Nov začetek
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
- Kraj: Ljubljana
Danes je moj prvi dan, ko sem se z svojimi 31 leti osamosvojil. Prerezal popkovino in se preselil na svoje. Stanovanje sem si kupil že pred dvema letoma, pa sem bil tak skopuh, da sm kar vztrajal v brezskrbnem domačem zavetju. Potem pa ko sva se s punco razšla, sem ugotovil, da sem podedoval preveč določenih vzorcev svojih staršev, poleg tega so mi preveč dovoljevali, da bi lahko v pravo smer razvil svoj karakter.
Tako da sem si danes kupil še pralni in sušilni stroj, da sem čisto neodvisen od mame. Pa odločil sem se, da TV-ja ne bom imel. Tako da zdej poslušam radijo, pijem vino, perem perilo in tipkam tja v tri dni. Bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost:)
To je to. Nov začetek.
Tako da sem si danes kupil še pralni in sušilni stroj, da sem čisto neodvisen od mame. Pa odločil sem se, da TV-ja ne bom imel. Tako da zdej poslušam radijo, pijem vino, perem perilo in tipkam tja v tri dni. Bomo videli, kaj bo prinesla prihodnost:)
To je to. Nov začetek.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Čestitam.
Ampak sčasoma si boš kupil televizijo. Pa še dvd. 

It was forever..but it didnt last long..
-
obiskovalec - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 6. 2010
- Kraj: Ljubljana
Res da sem začel kariero kot policist. Ampak obvladam pranje, likanje, kuhanje in ostala gospodinjska dela. Še nobena punca do sedaj ni bila bolj podkovana. Poleg tega, ko smo hodili na morje s prijatelji in ko so nas X punce povabile na kosilo, smo jim na koncu mi morali skuhati kosili, ker drugače bi bili lačni.
V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
obiskovalec napisal/-a:Danes je moj prvi dan, ko sem se z svojimi 31 leti osamosvojil. Prerezal popkovino in se preselil na svoje. Stanovanje sem si kupil že pred dvema letoma, pa sem bil tak skopuh, da sm kar vztrajal v brezskrbnem domačem zavetju. Potem pa ko sva se s punco razšla, sem ugotovil, da sem podedoval preveč določenih vzorcev svojih staršev, poleg tega so mi preveč dovoljevali, da bi lahko v pravo smer razvil svoj karakter.
To je to. Nov začetek.
Super in srečno!

Boš videl, da le ni tako slabo... kdorkoli ti lahko kadarkoli pride na obisk, naučiš se kuhati, prati in skratka skrbeti sam zase, kar bo kasneje, ko boš spoznal kakšno punco velik plus...ker bo videla, da znaš sam zase poskrbet in nisi neki mamin sinček.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
obiskovalec napisal/-a:Res da sem začel kariero kot policist. Ampak obvladam pranje, likanje, kuhanje in ostala gospodinjska dela. Še nobena punca do sedaj ni bila bolj podkovana. Poleg tega, ko smo hodili na morje s prijatelji in ko so nas X punce povabile na kosilo, smo jim na koncu mi morali skuhati kosili, ker drugače bi bili lačni.
fak, ampak jaz sem vedla da si ti policaj. veš ko sem ti govorila o psihopatskem zalezovanju tiste punce?
no, tudi moj bivši je bil policaj. prav ista mentaliteta.
obiskovalec, kje pa maš stanovanje? štajerska?
- Horus
Uživajte še naprej
Lep pozdrav od Horusa 

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:34, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Drage punce
Star sem 31 let, imam redno službo, dobro kuham, perem. V lasti imam stanovanje, pralni & sušilni stroj in računalnik na katerega pišem to sporočilo. Družbo mi dela steklenica rdečega vina in čakam tebe, da se mi pridružiš

Star sem 31 let, imam redno službo, dobro kuham, perem. V lasti imam stanovanje, pralni & sušilni stroj in računalnik na katerega pišem to sporočilo. Družbo mi dela steklenica rdečega vina in čakam tebe, da se mi pridružiš

A goal without a plan is just a wish.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
bravo Ajča
tip je čisto obupan. sploh ker ga je una ignorirala.

tip je čisto obupan. sploh ker ga je una ignorirala.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Jbg, mene je vino prepričalo 

-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ajča napisal/-a:Drage punce![]()
Ulala...sanjski moški

- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Horus napisal/-a:Nekoc so zenske lahko ponudile poleg sexa vsaj gospodinjske storitve. Dandanes pa ogromno zensk kvecjemu sex, ce sploh
A danes pa jih ne? Glede na to, da vsaka zahteva, da zna to tudi moški, sem bila prepričana, da tudi one to obvladajo.
Drugače pa ne vem zakaj je avtor odprl temo, oziroma kaj bi rad vprašal, povedal?
Jaz osebno nisem doživela kakšnih posebnih sprememb, ko sem se preselila v svoje stanovanje. Edino malo manj dela imam sedaj kot sem ga imela prej.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov