Noseča, sama,otrok ja ali ne...
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 174 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
- helene
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
Kolk vam zavidam, od življenske energije do tistega "kar bo pa bo"... V resnici je res, če se hoče, se da veliko več kot si predstavljaš.
Zdej, kar se tiče besed "ubiti otroka"; otrok je bil velik 3.33 mm. Ubila sem torej zarodek, ja, izgubila pa otroka. Pri teh stvareh morala ne pomaga in če se imaš rad, jo je treba dati na stran.
In, samo da povem; če še ne bi imela otrok, ga obdržim in si tud jaz rečem "bo že". Tako pa imam hčero, ki pozna le svoj način življenja in ogrožat njeno socialno varnost zaradi nečesa oz. nekoga, ki to še ni...
Pa ja, je kar je. In ne, ni mi žal, mi je pa hudo.
Zdej, kar se tiče besed "ubiti otroka"; otrok je bil velik 3.33 mm. Ubila sem torej zarodek, ja, izgubila pa otroka. Pri teh stvareh morala ne pomaga in če se imaš rad, jo je treba dati na stran.
In, samo da povem; če še ne bi imela otrok, ga obdržim in si tud jaz rečem "bo že". Tako pa imam hčero, ki pozna le svoj način življenja in ogrožat njeno socialno varnost zaradi nečesa oz. nekoga, ki to še ni...
Pa ja, je kar je. In ne, ni mi žal, mi je pa hudo.
-
*°mermaid°* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2006
micamaca napisal/-a:^ verjamem da bi se ti znajdla, ampak niso pa na žalost vsi to sposobni... to sm hotla povedat
Bl je problem pomoje, da si otroka niti ne želijo tako zelo, da bi se zanj potrudili. Jst poznam kar nekaj takšnih primerov. Moja babi je imela v reji namreč že zelo veliko otrok. Od nekaterih so zgodbe prav žalostne. Vsem je pa skupno to, da je vse odvisno od tega, koliko so si jih starši sploh želeli. Za nekatere so starši naredili vse, da so čim hitreje našli službo in otroka vzeli nazaj takoj, ko je to bilo možno. Spet drugi, pa so se svojim otrokom brez težav odpovedali.
Brezveze je imet otroka če si ga ne želiš oziroma se zanj nisi pripravljen tudi žrtvovati.
helene ne bom te obsojala. Ti že veš kako je prav! Verjamem, da je bla to ena najtežjih odločitev,....
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
jst sm prepričana, da si se odločila pravilno... povprečna populacija tega foruma, ki ima okoli 20 let, še ni čisto dobro dojela realnosti življenja in živijo bolj ali manj v idealizmu... tudi meni se je dogajalo... ampak z leti pač nase prevzemaš vedno več takih ali drugačnih bremen in odločitev, s katerimi se eni bolj drugi pa manj uspešno spopadajo... zdi se mi, da si ti kljub kiksu, ki se ti je zgodil s tole nenačrtovano nosečnostjo dovolj pametna da veš kaj je zate najbolje... and thats all that matters
The secret of success is consistency of purpose.
- @smrketka@
- Debatorica
- Na forumu od: 13. 10. 2006
- Kraj: ljubljana
pomoje si se prav odločila. otrok bi preveč zakompliciral tvoje življenje, življenje tvoje hčere, predvsem pa življenje tega otroka.žal, kdaj preprosto ni pravi čas in sama veš, da s časom boš še bolj prepričana v to
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jst se pa ne strinjam s situacijo za katero si se odločila..Nevem, tvoji razlogi se mi niso zdeli dost utemeljeni za splav.
Namreč brez očeta lahko otrok ostane kadarkoli in to zame ni razlog,da otroku nebi privoščila življenja.
je pa to samo moje mnenje, jst pač na take stvari ne gledam, ker take stvari se lahko zgodijo iz danes na jutri.
Namreč brez očeta lahko otrok ostane kadarkoli in to zame ni razlog,da otroku nebi privoščila življenja.
je pa to samo moje mnenje, jst pač na take stvari ne gledam, ker take stvari se lahko zgodijo iz danes na jutri.
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
P***a prpl to je blo pa zdaj grdo! prasica mala!
mislim da ona dost bolj ve kaj je bo in kaj ne kot ti da jo boš kr neki obtoževala... da vidim tebe v tej situaciji maco!
mislim da ona dost bolj ve kaj je bo in kaj ne kot ti da jo boš kr neki obtoževala... da vidim tebe v tej situaciji maco!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
MissBitch napisal/-a:P***a prpl to je blo pa zdaj grdo! prasica mala!
ti si pa res mal motena.
Moje mnenje je tako in sm ga izpostavila tud že prej.
v tej situaciji, je jasno kaj bi prpl nardila!obdržala otroka, razlogi so pa že navedeni!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Tu se nimamo kaj strinjati ali pa ne. Če zagovarjamo pravico do splava (jaz jo - prav je, da pravica obstaja, kar pa ne pomeni, da bi jaz lahko naredila splav!), je vsaka njena odločitev legitimna.
Ženska je vprašala za mnenja, odločila se je pa na koncu sama, v skladu s svojo vestjo. In me smo lahko le tiho oziroma se preselimo v drugo temo, namenjeno splavu na splošno.
Biti pro-choice pomeni tudi spoštovati "choice" drugih ljudi.
Ženska je vprašala za mnenja, odločila se je pa na koncu sama, v skladu s svojo vestjo. In me smo lahko le tiho oziroma se preselimo v drugo temo, namenjeno splavu na splošno.
Biti pro-choice pomeni tudi spoštovati "choice" drugih ljudi.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
enaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2008
MissBitch napisal/-a:P***a prpl to je blo pa zdaj grdo! prasica mala!
po tem sem tudi jaz prasica?
sj fora foruma je v tem da izražamo svoje mnenje a ne?
spoštujemo helenino odločitev, v vsakem primeru itak ni niti najmanj naša stvar kar počne ona oz. kdorkoli drug, ampak če je tema že odprta pač povemo svoje mnenje ...
...... drugače se pa tudi js se ne strinjam s splavom
Prvi neprebran prispevek • 174 prispevkov
• Stran 11 od 12
•
Prejšnja
1 ... 8, 9, 10, 11, 12
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov