nočem ga pozabiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
In boš eno leto trpela? Če ima napake, ki TE motijo, potem si ga nikar ne želi. Poglej iz druge strani- mogoče bojo tvoje stare prijateljice vesele, da si se spomnila na njih. Saj boš mogoče spoznala še koga drugega, ampak doma je to nemogoče. Moraš iti ven. Bodi še z drugimi. Mogoče imaš kakega prijatelja (razen njega) ali sorodnika? Vem, da se počutiš nezaželeno in da ti primanjkuje ljubezni do sebe. Pozabi na to, kar te omejuje in se pretvarjaj, da si najbolj popularna in pojdi med ljudi! Boš videla, da to pomaga. Vse je samo v tvoji glavi.
Worship me or walk away.
-
Baby_Cosmo - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: v svojem svetu
rachka_ napisal/-a:Odkod pa si ?
sem iz malo večje vasi ( nima veze kateri del slovenije) v glavnem daleč od ljubljane:).. tudi od najbljižjega večjega mesta in moje srednje šole imam 15 km-. izpita za avto nimam. v moji vasi se ne dogaja nič pametnega zvečer med vikendi..
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Če mu boš vsakokrat ustregla, obenem pa prenašala njegove izpade grdega obnašanja in nespoštovanja do tebe, boš samo še naprej trpela. Veliko manj boš trpela, če ga boš POZABILA, čeprav to ne bo možno takoj, pa vseeno. Najdi si kakšno delo ali hobi, ki te bo zaposloval, da ne boš več mislila nanj, medtem pa boš še lahko spoznala koga drugega, ki te bo znal ceniti!
-
Imaš kakšnega sorodnika, h kateremu bi lahko šla na počitnice? Greš na morje? Kamorkoli na počitnice? Povabi koga kam, za vsaj en dan ali en vikend. Ne čakaj, da pridejo drugi k tebi- se ne bo zgodilo.
Worship me or walk away.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja, naredi ti prvi korak in nekoga vprašaj, če bi šel kam s tabo. Napiši na msn-ju, da bi rada kam šla in če je še komu dolgčas. To se ful prakticira, se zmeniš in greste nekam.
-
Miss September napisal/-a:Imaš kakšnega sorodnika, h kateremu bi lahko šla na počitnice? Greš na morje? Kamorkoli na počitnice? Povabi koga kam, za vsaj en dan ali en vikend. Ne čakaj, da pridejo drugi k tebi- se ne bo zgodilo.
nimam kam iti k sorodnikom, pa še šola se začenja.
na morju nisem bila, ker mami in oče nista šla, mene pa nobena družba ni povabila.. cele počitnice sem bila sama, zvečer sem bila v športnem pakru, ob 9 pa sem bila vsak dan doma.
en teden smo žurali z sošolci, tako po naključju smo se srečali.. en teden ostalih 10 tednov počitnic pa sama..
-
Baby_Cosmo napisal/-a:nimam kam iti k sorodnikom, pa še šola se začenja.
na morju nisem bila, ker mami in oče nista šla, mene pa nobena družba ni povabila.. cele počitnice sem bila sama, zvečer sem bila v športnem pakru, ob 9 pa sem bila vsak dan doma.
en teden smo žurali z sošolci, tako po naključju smo se srečali.. en teden ostalih 10 tednov počitnic pa sama..
A se slišiš? Povabi raje TI nekoga kam. Sicer pa če je šola, pa naveži stike še z kom drugim. Ti ne bo dolgčas, ker se boš morala učiti in vse to, tako da bo lažje. Njega se pa samo izogibaj.
Worship me or walk away.
-
Pika-20 - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2008
Samo stran od njega
vec kot ocitno je, da te fant izkorisca. Ker pa si pametna punca verjamem, da noces, da tako dela s tabo! Naredi temu konec, pusti preteklost za sabo in pojdi naprej. Ne bo lahko, to ves sama, vendar cas celi rane, tudi to ze ves. Najdi si dolocene dejavnosti, ki te veselijo in svojo energijo vlagaj v to. Druzi se z novimi ljudmi, obudi pozabljena prijateljstva in verjemi, da obstaja kdo, ki te bo bolj spostoval kot tale kretencic Srecno!
vec kot ocitno je, da te fant izkorisca. Ker pa si pametna punca verjamem, da noces, da tako dela s tabo! Naredi temu konec, pusti preteklost za sabo in pojdi naprej. Ne bo lahko, to ves sama, vendar cas celi rane, tudi to ze ves. Najdi si dolocene dejavnosti, ki te veselijo in svojo energijo vlagaj v to. Druzi se z novimi ljudmi, obudi pozabljena prijateljstva in verjemi, da obstaja kdo, ki te bo bolj spostoval kot tale kretencic Srecno!
