nov fant?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ninni_89 - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 2. 2009
- Kraj: Ljubljana
tako je. predvčerajšnjim sem šla na prvi zmenek z nekim simpatičnim fantom. nikoli še ni imel punce in nima izkušenj še. je dve leti starejši od mene. no učeraj je bil baje neki slabe volje in zato se ni nič oglasil cel dan in zato sm mu jst pisala zvečer. zdaj pa ne vem kaj ker meni je on ful ušeč sam ne vem a naj počakam da on kaj naredi in mi piše...?
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
-
ninni_89 - Komunikatorka
učeri sm mu jst pisala sms in mi je reku da je bil učer slabe volje. kr sva se pa vidla se je pa normaln obnašu glede na to da ni bil še z nobeno punco tko zun... in ne nism mu zatežila
- Nataška982
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
vsekakor počakaj! Glede na to da ni imel punce ga je verjetno tudi strah da nebi kaj zaj....
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
če si prvič ti naredla korak oz. dala iniciativo za srečanje, počakaj, da zdaj on to stori. Če ne bo, ga skenslaj!
-
princeskaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 6. 2008
hmm.. tudi sama sem se znašla v precej podobni situaciji.. 2x sem šla s fantom na kavo, se imela res super... drugič ko sva šla, mi je dal na koncu tudi lupčka in vse, mi zvečer napisal sms da mu je blo ful lepo... nekaj dni zatem sem bila v kraju kjer študira in mu pisala, da bom tam cel popoldan in da me lahko pokliče za kakšno kavo, če bo imel čas... in nič! zdaj je že 5 dni mimo in ne duha ne sluha o njem.... ne piše, ne kliče, nič ga ni na msnju, facebooku...
sej ok, lahko da si je premislu in mu ni več do tega, da bi se še kdaj dobila... samo lahko bi mi povedal al pa vsaj napisal
verejtno drugega kot čakat mi ne preostane, kajne?
sej ok, lahko da si je premislu in mu ni več do tega, da bi se še kdaj dobila... samo lahko bi mi povedal al pa vsaj napisal
What's the craziest thing you've done lately?
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
princeskaa napisal/-a:hmm.. tudi sama sem se znašla v precej podobni situaciji.. 2x sem šla s fantom na kavo, se imela res super... drugič ko sva šla, mi je dal na koncu tudi lupčka in vse, mi zvečer napisal sms da mu je blo ful lepo... nekaj dni zatem sem bila v kraju kjer študira in mu pisala, da bom tam cel popoldan in da me lahko pokliče za kakšno kavo, če bo imel čas... in nič! zdaj je že 5 dni mimo in ne duha ne sluha o njem.... ne piše, ne kliče, nič ga ni na msnju, facebooku...
Pomoje ti res ne preostane drugega kot da čakaš...jaz kolikor sebe poznam bi mu verjetno poslala še kakšen sms, pa ne uno zakaj je tak da se ti jav, ampak še enga v tem smislu, če ma kej časa, da se dobita...in če pol ne bo spet odgovora pol mislem, da pač mu ni več do tebe
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ma eni tipi so res cudni
enkrat sva bla z enim skup cez noc (pac.. ) in sva se mela res ql. takrat sva se tut prvic spoznala. in potem sva se poslavljala ono ful ''zalubleno'' in vse. ok, ampak to vem da nic kaj ne pomeni, tu se dostikrat zakljuci. AMPAK s tem fantom sva si izmenjala stevilki, msn naslove...in sva se potem se ful slisala. na messengerju sva visela tut po cele noci in se pogovarjala, res sva se ful ujela in kr ni zmanjkalo teme za pogovor. padale so tut fore u smislu da bova se skupi, ma men se je zdelo normalno da se bova se kaj vidla...njegov najbolsi prjatu mi je reku da mu je ful govoriu o men in da so mu ful svetovali kao naj bo z mano (lol ) ker pac se ni mel neke resne punce - ampak je hud tip! predvidevam da se je potem ustrasu zveze al kaj js vem? uglavnem, po par tednih vsakodnevnih pogovorov na messengerju me je kr zacel ignorirat. najprej ga kliknem, on nic...ga kliknem zvecer se enkrat, spet nic...gledam naslednji dan, ceu dan online - nic ne pise...ga kliknem cez par dni - spet nic. od takrat naprej kot da je zame umru... in to dobesedno cez noc!!! men ni blo nc jasno. 100x bol me je muclo kot ce bi mi lepo povedal kaj je narobe... ampak nism silila v njega...no zdaj po letu in pol me celo pozdravi na ulici in podobno
z enim drugim sva se pa prav lepo zmenila.
najprej sva se spoznala, in se ene 3x dobila...in pac, sva ''bla intimna'' pa tut smsji so padali, msn pogovori, use...in potem je blo pocasi mal manj interesa z njegove strani, js se pa tud nism ravno zaljubila...in me je povabu na kavo, in mi je lepo povedal da pac ne isce resne zveze. to se mi je res zdelo ful lepo. sej se ze zacelo ni tako kot da bi kdorkoli od naju hotu kej resnega, sam vseeno
enkrat sva bla z enim skup cez noc (pac.. ) in sva se mela res ql. takrat sva se tut prvic spoznala. in potem sva se poslavljala ono ful ''zalubleno'' in vse. ok, ampak to vem da nic kaj ne pomeni, tu se dostikrat zakljuci. AMPAK s tem fantom sva si izmenjala stevilki, msn naslove...in sva se potem se ful slisala. na messengerju sva visela tut po cele noci in se pogovarjala, res sva se ful ujela in kr ni zmanjkalo teme za pogovor. padale so tut fore u smislu da bova se skupi, ma men se je zdelo normalno da se bova se kaj vidla...njegov najbolsi prjatu mi je reku da mu je ful govoriu o men in da so mu ful svetovali kao naj bo z mano (lol ) ker pac se ni mel neke resne punce - ampak je hud tip! predvidevam da se je potem ustrasu zveze al kaj js vem? uglavnem, po par tednih vsakodnevnih pogovorov na messengerju me je kr zacel ignorirat. najprej ga kliknem, on nic...ga kliknem zvecer se enkrat, spet nic...gledam naslednji dan, ceu dan online - nic ne pise...ga kliknem cez par dni - spet nic. od takrat naprej kot da je zame umru... in to dobesedno cez noc!!! men ni blo nc jasno. 100x bol me je muclo kot ce bi mi lepo povedal kaj je narobe... ampak nism silila v njega...no zdaj po letu in pol me celo pozdravi na ulici in podobno
z enim drugim sva se pa prav lepo zmenila.
najprej sva se spoznala, in se ene 3x dobila...in pac, sva ''bla intimna'' pa tut smsji so padali, msn pogovori, use...in potem je blo pocasi mal manj interesa z njegove strani, js se pa tud nism ravno zaljubila...in me je povabu na kavo, in mi je lepo povedal da pac ne isce resne zveze. to se mi je res zdelo ful lepo. sej se ze zacelo ni tako kot da bi kdorkoli od naju hotu kej resnega, sam vseeno
-
ninni_89 - Komunikatorka
on je prvi mene prašal če se dobiva. dans sm ga jst pa je reku da nima cajta kr se more učit. jst ga bom zdj pustla pr miru in pol bom vidla če bo še kej pisal.če bo bo če ne pa naj gre...
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
[quote="haley"][quote="princeskaa"]hmm.. tudi sama sem se znašla v precej podobni situaciji.. 2x sem šla s fantom na kavo, se imela res super... drugič ko sva šla, mi je dal na koncu tudi lupčka in vse, mi zvečer napisal sms da mu je blo ful lepo... nekaj dni zatem sem bila v kraju kjer študira in mu pisala, da bom tam cel popoldan in da me lahko pokliče za kakšno kavo, če bo imel čas... in nič! zdaj je že 5 dni mimo in ne duha ne sluha o njem.... ne piše, ne kliče, nič ga ni na msnju, facebooku...
verejtno drugega kot čakat mi ne preostane, kajne? [/quote]
Pomoje ti res ne preostane drugega kot da čakaš...jaz kolikor sebe poznam bi mu verjetno poslala še kakšen sms, pa ne uno zakaj je tak da se ti jav, ampak še enga v tem smislu, če ma kej časa, da se dobita...in če pol ne bo spet odgovora pol mislem, da pač mu ni več do tebe [/quote]
malo za šalo, malo za res. ampak o povsem enakih/podobnih dvomih se gre v filmu He's Just Not That Into You
verejtno drugega kot čakat mi ne preostane, kajne? [/quote]
Pomoje ti res ne preostane drugega kot da čakaš...jaz kolikor sebe poznam bi mu verjetno poslala še kakšen sms, pa ne uno zakaj je tak da se ti jav, ampak še enga v tem smislu, če ma kej časa, da se dobita...in če pol ne bo spet odgovora pol mislem, da pač mu ni več do tebe [/quote]
malo za šalo, malo za res. ampak o povsem enakih/podobnih dvomih se gre v filmu He's Just Not That Into You
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]