Nov zacetek

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 15. Sep. 2011 8:35

Vsakega človeka je strah, da bo ponovno razočaran in včasih tudi je, ampak če ne poskušaš ne veš. Ampak zaradi izkušenj rastemo in se razvijamo, zaradi preteklosti smo takšni kakršni smo. Vse nas je bilo strah, nas je še ali bomo prizadeti, ali bomo ljubljeni... ampak če ne bi nikoli poskusili, ne bi skoraj nihče imel več zvez, ne bi nihče več ljubil, bil srečen. Reči si, da je bolje da se sprostiš kot pa da si doma zabedirana. Ja vem, da je lahko narediti težko pa narediti, vendar si to govori, če ne probam ne moram vedet, kar je absolutno tudi res. Pa tudi kakšen fant ki ti je všeč, verjetno misli isto kot ti, kaj pa če me bo prizadela, kaj če bom razočaran. Vse se borimo z istimi mislimi.
Torej nasmehni se in pojdi novim dogodivščinam naproti.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a delfinchek » 15. Sep. 2011 21:48

Jaz pa mislim, da sem se nekaj naucila iz slabe izkusnje.. lahko bom spet naletela na bedaka.. taksne lastnosti, kot jih je imel bivsi, bom pa vseeno prepoznala.. lahko da bo bedak, ampak druge vrste.. smile

To mi je zelo všeč, kar si napisala. Naučila si se prepoznati, zato verjamem, da boš ob ponovnem primeru hitro zbežala, kar te bojo nesle noge. Se pravi, da te nima ničesar biti strah, ker si ne boš pustila, da se situacija ponovi, ker ne boš zabredla tako globoko. Če ne bo prvi super, bo pa drugi ali pa tretji.
Tako da nič bat, sproščeno spoznavaj ljudi in spusti koga k sebi.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov