prostor in ji dal priloznost da me lepo pogleda. Ne... ubistvu jst sm naredu prvi korak ker sem se rodil in ji dal priloznost da me nekoc spozna....

:roll: Svasta
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Dec. 2011 21:51

s0nckic4 napisal/-a:^ aqua, dobra analogija, se pa ne strinjam s tabo.

oseba, ki ve kaj hoče bo, ko bo imela možnost to dobit, to zagrabila in ne bo spustila, ne glede na kak način je prišla do tega.

zadovoljstvo ob tem, da je tip dobil žensko in veselje njegovega ega je kratkotrajno. s to žensko se potem more ujet in z njo živet, tako da dolgoročno je popolnoma vseeno kdo je začel. če ima folk glavo na pravem mestu mu je v tem primeru pomemben "cilj". "pot" je pa važna otrokom, saj njim cilj izgubi smisel 5 min po tem, ko ga osvojijo, tako kot nova igrača.

Impresioniran sem. :)
chesermarko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a chesermarko » 02. Dec. 2011 22:30

Verjetno sem jaz full grd, ma se mi ni še v življenju zgodilo kaj takega, da bi me ženska povabila na pijačo, nikoli.
Uporabniški avatar
FTad
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a FTad » 02. Dec. 2011 22:44

Akvamarin napisal/-a:en moski, ki pristopa zenski, ki ga sploh niti opaza ne, recimo ona gleda rajs cez okno kot da gleda vanga, lahko pricakuje kosarico.

to je bullshit.

nima veze, če ga je prej opazila, preden je stopil do nje.

Dobr, je sicer odvisno ali je pristopil do nje v kakem baru, kjer je ona prišla z namenom, da jo nekdo "ujame", pa ga ni opazila, ko je gledala na okoli za "potencialnimi" tarčami.

Če pa pristopiš v "nevtralnem" okolju, kjer je trenutno punca v svojih mislih in ji ni prioriteta oz namen, da čaka nekoga, da pristopi k njej, je pa še vedno povsem možno, da dobi moški pozitivno reakcijo oz ne takoj košarico!

Been there and tried it!
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Dec. 2011 22:56

Mahagonij napisal/-a:Ubistvu sm jst naredu prvi korak, ker sem prisel v prostor in ji dal priloznost da me lepo pogleda. Ne... ubistvu jst sm naredu prvi korak ker sem se rodil in ji dal priloznost da me nekoc spozna....

:roll: Svasta

Mah neee!! Prvi korak je bil ultrazvok pri ginekologu :D

tipi, ki pristopajo punci, ki bulji v sosednem dvoriscu, so neuspesni, pa ti mahagonij lahko se rodis celo stokrat z razlicno faco in stokrat ustopis v prostor.

s0nckic4, se strinjam s tabo glede dolgorocnosti odnosa, sam tukaj je beseda o prvih pristopih...

jaz sem samo hotla povedat, da ce je eni zenski kaksen tip vsec, dovolj je da se postavi nekje v njegovi blizini in se malo spogleduje, ce je tipu zenska vizualno vsec in je za akcijo, ji bo pristopil.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Dec. 2011 23:19

^^ sam Akvamarin tukaj spet omenjaš kot da ve dovolite da pridemo do vas, kot da ve odobrite..ja ti lahko prideš do mene.

Torej vsak random pristop do ženske, kjerkoli na temu planetu je prej odobrila ženska.

Torej moja prva ljubezen mi je takoj prisolila eno zaušnico in rekla da sem največji bedak na šoli, a je to tud ta pogled? :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Dec. 2011 23:35

^^seveda lahko moski random pristopi do zenske, lahko pristopi ko je obrnjena z hrbtom, lahko jo ogovori, sam mora opazovat kako reagira zenska in kaksne signale oddaja zenska. Ce zenska ne nakazuje, brezveze je sploh vabiti na zmenek.

Recimo prejsni teden sem bila ven in mi je pristopil en tip. Sem se cist iz vljudnosti pogovarjala, sem bila prijazna ampak nisem nicesar nakazovala, moje vibracije so bile prijateljske.
Med pogovorom sva ugotovila, da imava istega prijatelja. On zatem je dobil mojo cifro od mojega prijatelja in me zdaj vabi v kino in na pijace. Iz kje, se sprasujem, pa se sem mu povedala, da imam fanta...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Dec. 2011 23:44

FTad napisal/-a:
Če pa pristopiš v "nevtralnem" okolju, kjer je trenutno punca v svojih mislih in ji ni prioriteta oz namen, da čaka nekoga, da pristopi k njej, je pa še vedno povsem možno, da dobi moški pozitivno reakcijo oz ne takoj košarico!

Še vseeno moraš bit pozoren na njeno telesno govorico, ko jo ogovoriš. če jasno kaže, da sploh ni zainteresirana, lahko delaš salte, pa en bo uspeha.

Tako, da ima Akva kar prav. Moški, ki ne znajo brat telesne govorice....so v bistvu pri osvajanju kot invalid, ki bi rad tekel maraton.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov