Noseča, sama,otrok ja ali ne...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 09. Okt. 2008 13:04

^ verjamem da bi se ti znajdla, ampak niso pa na žalost vsi to sposobni... to sm hotla povedat :wink:
The secret of success is consistency of purpose.
helene
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a helene » 09. Okt. 2008 13:45

Kolk vam zavidam, od življenske energije do tistega "kar bo pa bo"... V resnici je res, če se hoče, se da veliko več kot si predstavljaš.
Zdej, kar se tiče besed "ubiti otroka"; otrok je bil velik 3.33 mm. Ubila sem torej zarodek, ja, izgubila pa otroka. Pri teh stvareh morala ne pomaga in če se imaš rad, jo je treba dati na stran.
In, samo da povem; če še ne bi imela otrok, ga obdržim in si tud jaz rečem "bo že". Tako pa imam hčero, ki pozna le svoj način življenja in ogrožat njeno socialno varnost zaradi nečesa oz. nekoga, ki to še ni...
Pa ja, je kar je. In ne, ni mi žal, mi je pa hudo.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 09. Okt. 2008 13:49

helene, važn je, da ti sama pr seb veš, da si se prov odločla! Se pa zmer najdejo taki, ki obsojajo, ampak vsak sprejema svoje odločitve in ti nis dolžna nobenmu polagat računov, zakaj si se tko odločla, kot si se.
Uporabniški avatar
*°mermaid°*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *°mermaid°* » 09. Okt. 2008 14:00

micamaca napisal/-a:^ verjamem da bi se ti znajdla, ampak niso pa na žalost vsi to sposobni... to sm hotla povedat :wink:

Bl je problem pomoje, da si otroka niti ne želijo tako zelo, da bi se zanj potrudili. Jst poznam kar nekaj takšnih primerov. Moja babi je imela v reji namreč že zelo veliko otrok. Od nekaterih so zgodbe prav žalostne. Vsem je pa skupno to, da je vse odvisno od tega, koliko so si jih starši sploh želeli. Za nekatere so starši naredili vse, da so čim hitreje našli službo in otroka vzeli nazaj takoj, ko je to bilo možno. Spet drugi, pa so se svojim otrokom brez težav odpovedali.

Brezveze je imet otroka če si ga ne želiš oziroma se zanj nisi pripravljen tudi žrtvovati.

helene ne bom te obsojala. Ti že veš kako je prav! Verjamem, da je bla to ena najtežjih odločitev,....
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 11. 8. 2004
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objavaNapisal/-a micamaca » 09. Okt. 2008 14:06

jst sm prepričana, da si se odločila pravilno... povprečna populacija tega foruma, ki ima okoli 20 let, še ni čisto dobro dojela realnosti življenja in živijo bolj ali manj v idealizmu... tudi meni se je dogajalo... ampak z leti pač nase prevzemaš vedno več takih ali drugačnih bremen in odločitev, s katerimi se eni bolj drugi pa manj uspešno spopadajo... zdi se mi, da si ti kljub kiksu, ki se ti je zgodil s tole nenačrtovano nosečnostjo dovolj pametna da veš kaj je zate najbolje... and thats all that matters
The secret of success is consistency of purpose.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 09. Okt. 2008 17:18

[qu . ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Okt. 2008 18:09

Vprašanje, če ni ravno to en velik razlog v prid starševstvu v mlajših letih.
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 10. Okt. 2008 22:04

pomoje si se prav odločila. otrok bi preveč zakompliciral tvoje življenje, življenje tvoje hčere, predvsem pa življenje tega otroka.žal, kdaj preprosto ni pravi čas in sama veš, da s časom boš še bolj prepričana v to
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 10. Okt. 2008 23:47

jst se pa ne strinjam s situacijo za katero si se odločila..Nevem, tvoji razlogi se mi niso zdeli dost utemeljeni za splav.
Namreč brez očeta lahko otrok ostane kadarkoli in to zame ni razlog,da otroku nebi privoščila življenja.
je pa to samo moje mnenje, jst pač na take stvari ne gledam, ker take stvari se lahko zgodijo iz danes na jutri.
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 11. Okt. 2008 11:09

P***a prpl to je blo pa zdaj grdo! prasica mala!

mislim da ona dost bolj ve kaj je bo in kaj ne kot ti da jo boš kr neki obtoževala... da vidim tebe v tej situaciji maco!
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 11. Okt. 2008 11:13

MissBitch napisal/-a:P***a prpl to je blo pa zdaj grdo! prasica mala!

mislim da ona dost bolj ve kaj je bo in kaj ne kot ti da jo boš kr neki obtoževala... da vidim tebe v tej situaciji maco!

ti si pa res mal motena.
Moje mnenje je tako in sm ga izpostavila tud že prej.
v tej situaciji, je jasno kaj bi prpl nardila!obdržala otroka, razlogi so pa že navedeni!
Uporabniški avatar
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jagodka85 » 11. Okt. 2008 11:31

Kaj, a zdj, ko se je tko odločla, kot se je, bi se pa moral vsi z njo strinjat?

Jst bi tud vrjetn otroka obdržala, ker konc koncev ne bi bil on nč kriv za moje napake. A sm pol jst tud prasica?
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 11. Okt. 2008 13:31

Tu se nimamo kaj strinjati ali pa ne. Če zagovarjamo pravico do splava (jaz jo - prav je, da pravica obstaja, kar pa ne pomeni, da bi jaz lahko naredila splav!), je vsaka njena odločitev legitimna.
Ženska je vprašala za mnenja, odločila se je pa na koncu sama, v skladu s svojo vestjo. In me smo lahko le tiho oziroma se preselimo v drugo temo, namenjeno splavu na splošno.

Biti pro-choice pomeni tudi spoštovati "choice" drugih ljudi.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
enaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a enaa » 11. Okt. 2008 15:18

MissBitch napisal/-a:P***a prpl to je blo pa zdaj grdo! prasica mala!

po tem sem tudi jaz prasica?

sj fora foruma je v tem da izražamo svoje mnenje a ne?

spoštujemo helenino odločitev, v vsakem primeru itak ni niti najmanj naša stvar kar počne ona oz. kdorkoli drug, ampak če je tema že odprta pač povemo svoje mnenje ...

...... drugače se pa tudi js se ne strinjam s splavom
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 11. Okt. 2008 17:09

Predlagam, da debato o splavu preselimo semle.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov