nočem ga pozabiti

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: v svojem svetu

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 20. Avg. 2008 20:02

Dašikaaa napisal/-a:Ne, ti sploh ne smeš pustiti, da se ti kakorkoli približa ta fant, sploh se ne pogovarjaj z njim, sploh ne komuniciraj z njim!!! Enostavno zablokiraš njegovo številko, ali se mu pa sploh ne javlaš ko te kliče! Sploh ne smeš nobenega stika z njim vzpostavt. Izrežeš ga iz svojega sveta in na razne provokacije in take otročarije sploh ne reageraš, ko greš mimo njega ga ignoriraš ;), če ti karkoli reče, se naredi, kot da nič nisi slišala, sploh bodi mrtvo hladna, kot da ga ni... Vrjemi mi da se boš čez neki časa ful dobr počutila, ko mu boš dala vedt, da nisi več igračka on pa temperana bomba. Pa še to, bolj ko ga boš ignorirala, bolj bo popizdevu in bolj bo nasramen, samo nič naj te ne gane. S takim obnašanjem te ne more prizadet ampak se ti lahko samo zagabi.

ko bi mi to le lahko uspelo. še eno leto sva sošolca .. prejšnje leto sem mu veliko pomagala, čeprav sva se že razšla.
v šoli ga ne morem ignorirati.. zdaj ta 2 tedna pred šolo še imam čas da mu pokažem na katero mesto sem ga dala. mogoče me bo razumel..
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 20. Avg. 2008 20:05

včeraj me je klical..pa sem rekla da nimam časa in da več nebi rada.. potem pa razočarano rekel "aja saj te razumem če nočeš" potem pa tudi meni bilo težko pa sem se na hitro poslovila. zdaj pa me ni več nič klical..
upam da me bo razumel, da se želim spraviti iz tega..
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 20. Avg. 2008 20:08

.drama.queen. napisal/-a:lubica...škoda te je. škoda časa, volje, izjokanih solz in upanja. ker verjameš, da bo prišel nazaj. in te kot princ na belem konju na rokah odnesel v sončni zahod nekam na obalo transcedenčne ljubezni, a?? vem ve, malo karikiram, ampak vseeno. punca, vem da je ful ful težko, ampak skuliraj se. ti povem iz lastnih izkušenj. sem imela eno podobno sceno. bila srečno kot sam vrag, ko se je dogajalo, ampak...the higher you get, harder you fall. je bolelo za umret potem. jokala kot butasta, dolgo dolgo. lagala in verjela sama sebi, da sem ga prebolela, vmes pa še vedno upala, da se me bo "usmilil" in me nekako vzel nazaj. kera patetična trapa sem bla. taki ne pridejo nazaj, dokler jim ne zlomiš ega. ko pa se to zgodi, pa niso več zanimivi, ker jim zlomiš ego tako, da te vidijo iskreno srečno z drugim. takrat se ti pa za bivšega itak še bolj iskreno jeb*.
pojdi naprej. pusti preteklost za sabo. ne potlači, temveč predelaj in preboli. poskusi. je težko, ampak gre, boš videla.
dobro dihaj, držim pesti zate.

ja ampak jaz imam upanje vsakič ko me pogleda, se mi nasmeji..
ok vem da ne smem več sanjariti zato si bom čimprej uredila življenje brez njega, upam da mi bo pri tem pomagal s tem da me ne bo več klical...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 20. Avg. 2008 20:09

Razumel bo, če boš dovolj odločna. Če boš pa spet pritekla, ko te bo poklical, pa boš spet v istem dreku.
Želim ti, da vztrajaš ... tudi če bo težko. Ker če ne boš, bo še težje.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Dašikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dašikaaa » 20. Avg. 2008 20:23

Torej predno se ti začne šola, ko te kliče lepo razčisti z njim in mu lepo povej kaj želiš in če je vsaj malo normalen te bo razumel in ti dal mir. Samo to mu moraš jasno povedat, ne pa neki na pol, ker te potem ne bo resno jemal. To mu poveš ko boš resno odločena v to, da se vse skupi neha.
Enostavno se zdi meni, za tebe je pa najbrž težje... Sam sej ti bo ratal, vsaj tolk pametna punca pa si, da si ugotovila da ti jemlje samospoštovanje in samozavest?
Tko da veselo na delo ;D
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 20. Avg. 2008 20:29