-
.
saj po eni strani že čakam šolo da se vidim z drugimi sošolci in sošolkami. upam da me bodo sprejele, ker nakoncu prejšnjega šol.leta se nismo ravno razumele. z eno sve ful dobro obdržali stike tko da sama že nebom.
bom se ga izogibala, tisto kar pa se ne bom mogla pa se bom samo držala vstran od njega.
hvala za nasvete, upam da mi bo uspelo, ker mi mora. saj tisti prvi koraki že napredujejo. enkrat sem mu rekla da nočem iti z njim, zdaj pa niti ne kliče več. čeprav se vsak dan vidiva mu ne namenim toliko pogledov in niti nasmehov.. samo še v šoli moram biti odločna..
hvalaa
saj po eni strani že čakam šolo da se vidim z drugimi sošolci in sošolkami. upam da me bodo sprejele, ker nakoncu prejšnjega šol.leta se nismo ravno razumele. z eno sve ful dobro obdržali stike tko da sama že nebom.
bom se ga izogibala, tisto kar pa se ne bom mogla pa se bom samo držala vstran od njega.
hvala za nasvete, upam da mi bo uspelo, ker mi mora. saj tisti prvi koraki že napredujejo. enkrat sem mu rekla da nočem iti z njim, zdaj pa niti ne kliče več. čeprav se vsak dan vidiva mu ne namenim toliko pogledov in niti nasmehov.. samo še v šoli moram biti odločna..
hvalaa
-
urshaster - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 10. 2007
- Kraj: ma ene rovte bogu za hrbtm:D
tud jest sm v podobni situaciji
bla sva s tipm skupej 2 let nazaj po pa do zj ni blo nobenih stikou po mi je pa pisalu če bi se dobla pa sva se pač zmenla da pridm k nemu k so mel u negoumu mest glih en koncert in sm pr nemu prespala zj mu pa pišem me pa ignorira sam k ne morm da mu nebi pisala k sm dojela da še zmer neki čutm do nega sam bo treba pozabt k skupej ne bova zih več
bla sva s tipm skupej 2 let nazaj po pa do zj ni blo nobenih stikou po mi je pa pisalu če bi se dobla pa sva se pač zmenla da pridm k nemu k so mel u negoumu mest glih en koncert in sm pr nemu prespala zj mu pa pišem me pa ignorira sam k ne morm da mu nebi pisala k sm dojela da še zmer neki čutm do nega sam bo treba pozabt k skupej ne bova zih več
-
hei! spet sem se oglasila jaz!
to sem prebirala te forume sem zasledila ka ste podobne probleme kot je moj- da newen ali naj se bivšemu še pustim zapeljati in z njim v posteljo ali ne- komentirale drugače.. drugim ste pisale ka daj obdržijo stike da tu in tam še kaj smuknejo v posteljo z svojim bivšim. meni pa da naj ga pozabim...
saj to itak ni mogoče ker sve sošolca in se videvava.. pa sem vaša mnejna- če sem vas že prosila da mi kaj poveste- tudi izpolnila... pisala sva si po msnju apmak le te šolske zadele. izogibala sem se ga najbolj kar sem morala.. zdaj pa se je v meni zopet prebudila želja po sexu z njim. priznati moram da si drugega nimes iskala, po pogovoru z njim pa sem ugotovila ka tudii on ni biil z nobeno drugo en cel mesec od najinega zajdnjega srečanja- v postelji. rekel je da se bo potrudil zame da naj privolim iti z njim da že sanja kako bi nama bilo zopet lepo. ampak samo v postelji. o resni zvezi on nič ne razmišlja. zadnji teden sva zopet malo boljša prijatelja in tudi druga sošolka je rekla da se on drugače obgnaša do mene. pisal mi je o čustvih..ne da me ima rad ampak ka de pomembno to da on nekaj čuti neve pa kaj več ker je bilo veliko vsega vmes.
kako rada bi si sama pomagala.. kako rada bi se dobro odločila...
kako težko čakam tisti ponovni sex z njim.. naj grem ali naj trpim samo z željo. trpiva namreč oba. ni on tak mačo da bi si za sex iskal kakšno koli pa bi si v tem enem mesecu lahko pa vem da si ni. ker tudi on hoče mene!!
to sem prebirala te forume sem zasledila ka ste podobne probleme kot je moj- da newen ali naj se bivšemu še pustim zapeljati in z njim v posteljo ali ne- komentirale drugače.. drugim ste pisale ka daj obdržijo stike da tu in tam še kaj smuknejo v posteljo z svojim bivšim. meni pa da naj ga pozabim...
saj to itak ni mogoče ker sve sošolca in se videvava.. pa sem vaša mnejna- če sem vas že prosila da mi kaj poveste- tudi izpolnila... pisala sva si po msnju apmak le te šolske zadele. izogibala sem se ga najbolj kar sem morala.. zdaj pa se je v meni zopet prebudila želja po sexu z njim. priznati moram da si drugega nimes iskala, po pogovoru z njim pa sem ugotovila ka tudii on ni biil z nobeno drugo en cel mesec od najinega zajdnjega srečanja- v postelji. rekel je da se bo potrudil zame da naj privolim iti z njim da že sanja kako bi nama bilo zopet lepo. ampak samo v postelji. o resni zvezi on nič ne razmišlja. zadnji teden sva zopet malo boljša prijatelja in tudi druga sošolka je rekla da se on drugače obgnaša do mene. pisal mi je o čustvih..ne da me ima rad ampak ka de pomembno to da on nekaj čuti neve pa kaj več ker je bilo veliko vsega vmes.
kako rada bi si sama pomagala.. kako rada bi se dobro odločila...
kako težko čakam tisti ponovni sex z njim.. naj grem ali naj trpim samo z željo. trpiva namreč oba. ni on tak mačo da bi si za sex iskal kakšno koli pa bi si v tem enem mesecu lahko pa vem da si ni. ker tudi on hoče mene!!
... samo sam vJeTru rekLa ... da žeLim da mi se vraTiš ....a on mi Je Tiho šapnuo ... dJevoJko ... sTvorena si da paTiš..
-
Anja86 - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 3. 2008
MsN napisal/-a:Čakala bi, da te bo imel nazaj rad? Kako te bo imel rad, če še sama sebe nimaš? Kako te bo imel rad, ko pa mu to sploh ni treba, ker od tebe dobi vse, kar si v nekem trenutku zaželi?
Punca, v roke se vzemi in izstopi iz te tragedije. In delaj na samospoštovanju, ugotovi, kaj bi rada, kdo si, zakaj to počneš
Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
Ta tip je čuden.. Preveč pozornosti si mu dajala, pol mu jo je pa manjkal je pa nazaj prteku.. in pol se bo spet začel grdo obnašati do tebe in pol bo teb spet bedno.. začaran krog..
Vrjamm, da ga imaš rada pa d si želiš sexat z njemu, ampak.. je potreba po sexu in sex z njemu bl pomembn kukr pa tvoj trpljenje ko se grdo obnaša do tebe?? Nevem kako mu lahko po parih besedah in parih dejanjih spet slepo zaupaš in vrjamš da on to resno misle???
Če ti je pa že tooooolk zlo do njega, ga pa vpraši zakaj se pred kolegi tko obnaša do tebe? itd itd itd..
ahhh..
Vrjamm, da ga imaš rada pa d si želiš sexat z njemu, ampak.. je potreba po sexu in sex z njemu bl pomembn kukr pa tvoj trpljenje ko se grdo obnaša do tebe?? Nevem kako mu lahko po parih besedah in parih dejanjih spet slepo zaupaš in vrjamš da on to resno misle???
Če ti je pa že tooooolk zlo do njega, ga pa vpraši zakaj se pred kolegi tko obnaša do tebe? itd itd itd..
ahhh..
-
Trouble napisal/-a:Ta tip je čuden.. Preveč pozornosti si mu dajala, pol mu jo je pa manjkal je pa nazaj prteku.. in pol se bo spet začel grdo obnašati do tebe in pol bo teb spet bedno.. začaran krog..
ahhh..
Podpis.
Worship me or walk away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov