Noseča, sama,otrok ja ali ne...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

helene
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a helene » 06. Okt. 2008 7:40

Ja, naredila sem splav (v petek). Mi je grozno žal da nisem imela oz. nimam jajc. Ne počutim se dobro, govorim psihično, prejokala sem cel vikend, najhuje pa je, ker lahko sovražim njega, krivim oba, v resnici pa lahko preziram le sebe, ker sem slabič. Ker si upam počet pizdarije, posledic pa ne znam nosit.
Žal mi je. Mi je pa padlo sto ton z ramen, ampak srce, duša...boli.
Hvala za podporo.
helene
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja, naredila sem splav (v petek). Mi je grozno žal da nisem imela oz. nimam jajc. Ne počutim se dobro, govorim psihično, prejokala sem cel vikend, najhuje pa je, ker lahko sovražim njega, krivim oba, v resnici pa lahko preziram le sebe, ker sem slabič. Ker si upam počet pizdarije, posledic pa ne znam nosit.
Hvala za podporo.
helene
Sramežljivka
Sramežljivka

Hvala za podporo.
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 06. Okt. 2008 10:14

js mislm, da bi tud nardila splav. ne glede na to, da ti biološka ura tika.. saj maš verjetno čudoviti hčerkico, ki jo imaš rada.

mislm pa, da bi mogla problem rešvat nekje drugje. vem, da se me to ne tiče.. ampak, mislm, da bi morala spremeniti odnos do sebe. imej več samospoštovanja in se podajaj v veze z več ljubezni. najdi si moškega, ki te bo imel rad in bo res imel željo s teboj in tvojo hčerkico ustvarit družino.
imej se rada :bussi:
in upam, da je tvoje počutje že precej boljše.
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 06. Okt. 2008 10:41

helene očitno je že moglo bit tko. Drži se. :bussi:
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a beretta » 06. Okt. 2008 11:51

Tud js bi nardila splav. Drži se, kokr kol si se pač odločila, si se prov... In tko kt je ena napisala, je že mogl bit tko...
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 06. Okt. 2008 13:44

helene vem, da besede ne pomagajo dosti, ampak probi ostat močna ! Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
helene
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a helene » 06. Okt. 2008 13:50

Sej se ne bom razsula (čeprav hvala za vso tolažbo), ni pa lahko. S toliko obžalovanja, jeze... ki jo nimaš stresati nikamor, razen nase. Pa to še ni problem, tista žalost ki me na trenutke... Vem, da sem se odločila prav, in tud vem, da bom srečna živela naprej. Samo ta čas obžalovanja vsega mora mimo, pa bo lažje.
Uporabniški avatar
borboletta
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 19. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a borboletta » 08. Okt. 2008 20:22

Moji tašči na srečo niso pustili (prepozno) delat splava pred 32-imi leti... Zdej vidm kako tanka je meja med biti in ne biti, in kaj razmišlja moj dragi ko reče "si lahko predstavljaš da mene lahko sploh ne bi bilo, če bi šlo vse po planu". Imela je že dve hčerki, brez svojga stanovanja, pri starših, ki so jo zaničevali, brez moža (pijanec), brez službe... . Danes je edini, ki skrbi zanjo. In vedno pove kako vesela je, da se je njen načrt o splavu izjalovil. :)
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
_Larissa_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 30. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _Larissa_ » 08. Okt. 2008 20:32

borboletta to je pač en primer od mnogih pa tko k zmer za use v živlenu je najbol rečt da se pač use zgudi z razlogam...
pač je mela tvoja tašča srečo da se je tko obrnl zano sam morš met pa u glav da lohk bi blo pa tud popovno nasprotje...lohk da ji nebi znesl da bi otrok trpev lakoto bolezn al pa krkol druzga...(hvala bogu da ni tko sam pač dam primer da bi lahko blo)...
helene teb pa vrjamem da je teško pa da si se pač mogla odločt... vrjamem da si premlela res use rešitve pa da si se tko odločla z razlogam... zdj k je pač "konc" morš vrjet da je bla to prava odločitev pa da bi ti drugačna odločitev lohk ubrnla živlene na napačno stran...
upam da se boš kmal pomirila pa da se ne boš preveč presikirala(čeprov je to lahko rečt pa je teži k si v tem)...
vrjamem pa da te je izkušna marskej naučila pa da napak ne boš ponavlala... :)
velik sreče!!
Uporabniški avatar
shanell
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 5. 2008
Kraj: ptuj

Neprebrana objavaNapisal/-a shanell » 09. Okt. 2008 10:25

jaz se nikoli ne bi odločila za splav... saj ko imaš enkrat otroka, ki je tvoj, je nekaj najlepšega... :) ne bi pač mogla ubit nekoga ki je moj :)
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008
Kraj: far away

Neprebrana objavaNapisal/-a black_bird » 09. Okt. 2008 10:47

Se strinjam v tem pogledu,ker gre za človeško bitje...Zaradi tega si jih dosti premisli.Ampak menim,da moreš gledat tudi na razmere kake maš,če si sposobna nuditi otroku,kar si zasluži,če maš pogoje za to, itd.V primeru, da veš da otrok ne bo imel ničesar, je boljša rešitev splav.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Okt. 2008 10:56

je.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 09. Okt. 2008 10:58

~NIA~ napisal/-a:... Pol bi pa že nekak.. še vsak je.

no tole pa ni čist res... marsikdo ni in marsikter otrok je že nasrkal zaradi neodgovornih staršev
The secret of success is consistency of purpose.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Okt. 2008 12:38

če.
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov