O prvem koraku - smo še v kameni dobi? :D

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Bavaria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Bavaria » 01. Dec. 2011 20:45

Spet se oglašam... Danes sem sedela v enem mirnem kafiču, ko sta prihrumeli dve mladi študentki (ali pa starejši dijakinji) in hote sem pač prisluškovala njunemu pogovoru.
Šlo se je o tem, kdo naj naredi prvi korak in zakaj ja ter zakaj ne.

Punca A je zagovarjala, da mora obvezno fant pristopit do nje, ker če ne, se ona ne bo premaknila nikamor, tudi če je tip na pogled sanjski in oh in sploh. "Ma še pogledam ga ne!" je pribila. "Kar naj on pride do mene, evo zdaj naj pride ta kelnar do mene in me začne pecarit."

No, mene je jasno kar zvijalo :D
Druga punca je bolj svobodomiselna (podobno kot jaz) in je čisto easy lepo lahkotno rekla, da njej ni problem dodat ogledanega tipa na fejsbuk, mu prva pisat in potem pa naj on dalje, če je za. "Pa da neoš misla, da to delam pri fsakem. Nee, sao če mi je keri res tak, prav všeč." (Ma ne, res? Sem mislila da pa malo probavaš, pri enem bo že :D )

Meni osebno zelo zanimiva tema. In res me zanima, kaj si o tem mislite ve cosmice? Naredite prvi korak - ste ga naredile kdaj, vam je bilo žal? Kako se je odzvala druga stran? Moški, kaj si mislite o "agresivnicah" ki vas kar meni nič tebi nič povabijo na kavo? :D

No, pa da povem še svoje izkušnje... Ja, sem ene parkrat pa res naredila prvi korak. Pač, tvegaš in povabiš na tisto kavo. Enkrat je bil "ne morem", ostalo pa je bilo zelo fajn sprejeto. :D Tako da, jaz bi vsekakor priporočala, da se prvih korakov lotite tudi ženske...
najobbb
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 11. 2011
Kraj: obala

Neprebrana objavaNapisal/-a najobbb » 01. Dec. 2011 20:59

Bavaria napisal/-a:Spet se oglašam... Danes sem sedela v enem mirnem kafiču, ko sta prihrumeli dve mladi študentki (ali pa starejši dijakinji) in hote sem pač prisluškovala njunemu pogovoru.
Šlo se je o tem, kdo naj naredi prvi korak in zakaj ja ter zakaj ne.

Punca A je zagovarjala, da mora obvezno fant pristopit do nje, ker če ne, se ona ne bo premaknila nikamor, tudi če je tip na pogled sanjski in oh in sploh. "Ma še pogledam ga ne!" je pribila. "Kar naj on pride do mene, evo zdaj naj pride ta kelnar do mene in me začne pecarit."

No, mene je jasno kar zvijalo :D
Druga punca je bolj svobodomiselna (podobno kot jaz) in je čisto easy lepo lahkotno rekla, da njej ni problem dodat ogledanega tipa na fejsbuk, mu prva pisat in potem pa naj on dalje, če je za. "Pa da neoš misla, da to delam pri fsakem. Nee, sao če mi je keri res tak, prav všeč." (Ma ne, res? Sem mislila da pa malo probavaš, pri enem bo že :D )

Meni osebno zelo zanimiva tema. In res me zanima, kaj si o tem mislite ve cosmice? Naredite prvi korak - ste ga naredile kdaj, vam je bilo žal? Kako se je odzvala druga stran? Moški, kaj si mislite o "agresivnicah" ki vas kar meni nič tebi nič povabijo na kavo? :D

No, pa da povem še svoje izkušnje... Ja, sem ene parkrat pa res naredila prvi korak. Pač, tvegaš in povabiš na tisto kavo. Enkrat je bil "ne morem", ostalo pa je bilo zelo fajn sprejeto. :D Tako da, jaz bi vsekakor priporočala, da se prvih korakov lotite tudi ženske...

mislim da fantje večkrat dobijo rečena beseda "ne morem" kot pa obratno pri vabilo za kavo .... :P
majaTHEyou
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a majaTHEyou » 01. Dec. 2011 21:28

Ja ženske bi lahko večkrat naredile prvi pristop, ampak meni je še vedno lepš če tip prvi pristop do tebe pa te ogovori. :spin:
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 01. Dec. 2011 21:31

A nimamo že kar nekaj odprtih tem v katerih je blo že marsikaj podebatirano kar se tiče pristopov?
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 01. Dec. 2011 21:33

ne, meni se zdi da NI nujno da mora tip naresti prvi korak. zakaj, ker: ženske so večinoma tiste, ki so zbirčne, in se odločajo koga odjebat, koga ne, kdo bo samo prijatelj, ipd. ženske so ta šibkejši spol, in če je kdo vsiljiv in ne pošteka ali je njena nedoslegljivost le igranje ali zares, je takoj prasec itd...

je pa problem da če ženska pristopi do moškega, le zbira kandidate, od katerih bo 1 izbran.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 02. Dec. 2011 10:58

res presenetljivo, da se tebi ne zdi nujno, ker si itak preveč posran da bi sploh pogledal neko punco, kaj šele naredil prvi korak.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Dec. 2011 11:41

Načeloma moški delamo prve korake, največkrat. Pač tako je.

Kar pomeni, da smo na boljšem, saj mi izbiramo, h kateri pristopiti, medtem ko povprečna ženska izbira samo med tipi, ki so pristopili do nje.
Bavaria
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 11. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Bavaria » 02. Dec. 2011 12:23

Jaz pravim, da če ti je res nekdo všeč, pač pristopiš do njega. To si razlagam čisto na simple način; vzemi kar želiš in plačaj ceno za to. Kot v trgovini moraš plačat, če si želiš čokolado, tako plačaš "tveganje" da te pač zavrne. V nasprotnem primeru pa dobiš "čokolado" :twisted:
Tako da, tudi ženske lahko izbiramo do katerega bomo pristopile :P sej ni treba, da mu rečeš direktno da ti je všeč, nakažeš, potem pa vidiš a dobiš + al dobiš - . Mislim pa, da mamo ženske veliiiiiko več možnosti za + kot moški :D
Zadnjič spremenil Bavaria, dne 02. Dec. 2011 12:32, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 02. Dec. 2011 12:28

keepsake napisal/-a:res presenetljivo, da se tebi ne zdi nujno, ker si itak preveč posran da bi sploh pogledal neko punco, kaj šele naredil prvi korak.

se pravi je enako s tvoje strani, če se ti zdi nujno da moški naredi prvi korak? ali pa si preveč "ponosna", da bi pristopila do nekoga?
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Dec. 2011 13:16

mah...

prvi korak zmeraj naredi zenska, zgleda pa kot da je to moski naredil...

zenska si zbere enega moskega, ki ji je vsec, ga lepo pogleda, se mu nasmehne, ce sta v druzbi se usede zraven njega, da bi nekak prislo do pogovora, moski ce mu je ta zenska simpaticna se bo odzval na vibracije in je bo povabil na kavo...zenska pa se bo duvala,da je kao moski naredil prvi korak...

moski, ki so antitalenti pri opazanju vedenja zenske, nimajo sreco v ljubezni..

en moski, ki pristopa zenski, ki ga sploh niti opaza ne, recimo ona gleda rajs cez okno kot da gleda vanga, lahko pricakuje kosarico.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a brandibelle » 02. Dec. 2011 13:19

:respekt: :hail:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 02. Dec. 2011 13:51

Akvamarin napisal/-a:mah...

prvi korak zmeraj naredi zenska, zgleda pa kot da je to moski naredil...

zenska si zbere enega moskega, ki ji je vsec, ga lepo pogleda, se mu nasmehne, ce sta v druzbi se usede zraven njega, da bi nekak prislo do pogovora, moski ce mu je ta zenska simpaticna se bo odzval na vibracije in je bo povabil na kavo...zenska pa se bo duvala,da je kao moski naredil prvi korak...

moski, ki so antitalenti pri opazanju vedenja zenske, nimajo sreco v ljubezni..

en moski, ki pristopa zenski, ki ga sploh niti opaza ne, recimo ona gleda rajs cez okno kot da gleda vanga, lahko pricakuje kosarico.

Vse je res, ampak temu, da se nekomu nasmehneš, se ne reče prvi korak.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 02. Dec. 2011 14:12

Akvamarin nas poskuša prepričati da nam ženske ukradejo vso slavo :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 02. Dec. 2011 14:41

slovenc79 napisal/-a:
keepsake napisal/-a:res presenetljivo, da se tebi ne zdi nujno, ker si itak preveč posran da bi sploh pogledal neko punco, kaj šele naredil prvi korak.

se pravi je enako s tvoje strani, če se ti zdi nujno da moški naredi prvi korak? ali pa si preveč "ponosna", da bi pristopila do nekoga?

če se mi zdi nujno? Od kje si zdaj povlekel da se Meni zdi to nujno?!

Samo komentiram, zakaj je očitno da se tebi ne zdi nujno, nisem pa nič pisala o svojih razmišljanjih na to temo.
Ne zmišljuj si.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Akvamarin » 02. Dec. 2011 15:40

Džeki napisal/-a:Vse je res, ampak temu, da se nekomu nasmehneš, se ne reče prvi korak.

Res je, temu se ne rece prvi korak, ampak 'vstopnica za prvi korak'

Zdaj vstopnice so razlicne, imas vstopnice za romanicen film, vstonice za dolgocasno opero, vstopnice za dramo, za horor, vstopnice za zelo dober koncert in seveda vstopnice za Circus...ampak zdi se mi, da brezplacne vstopnice za neki dogodek, kratkorocno te razveseljijo, ker so brezplacne, ampak podcenijo kvaliteto samega dogodka :D

Ker je zenska ze zdavnaj ugotovile, da je cist brezveze se ukvarjati z moskim egom, ker hoce bit glaven, prepustila je moskemu, naj kupuje vstopnice...je pa vprasanje ali bo moski navdusen nad dogodka, ki ga bo pogledal.

Zenske ki kao dejajo 'prvi korak', dajejo brezplacne vstopnice.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov