O prvem koraku - smo še v kameni dobi? :D
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nincolinka - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2011
- Kraj: <3
Jaz sem pa ravno pred kratkim naredila po doooolgem casu prvi korak in zdaj cakam odziv
Upam da bo v redu in da me ne bo ze vse minilo do takrat!
Drugace pa bolj spadam med tiste punce ki se skusajo s fantom malo spogledovat prej, biti cimbolj naravna v pogovoru skratka normalno friendly hecanje, mogoce kancek flirtasta ampak samo do meje ce ugotovim da se na to odziva oz. ce mu delajo klikerji Ce vidim da ostaja resen oziroma ni pogruntal, da malo flirtam z njem, potem se zresnem v hipu...
Upam da bo v redu in da me ne bo ze vse minilo do takrat!
Drugace pa bolj spadam med tiste punce ki se skusajo s fantom malo spogledovat prej, biti cimbolj naravna v pogovoru skratka normalno friendly hecanje, mogoce kancek flirtasta ampak samo do meje ce ugotovim da se na to odziva oz. ce mu delajo klikerji Ce vidim da ostaja resen oziroma ni pogruntal, da malo flirtam z njem, potem se zresnem v hipu...
The secret of life, though, is to fall seven times and to get up eight times.”
― Paulo Coelho, The Alchemist
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
Veerle napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:ko je ženska zasedena, se mora sama zaklent v sobo in vreč stran ključ. ne pa da flirta z drugimi potem...
a fant pa pol po rjuhi skoz okno k njej pripleza al kako?
pa nujno mora računalnik preč vreči predtem, da ne more po forumih za nasvete spraševat, če se ji slučajno zazdi, da bi to, da se zaklene/je zaklenjena v sobo, znal bit problem.
no, primerno rešitev je pa itak že positive vibration predlagala.
kaj se boš spomnil ko bom rekel "kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade"?
-
Nincolinka - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 12. 2011
- Kraj: <3
Daj no, zdaj pa ze malo pretiravas. Ko je zenska zasedena, normalno da lahko koga ce ji res pade v oci, tudi malo lepse pogleda, pri tem pa ostane. Enako naj zaradi mene dela tudi moj fant, ce pa bo sel do punce in kaj zacel - e, tu se pa moja meja konca...
Lep pogled in nasmeh, to je pa to. Pa ajde, mogoce kaksna dirty misel. Grrrr
Lep pogled in nasmeh, to je pa to. Pa ajde, mogoce kaksna dirty misel. Grrrr
The secret of life, though, is to fall seven times and to get up eight times.”
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
no fanta same ženske obletavajo, skoz mi govori kak mu pišejo na fb da bi se dobile z njim... in mi gre to že malo na živce.
No vgl. o prvem koraku moškega kdaj drugič. Se mi zdi, da si ženske zadnje čase vse skoraj dosti upajo.
Js ... sem pristopila bolj redko... 1x dobesedno. Drugač pa nisem.
No vgl. o prvem koraku moškega kdaj drugič. Se mi zdi, da si ženske zadnje čase vse skoraj dosti upajo.
Js ... sem pristopila bolj redko... 1x dobesedno. Drugač pa nisem.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
slovenc79 napisal/-a:kaj se boš spomnil ko bom rekel "kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade"?
1. sem ženskega spola
2. brez veze karkoli pripominjat, ker smo že ugotovili, da maš povsem zgrešene pojme ter da mi je za druge vseeno, sama pa ne delujem po tem principu.
As your lover describes you, so you are.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Veerle napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:kaj se boš spomnil ko bom rekel "kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade"?
1. sem ženskega spola
2. brez veze karkoli pripominjat, ker smo že ugotovili, da maš povsem zgrešene pojme ter da mi je za druge vseeno, sama pa ne delujem po tem principu.
1. pardon
2. moje poste tako kot kopica ostalih jemljete subjektivno in ne objektivno. če ne bi povedal da sem še neizkušen grem stavit da tega ne bi nihče ugotovil, kakšna džeki in led zeppelin pa bi se strinjala z mano, ker razen tega da jima grem na živce imata skoraj vedno čisto podobno mnenje kot jaz.
- Veerle
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2010
ja, sam še zmeri je ogromna razlika med tem, da Džeki in LZ lahko svoje trditve vlečeta iz prakse, ti pa pač ne. a štekaš zdej? tebe je sama neosnovana teorija, ki v praksi ne vzdrži.
glede kamene dobe pri pristopih je pa itak jasno, da je fifty-fifty chance, ni kej dost za filozofirat o tem. tut to, da ženska zmeri 'izbere' al da signal al whatever, je navaden bullshit - sej so kdaj tut že bejbe popušile, a ne? po tej veleumni teoriji bi morale bit vedno, brez izjeme, uspešne. pač je bla narobe precenjena situacija, pa kaj pol, gremo dalje.
glede kamene dobe pri pristopih je pa itak jasno, da je fifty-fifty chance, ni kej dost za filozofirat o tem. tut to, da ženska zmeri 'izbere' al da signal al whatever, je navaden bullshit - sej so kdaj tut že bejbe popušile, a ne? po tej veleumni teoriji bi morale bit vedno, brez izjeme, uspešne. pač je bla narobe precenjena situacija, pa kaj pol, gremo dalje.
As your lover describes you, so you are.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
^^ dej priznaj Horus da se želiš vrniti
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Veerle napisal/-a:ja, sam še zmeri je ogromna razlika med tem, da Džeki in LZ lahko svoje trditve vlečeta iz prakse, ti pa pač ne.
in? mnenja so velikokrat podobna. jaz samo povem kar si mislim. vas pa moti ker mislite da se delam pametnega zato se ti in tebi podobni obesite na VSAK moj post, in ste proti vsemu kar povem, brez da bi sploh kdo dejansko pomislil ko prebere moje mnenje.
to da pa tista dva osebka zgoraj večkrat ponosno napišeta "slovenc79 je bedak", nato pa napišeta mnenje tako kot moje samo v drugih besedah. seveda mal prirejen da je čim manj mojemu podobno.
@Heruur, vidim da si eden par objektivnih oseb tuki da praviš da imam nekej pravih idej.
no, pa še o izkušnjah, vi ki ste lepo poparčkani in presexani imate s tem izkušnje, jaz pa sem dolgo samski in imam s TEM izkušnje. in pač povem mnenje s strani kot jih vidim jaz.
-
^^ jaz ti rečem da si bedak, ker si včasih nesramen in nevzgojen.
Vsi tukaj ti pravimo da živiš v idealih, in jaz vem da bi bilo zate veliko bolje če bi jih opustil in verjemi da bi bil veliko bolj srečen.
In verjemi, tudi jaz sem poleti verjel v en ideal in sem POPUŠIL, dobesedno cel sistem se mi je podrl, ker sem ugotovil da kar verjamem ni res.
Če ne maraš poslušati moških mnenj, si k srcu vzemi ženske komentarje.
Vsi tukaj ti pravimo da živiš v idealih, in jaz vem da bi bilo zate veliko bolje če bi jih opustil in verjemi da bi bil veliko bolj srečen.
In verjemi, tudi jaz sem poleti verjel v en ideal in sem POPUŠIL, dobesedno cel sistem se mi je podrl, ker sem ugotovil da kar verjamem ni res.
Če ne maraš poslušati moških mnenj, si k srcu vzemi ženske komentarje.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
Led Zeppelin napisal/-a:^^ jaz ti rečem da si bedak, ker si včasih nesramen in nevzgojen.
ti povem da sem bolj kulturen in spoštljiv kot mnogo uporabnikov tukaj. samo boš to najbrž težko opazil ker si bolj al manj skupaj z njimi proti meni obrnjen.
jaz nevem zakaj bi bila preprosta punca ki zna ljubiti in biti zvesta ideal. je pa res da bo to kmalu postal ideal za take ki to iščejo ker je zgled puncam danes biti značaj ala delusional. TO je to kar jaz nočem videt.
tud jaz sem že spoznal punce prek interneta, se pogovarjal, tud šel na pijačo, pa se ni izteklo. pa kaj potem. verjamem da se bom z eno vendarle ujel enkrat.
itak noben ne verjame ker vsi mislite da zahtevam punco s fetišem. samo to ni to, to je pika na i ki je ne zahtevam, samo bi bilo fajn če bi pa se pojavla.
kar se tiče komentarjev poslušam tiste ki so objektivni. kakšna wannabe nezmotljiva claire mi ne bo nič koristila, kak džeki, ti pa mi celo bosta.
sploh pa moj namen biti tu je da mogoče najdem kar iščem in da povem okoli svoje mnenje.
-
Jaz točno vem kako se ljudje obnašajo do tebe, to vem...katastrofa, samo BEDAK si zaradi tega ker namesto da bi jih ignoriral, greš na isto žogico nazaj.
In oboji ste butlji ker pričakujete da bo nasprotnik pred ekranom padel na kolena, se začel jokati in vpiti....Claireeeeeeeeeeee vidim, vidim!!!!!
To da verjameš v popolno zvestobo ni ideal, tudi jaz verjamem v to...ker verjamem vase in moje principe.
Moje osebno mnenje je da bi se moral umiriti glede ideala, ker te cockbloka. Bojim se in to ni da te silim iti ven sexati in se goniti brez čustev, da greš malo ven..pogledaš situacijo, da vidiš kako zadeve stojijo da dobiš izkušnje.
Punce so ti lepo povedale da če boš prišel popolnoma neizkušen in čuden ker boš verjel le v svoje mnenja in ne v pravila ki nas gonijo okoli že tisoče let...jih boš odbil, in pomisli kaj če odbiješ THE ONE..kaj če zgrešiš tisto pravo punco.
To je recimo ko trening borilnih veščin, leta in leta hodiš na treninge..brcaš, uživaš...zato da boš mogoče nekoč ko bo prišlo tistih 5 minut ko boš ogrožen reagiral pravilno.
Poskušaj spuščati ideale, pojdi ven...spoznaj (ni ti treba sexati z njimi) ogromno žensk, in se vključi v stimulativne pogovore in jih poslušaj..nauči se kaj, da ne boš zgrešil THE ONE.
In oboji ste butlji ker pričakujete da bo nasprotnik pred ekranom padel na kolena, se začel jokati in vpiti....Claireeeeeeeeeeee vidim, vidim!!!!!
To da verjameš v popolno zvestobo ni ideal, tudi jaz verjamem v to...ker verjamem vase in moje principe.
Moje osebno mnenje je da bi se moral umiriti glede ideala, ker te cockbloka. Bojim se in to ni da te silim iti ven sexati in se goniti brez čustev, da greš malo ven..pogledaš situacijo, da vidiš kako zadeve stojijo da dobiš izkušnje.
Punce so ti lepo povedale da če boš prišel popolnoma neizkušen in čuden ker boš verjel le v svoje mnenja in ne v pravila ki nas gonijo okoli že tisoče let...jih boš odbil, in pomisli kaj če odbiješ THE ONE..kaj če zgrešiš tisto pravo punco.
To je recimo ko trening borilnih veščin, leta in leta hodiš na treninge..brcaš, uživaš...zato da boš mogoče nekoč ko bo prišlo tistih 5 minut ko boš ogrožen reagiral pravilno.
Poskušaj spuščati ideale, pojdi ven...spoznaj (ni ti treba sexati z njimi) ogromno žensk, in se vključi v stimulativne pogovore in jih poslušaj..nauči se kaj, da ne boš zgrešil THE ONE.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
razumljivo, ampak...
če hodim ven, žuram, si privoščim lajf... THE ONE me bo imela za prasca, jebača. in ker enostavno nisem tak tip, ki me to ne privlači, ne vem zakaj bi se takega delal.
bodi to kar si, pravijo vsi.
itak pa lej, kot sem že rekel jaz tudi ne iščem nasvetov. jaz se tuki pokažem in zabijem del prostega časa, to je to.
če hodim ven, žuram, si privoščim lajf... THE ONE me bo imela za prasca, jebača. in ker enostavno nisem tak tip, ki me to ne privlači, ne vem zakaj bi se takega delal.
bodi to kar si, pravijo vsi.
itak pa lej, kot sem že rekel jaz tudi ne iščem nasvetov. jaz se tuki pokažem in zabijem del prostega časa, to je to.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov