Nov začetek

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 23. Jul. 2010 14:48

Danes je moj prvi dan, ko sem se z svojimi 31 leti osamosvojil. Prerezal popkovino in se preselil na svoje. Stanovanje sem si kupil že pred dvema letoma, pa sem bil tak skopuh, da sm kar vztrajal v brezskrbnem domačem zavetju. Potem pa ko sva se s punco razšla, sem ugotovil, da sem podedoval preveč določenih vzorcev svojih staršev, poleg tega so mi preveč dovoljevali, da bi lahko v pravo smer razvil svoj karakter.

Tako da sem si danes kupil še pralni in sušilni stroj, da sem čisto neodvisen od mame. Pa odločil sem se, da TV-ja ne bom imel. Tako da zdej poslušam radijo, pijem vino, perem perilo in tipkam tja v tri dni. Bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost:)

To je to. Nov začetek.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 23. Jul. 2010 14:56

Čestitam. :P Ampak sčasoma si boš kupil televizijo. Pa še dvd. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 23. Jul. 2010 15:48

Uporabniški avatar
obiskovalec
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 6. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obiskovalec » 23. Jul. 2010 15:57

Res da sem začel kariero kot policist. Ampak obvladam pranje, likanje, kuhanje in ostala gospodinjska dela. Še nobena punca do sedaj ni bila bolj podkovana. Poleg tega, ko smo hodili na morje s prijatelji in ko so nas X punce povabile na kosilo, smo jim na koncu mi morali skuhati kosili, ker drugače bi bili lačni.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 23. Jul. 2010 16:18

obiskovalec napisal/-a:Pa odločil sem se, da TV-ja ne bom imel.

Copata!
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Jul. 2010 16:21

^^ Zakaj? :gruebel:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 23. Jul. 2010 16:47

obiskovalec napisal/-a:Danes je moj prvi dan, ko sem se z svojimi 31 leti osamosvojil. Prerezal popkovino in se preselil na svoje. Stanovanje sem si kupil že pred dvema letoma, pa sem bil tak skopuh, da sm kar vztrajal v brezskrbnem domačem zavetju. Potem pa ko sva se s punco razšla, sem ugotovil, da sem podedoval preveč določenih vzorcev svojih staršev, poleg tega so mi preveč dovoljevali, da bi lahko v pravo smer razvil svoj karakter.

Tako da sem si danes kupil še pralni in sušilni stroj, da sem čisto neodvisen od mame. Pa odločil sem se, da TV-ja ne bom imel. Tako da zdej poslušam radijo, pijem vino, perem perilo in tipkam tja v tri dni. Bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost:)

To je to. Nov začetek.

Super in srečno! :D

Boš videl, da le ni tako slabo... kdorkoli ti lahko kadarkoli pride na obisk, naučiš se kuhati, prati in skratka skrbeti sam zase, kar bo kasneje, ko boš spoznal kakšno punco velik plus...ker bo videla, da znaš sam zase poskrbet in nisi neki mamin sinček.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Jul. 2010 16:57

obiskovalec napisal/-a:Res da sem začel kariero kot policist. Ampak obvladam pranje, likanje, kuhanje in ostala gospodinjska dela. Še nobena punca do sedaj ni bila bolj podkovana. Poleg tega, ko smo hodili na morje s prijatelji in ko so nas X punce povabile na kosilo, smo jim na koncu mi morali skuhati kosili, ker drugače bi bili lačni.

fak, ampak jaz sem vedla da si ti policaj. veš ko sem ti govorila o psihopatskem zalezovanju tiste punce?
no, tudi moj bivši je bil policaj. prav ista mentaliteta.

obiskovalec, kje pa maš stanovanje? štajerska?
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 23. Jul. 2010 19:45

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 23. Jul. 2010 22:19

Drage punce :)
Star sem 31 let, imam redno službo, dobro kuham, perem. V lasti imam stanovanje, pralni & sušilni stroj in računalnik na katerega pišem to sporočilo. Družbo mi dela steklenica rdečega vina in čakam tebe, da se mi pridružiš :wink:
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 23. Jul. 2010 22:20

bravo Ajča :respekt:
tip je čisto obupan. sploh ker ga je una ignorirala.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 24. Jul. 2010 0:05

Ajča napisal/-a:Drage punce :)
Star sem 31 let, imam redno službo, dobro kuham, perem. V lasti imam stanovanje, pralni & sušilni stroj in računalnik na katerega pišem to sporočilo. Družbo mi dela steklenica rdečega vina in čakam tebe, da se mi pridružiš :wink:

Ulala...sanjski moški :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 25. Jul. 2010 14:57

Horus napisal/-a:Nekoc so zenske lahko ponudile poleg sexa vsaj gospodinjske storitve. Dandanes pa ogromno zensk kvecjemu sex, ce sploh :P

A danes pa jih ne? Glede na to, da vsaka zahteva, da zna to tudi moški, sem bila prepričana, da tudi one to obvladajo.

Drugače pa ne vem zakaj je avtor odprl temo, oziroma kaj bi rad vprašal, povedal?
Jaz osebno nisem doživela kakšnih posebnih sprememb, ko sem se preselila v svoje stanovanje. Edino malo manj dela imam sedaj kot sem ga imela prej.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov