Noseča, sama,otrok ja ali ne...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
P***a no, nniste prasice ker bi obdržale otroka!! majke mi babe da niti brat vas niso naučili v osnovni šoli... najprej preberi pol pa bod glasba ok jagodka pa enaa...
in prplo zarad mene obdrži otroka ali splavi ali ne vem kaj naredi z njim, I don't give a fuck, zmotilo me je to, da ti nekomu razlagaš da njegovi razlogi za splav niso dovolj dobri! in če ti lahko rečeš to, brez slabe vesti lah jaz teb brez slabe vesti povem da si res prasica! in to še brez občutka za sočloveka!
vidve kvočkici ki se kar nekaj vtikata brez da bi pa sploh vedli za kaj se gre, tečaji branja po mojem tud že obstajajo...
in prplo zarad mene obdrži otroka ali splavi ali ne vem kaj naredi z njim, I don't give a fuck, zmotilo me je to, da ti nekomu razlagaš da njegovi razlogi za splav niso dovolj dobri! in če ti lahko rečeš to, brez slabe vesti lah jaz teb brez slabe vesti povem da si res prasica! in to še brez občutka za sočloveka!
vidve kvočkici ki se kar nekaj vtikata brez da bi pa sploh vedli za kaj se gre, tečaji branja po mojem tud že obstajajo...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
Sicer se ne strinjam z izrazanjem, z mislimi MissBitch pa popolnoma. Tudi meni je precej osebno (prevec) zvenelo, kar je napisala *purple*. Pa ne v smislu, da izraza svoje mnenje, ampak zenska res ne potrebuje vzbujanja slabe vesti, zaradi svoje odlocitve, ki jo je itak s tezkim srcem sprejela.
Helene, glede na to, da si odlocitev ze sprejela nima smisla na to gledati samo s slabe strani, saj si predstavljam, da ni lahko, ampak ne si se bolj grenit situacije.
Helene, glede na to, da si odlocitev ze sprejela nima smisla na to gledati samo s slabe strani, saj si predstavljam, da ni lahko, ampak ne si se bolj grenit situacije.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MissBitch napisal/-a:P***a no, nniste prasice ker bi obdržale otroka!! majke mi babe da niti brat vas niso naučili v osnovni šoli... najprej preberi pol pa bod glasba ok jagodka pa enaa...
zarad mene lahko pišeš ti kar češ, ampak vkolikor bo smel nekdo napisati, da se je odločila prav, si bom tudi jaz dovolila napisati svoje mnenje, da se mi ne zdi da se je odločila prav.Človeškost gor ali dol, problem je bil njen, sama se je odločala in naj pač nosi če bo morala kaj nositi na "hrbtu".Spreminjala mnenja zarad tega ne bom in lahko čisto vsakemu povem v obraz popolnoma isto.dekle je samo izšpostavilo problem na forumu, samo prosilo za mnenje, že prej sm pisala enako mnenje in tud zdej ga.pa če sem prasica ali ne!
se ne gre za vzbujanje slabe vesti, ampak podajanje mnenja.Sori, jst ne lažem in ne olepšujem situacij in jih tudi nikdar ne bom!
ne razumem teh vaših sistemov, da če se nekdo nekaj odloči, po njegovo prav ali pa narobe, da moramo biti usi tiho?Zakaj že?Če pa kdo noče proti argumentov, naj pa nikar ne predstavlja svojih težav širnemu svetu, v kolikor ni sposoben sprejet kritike oziroma proti mnenja!
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
sj ne rabiš bit tiho, ti itaq ne veš držat gobca zaprtega, samo malo prijaznosti bi pasalo...
oziroma vsaj ne obtoževanja, bejbi že itaq verjetno ni vseeno... ampak ok, never mind, jz se umikam, ne splača se kregati s tabo!
oziroma vsaj ne obtoževanja, bejbi že itaq verjetno ni vseeno... ampak ok, never mind, jz se umikam, ne splača se kregati s tabo!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ja sej to - veš, res ti ni treba 13x ne temo povedat, kako se (ne)strinjaš z nečim. Smo dojeli, move on. Pusti jo živeti, no.*purple* napisal/-a:že prej sm pisala enako mnenje in tud zdej ga.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MissBitch napisal/-a:sj ne rabiš bit tiho, ti itaq ne veš držat gobca zaprtega, samo malo prijaznosti bi pasalo...
itak da ne.moj gobec je skos odprt
in kako še vedno ne razumeš da to ni obtoževanje?
in ja kar umakni se, veš da nima smisla in da ne bom popustila
in velja za obedve naslednice isto.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
Ko tprvo bi ti rada rekla, da si se igrala z ognjem,takoj,ko si se spustla v razmerje s poročenim moškim.Ne vem,kje ti je bla pamet,ko bi itak morala razmišljat o posledicah preden s eje zgodlo in kak bi jih preprečla, ne pa zdaj,ko je že posledica ratala.Pa v teh cajtih,ko maš res ne znam kaolk različnih vrst kontracepcije na dosegu roke,ki jih že otroci poznajo.
Kaj ti ni blo dovolj, da maš na ta način že enga otroka,lahk bi isnla na to.Ok,jaz ti splava ne priporočam.Zakaj ubiti bitje,ki ratse v tebi ni ni nič krivo?Pač ne vem...Saj je odločitev tvoja kaj boš naredila,sam za kar koli se že odloćiš pazi s komu se boš v nadaljne spuščala v nezaščitene spolne odnose.
Ja ti ne bom govorila kak vboga si,zat ki se mi nč ne smiliš.Sorry če sm prekruta,sam lahk bi pr teh letih malo bolj zrelo razmišljala in premisnla s kom češ met otroka.
Ne nism pa tud neka zagovornca tradicije,da se moraš poročit s tistim,ki maš otroka.Ma beži...več ga sploh nikoli ne rabiš vidit...Zavračam take standarde,kajti ženska sama lahko lepše in lažje vzgoji otroka, kaor pa če je moška roka zrav.
Aj mej se pa pametno se odloči po nareku zdrave pameti i srca.
Kaj ti ni blo dovolj, da maš na ta način že enga otroka,lahk bi isnla na to.Ok,jaz ti splava ne priporočam.Zakaj ubiti bitje,ki ratse v tebi ni ni nič krivo?Pač ne vem...Saj je odločitev tvoja kaj boš naredila,sam za kar koli se že odloćiš pazi s komu se boš v nadaljne spuščala v nezaščitene spolne odnose.
Ja ti ne bom govorila kak vboga si,zat ki se mi nč ne smiliš.Sorry če sm prekruta,sam lahk bi pr teh letih malo bolj zrelo razmišljala in premisnla s kom češ met otroka.
Ne nism pa tud neka zagovornca tradicije,da se moraš poročit s tistim,ki maš otroka.Ma beži...več ga sploh nikoli ne rabiš vidit...Zavračam take standarde,kajti ženska sama lahko lepše in lažje vzgoji otroka, kaor pa če je moška roka zrav.
Aj mej se pa pametno se odloči po nareku zdrave pameti i srca.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Kdo je na strani