Dašikaaa napisal/-a:Torej predno se ti začne šola, ko te kliče lepo razčisti z njim in mu lepo povej kaj želiš in če je vsaj malo normalen te bo razumel in ti dal mir. Samo to mu moraš jasno povedat, ne pa neki na pol, ker te potem ne bo resno jemal. To mu poveš ko boš resno odločena v to, da se vse skupi neha.
Enostavno se zdi meni, za tebe je pa najbrž težje... Sam sej ti bo ratal, vsaj tolk pametna punca pa si, da si ugotovila da ti jemlje samospoštovanje in samozavest?
Tko da veselo na delo ;D

saj zdaj ko me bo klical bom rekla da se pogovoriva in upam da me bo razumel in bo tudi sam prispeval k temu da mi bo lažje se odločiti. če me je iimel kdaj rad mi bo prisluhnil.
nebom pa "zahtevala" da bi me imel rad.. ker bi si itak samo škodo naredila.
upam da mi bo uspelo, saj mi vi tukaj dajete voljo, da se rešim iz tega!
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 20. Avg. 2008 20:34

So ti že punce povedale večino. Dodala bi še to. Če te še pokliče, mu povej, brez ovinkarjenja, da želiš, da se vse to konča. Če te bo po tem še klical, se mu enotavno ne oglasi.

Me pa veseli, da si spoznala, da tako ne gre več naprej, da v tem trpiš. In če z nekom ne uživaš, potem je potrebno narediti konec. Vem, da boli, a življenje ni vedno postlano z rožcam. Poleg tega si pa še mlada in si boš brez veze uničevala mladost, če ne boš temu naredila konec. In nauči se kaj iz te zveze. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 20. Avg. 2008 20:46

freaky napisal/-a:So ti že punce povedale večino. Dodala bi še to. Če te še pokliče, mu povej, brez ovinkarjenja, da želiš, da se vse to konča. Če te bo po tem še klical, se mu enotavno ne oglasi.

Me pa veseli, da si spoznala, da tako ne gre več naprej, da v tem trpiš. In če z nekom ne uživaš, potem je potrebno narediti konec. Vem, da boli, a življenje ni vedno postlano z rožcam. Poleg tega si pa še mlada in si boš brez veze uničevala mladost, če ne boš temu naredila konec. In nauči se kaj iz te zveze. :wink:

ja spoznala sem ker sem se razpisala.. drugače še zdaj ne bi končala tega. nikomur nisem mogla zaupati ker nimam nobene prijateljice, kateri bi lahko vse zaupala in bi bila samo moja prijateljica. zato sem se počutila osamljeno.
vedno sem v družbi fantov, ki me ves čas samo zavajajo, a so vezani.
zato enostavno ne zaupam nikomur.
zdaj pišem na liste papirja da se potem počutim olajšano. a tam mi nihče ne da odgovora..
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 20. Avg. 2008 21:45

Baby_Cosmo, sama sem v podobni situaciji, zato verjemi da te popolnoma razumem, tudi jaz ne morem stran od nekega tipa, čeprav me le onesrečuje...najbolj težko pa je da se tega popolnoma zavedam, da sama sebe sovražim, ampak ne morem stran od njega...nisem zaljubljena v njega, ampak me tak prekleto privlači da ne morem nič...rada bi šla stran, pozabla na vse, zaživela brez njega...pa ne gree :cry:
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a rdeče vrtnice » 20. Avg. 2008 21:59

Mislim, da te ima zdaj samo še za sex, ker če ne bi že kaj naredil. Pojdi naprej brez njega in začni na novo. In mislim, da je bolje če prekineš z temi spolnimi odnosi, ker ni ljubezni in mislim da res le sex ane.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 21. Avg. 2008 10:06

electra* napisal/-a:Baby_Cosmo, sama sem v podobni situaciji, zato verjemi da te popolnoma razumem, tudi jaz ne morem stran od nekega tipa, čeprav me le onesrečuje...najbolj težko pa je da se tega popolnoma zavedam, da sama sebe sovražim, ampak ne morem stran od njega...nisem zaljubljena v njega, ampak me tak prekleto privlači da ne morem nič...rada bi šla stran, pozabla na vse, zaživela brez njega...pa ne gree :cry:

jaz pa njega imam rada tako kot prvi dan. v teh 10 mesecih odkar sva se razšla sva imela en mesec pavze- videla sva se ampak nič se nisva dobivala. potem pa mi je rekel da me potrebuje- v bistvu je potreboval sex- vem ja.. ampak ni si iskal nobene druge.. raje je bil sam, in čakal da se "vrnem" k njemu.
upam da bom res čim prej šla vstran od njega. in to upam tudi za tebe.. ker če se zamo zavedaš je to dober korak.
Uporabniški avatar
Dašikaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Dašikaaa » 23. Avg. 2008 12:14

Ne vem zakaj ne razumem, kako ne morš stran od njega, ko pa veš, da te ne ljubi, da te nima rad, ampak da mu služiš samo za seks???
tega enostavno ne razumem... ženskam se ni treba več poniževati, ni jim treba prenašat raznih ponižujočih situacij, da se mu pač prilagodiš in da mu ugodiš. to fantje delajo samo zarad tega, ker lahko. to se mi zdi da je samo v glavi posamezne ženske, da se tko ponižuje ali pa ne... to je vse samospoštovanje. takšni fantje kot so ti, so za mene navadni izmečki in res mi ni jasno kaj vama je na njima tko privlačnega da ne moreta stran od njiju...
enostavno samo bežiš kolikor lahko.... :)
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 23. Avg. 2008 12:18

Dašikaaa napisal/-a:Ne vem zakaj ne razumem, kako ne morš stran od njega, ko pa veš, da te ne ljubi, da te nima rad, ampak da mu služiš samo za seks???
tega enostavno ne razumem... ženskam se ni treba več poniževati, ni jim treba prenašat raznih ponižujočih situacij, da se mu pač prilagodiš in da mu ugodiš. to fantje delajo samo zarad tega, ker lahko. to se mi zdi da je samo v glavi posamezne ženske, da se tko ponižuje ali pa ne... to je vse samospoštovanje. takšni fantje kot so ti, so za mene navadni izmečki in res mi ni jasno kaj vama je na njima tko privlačnega da ne moreta stran od njiju...
enostavno samo bežiš kolikor lahko.... :)

če mi pomeni vse.
meni je vseeno če me nima rad.. ko se z mano lepo obgnaša, ko me lepo pogleda ..potem mi zmeša glavo..

saj zdaj bežim vstran od njega.. izmikam se mu. a v šoli bova zopet skupaj 8 ur na dan. to bo največji problem, ker se ne bo menil zame..jaz pa se ne bom mogla vklopiti v družbo sošolk in sošolcev ker svak dan bolj postajam zaprta sama vase.. :(
Uporabniški avatar
Miss September
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss September » 23. Avg. 2008 12:43

Baby_Cosmo, seveda, da ti bo še naprej všeč, če mu boš dovolila, da ti z vsakim svojim pogledom, z vsako besedo in z vsakim dejanjem zmeša glavo :? Moraš pretrgati VSE stike z njim. Ker bosta sošolca, bo to težje. Spoznati moraš nove ljudi, početi nove stvari... Osredotočati se boš morala na druge stvari. Najdi si nek cilj. To, da vsak dan bolj postajaš zaprta vase, je šele začetek, zato odnehaj! Poišči prijateljice, ki jih že dolgo nisi videla in jih povabi nekam ven, na pijačo ali kam. Bolj, ko boš sama, bolj boš razmišljala o vsem tem in mislila nanj in težje ti bo in je logično, da boš postala zaprta vase. Mlada si- pojdi ven, zabavaj se! Začni verjeti v dobro že enkrat, dokler je še enostavno! Dlje, kot boš čakala, težje ti bo.
Worship me or walk away.
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 23. Avg. 2008 23:53

Miss September napisal/-a:Baby_Cosmo, seveda, da ti bo še naprej všeč, če mu boš dovolila, da ti z vsakim svojim pogledom, z vsako besedo in z vsakim dejanjem zmeša glavo :? Moraš pretrgati VSE stike z njim. Ker bosta sošolca, bo to težje. Spoznati moraš nove ljudi, početi nove stvari... Osredotočati se boš morala na druge stvari. Najdi si nek cilj. To, da vsak dan bolj postajaš zaprta vase, je šele začetek, zato odnehaj! Poišči prijateljice, ki jih že dolgo nisi videla in jih povabi nekam ven, na pijačo ali kam. Bolj, ko boš sama, bolj boš razmišljala o vsem tem in mislila nanj in težje ti bo in je logično, da boš postala zaprta vase. Mlada si- pojdi ven, zabavaj se! Začni verjeti v dobro že enkrat, dokler je še enostavno! Dlje, kot boš čakala, težje ti bo.

ja samo problem je v tem da.. kaj sama naj hodim ven?? nimam s kom iti ven.. ja no sošolke imam da z njimi grem ven, ampak potem one grejo po svoje (s fanti) jaz pa celo če nič ne pijem, stojim tam in mi dolgčas.. nočem težit starim prijateljicam..ker so one zamenjale mene za druge prijateljice.
saj se smejim, uživam.. ampak samo pred drugimi. navzven ne pokažem toliko nesamozavesti..pa se še vseeno opazi da je nimam..
ko sem pa sama doma..preden zaspim pa vedno mislim na najine lepe trenutke.. na njega. pa ne morem si kaj da nebi pomislila..
on ni popoln..še zdaleč ne, ker ima napake ki me motijo.. a mi pomeni vse!
saj se bom potrudila da na njega ne bom gledala kot na ljubezen.. ampak kot na sošolca ..saj še samo eno leto.. če mi v tem enem letu ne bo uspelo mi bo pa ko bova šla -upam- vsak v svojo stran življenja..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov