nočem ga pozabiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Baby_Cosmo - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: v svojem svetu
*cheRry* napisal/-a:Mene je zmotu naslov-Nočem ga pozabiti. Bla sta skupi 8 mescev, mogoč se ti zle zdi velik, je čist dost da se na nekoga zlo navežeš in da si prizadet ko se konča, sam neka cela večnost pa spet ni. In s tem ko se še kr videvaš z njim delaš sama seb škodo, pa čeprov je tko luštno ko sta skup. Se ti ne zdi da bi ga lahk v teh 10mescih pozabla, če se ne bi skoz vračala k njemu, se mučla z vprašanji kaj hoče od tebe, kk se bo obnašal do tebe ko bo šola (to je mene v OŠ skrbel). Če ti je povedu oz. dal vedet da noče bit več s teb oz. da bi bla skup sam zato da bi lahk prespala pr njemu-ka tle ni jasn?
saj ravno zato sem si mislila,da bi pisala na forum.. to me je zelo prizadelo ko mi je rekel, da bi lahko bila skupaj samo da bi potem spala pri njem in bi me imel kdaj bi si zaželel. ampak včasih se tako lepo vede kot da bi bila najbolj zaljubljena in potem mi zmeša glavo in zopet sem na začetku..
verjemite mi, da začnem misliti kot ve, in ne samo z tisto zatrapano glavo. ampak potrebujem čas..
-
redlolla - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: here on earth
ajejjej...ku bi rekli prnas...tip je mona...in jst bi mu dala dve po faci
vem da je težko...sm bla jst enkrat u podobni situaciji...in ga nism hotla pozabit...ko sva bla sama je biu ves sladek z mano in mi govoru lepe besede itd...ko pa sva bla u družbi me je zmerjal in ne vem kaj vse govoru...jst sm pa to vse požirala misleč d me ful ljubi inni z mano sam zrd sexa vem stupida io...
tolko sm prejokala zarad njega da hmali nism mela več solz... pol sm se pa en dan odločla d zdej pa konc...zdej pa res nič več solz zanj....in sm ga začela ignorirat....ne, ni blo lahko....vsakič ko me je klical sm tela takoj steč k njemu...ampak sm se zadržala....in uspelo mi je...sicer ne u enem dnevu...je trajalo...ampak je ratalo
pogum punca... :bussi:
vem da je težko...sm bla jst enkrat u podobni situaciji...in ga nism hotla pozabit...ko sva bla sama je biu ves sladek z mano in mi govoru lepe besede itd...ko pa sva bla u družbi me je zmerjal in ne vem kaj vse govoru...jst sm pa to vse požirala misleč d me ful ljubi inni z mano sam zrd sexa vem stupida io...
tolko sm prejokala zarad njega da hmali nism mela več solz... pol sm se pa en dan odločla d zdej pa konc...zdej pa res nič več solz zanj....in sm ga začela ignorirat....ne, ni blo lahko....vsakič ko me je klical sm tela takoj steč k njemu...ampak sm se zadržala....in uspelo mi je...sicer ne u enem dnevu...je trajalo...ampak je ratalo
pogum punca... :bussi:
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Zdej ne vem al sm sam js čudna pa me puberteta ni nikoli prav zagrabla,sam v vseh svojih najstniških letih nisem bila niti enkrat tako "zaljubljena" da ne bi vidla prsta pred nosom. Deklca zbudi se,ker ko berem te tvoje poste bi najrajš te pošteno pretresla z upanjem da možgani sedejo na pravo mesto..pa brez zamere, verjamem da smo si ljudje različni sam upoštevaj kar punce pišejo tle gor..in ti čimprej.
- Gost
sončnica napisal/-a:Zdej ne vem al sm sam js čudna pa me puberteta ni nikoli prav zagrabla,sam v vseh svojih najstniških letih nisem bila niti enkrat tako "zaljubljena" da ne bi vidla prsta pred nosom. Deklca zbudi se,ker ko berem te tvoje poste bi najrajš te pošteno pretresla z upanjem da možgani sedejo na pravo mesto..pa brez zamere, verjamem da smo si ljudje različni sam upoštevaj kar punce pišejo tle gor..in ti čimprej.
Se 100 % strinjam.
Včasih me zmrazi in si mislim, da mogoče sploh nikoli nisem bila zares zaljubljena, ko berem izpovedi nekaterih tukaj - potem pa ugotovim, da ene prav mazohistično uživajo v zavračanju fantov in to samo še potencira čustva do njega. To žal poznam, a vem, kako bolno je lahko, zato stran, dokler še gre.
-
jaz sem zelo vesela da ste se mi javile z vašimi mnenji. mogoče mi bo lažje spoznati pravo pot, in se bom odločila pravilno, da bom srečna. jaz ga imam zelo rada ampak sedaj bom gledala nase in samo nase! upam da mi bo uspelo , da bom zdržala brez njega, da ne bom takoj tekla k njemi in nekoč ponovno zaživela.
tudi zaj bi rada bila kot tiste ki fante zavračajo in jim strejo srce.. ampak meni usoda ni prinesla takšne sreče zato se bom zdaj sama borila za njo. mora mi uspeti..
potem me bo mogoče tudi on bolj cenil in če me bo hotel dobiti nazaj se bo moral potruditi.. ampak sedaj moram preiti iz besed v dejanja.. to bo težko..
tudi zaj bi rada bila kot tiste ki fante zavračajo in jim strejo srce.. ampak meni usoda ni prinesla takšne sreče zato se bom zdaj sama borila za njo. mora mi uspeti..
potem me bo mogoče tudi on bolj cenil in če me bo hotel dobiti nazaj se bo moral potruditi.. ampak sedaj moram preiti iz besed v dejanja.. to bo težko..
- Gost
Baby_Cosmo napisal/-a:jaz sem zelo vesela da ste se mi javile z vašimi mnenji. mogoče mi bo lažje spoznati pravo pot, in se bom odločila pravilno, da bom srečna. jaz ga imam zelo rada ampak sedaj bom gledala nase in samo nase! upam da mi bo uspelo , da bom zdržala brez njega, da ne bom takoj tekla k njemi in nekoč ponovno zaživela.
1. Za to, da boš srečna ti ni treba zavračati fantov in jim lomiti src. Preprosto nauči se ločiti bedaka od normalnega fanta, ki te bo cenil in imel zares rad.
2. Usoda? Pozabi na misli o usodi, ker nisi rojena pod nesrečno zvezdo, ker nad tabo ne ždi zla usoda, ampak si sama kriva za svoje napake v življenju. Sprejmi odgovornost za svoje zadovoljstvo in postori kaj v tej smeri, ker drugi ne bodo naredili nič bistvenega.
3. Več kot očitno je, da sanjavo upaš na njegovo spremembo, še vedno misliš, da bo prišel nekoč nazaj v obliki idealnega fanta, ki bo popravi lvse svoje kikse in te odrešil trpljenja. Hmm, verjetno ne bo nič takega, če pa že, pa upam, da boš takrat že ti toliko napredovala, da njegovega kesanja ne boš zamenjala za ljubezen.
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
Ne razmišljaj o tem, da te bo hotel nazaj,enostavno ga izbriši kot da ga ni,verjemi da boš čez kako leto spoznala enega super fanta, ki te bo imel rad in ti njega. Ker to ni ničemer podobno in se boš čez čas po glavi tepla na kaj si trošila svoj čas v srednji šoli, ki je čas žuranja in spoznavanja novih fantov, ne pa bit prlepljen na enega kretena..čeprav fant sploh ni nekaj ful kriv,ti je lepo povedau, kako in kaj, ti si tista ki se boš počutila kot idiot, ko dojameš..in dlje kot bo trajalo bolj bedno se boš počutila, ko boš dojela, na kaj si zgubila čas.
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Tale fant te ne jemlje resno in se dela bedaka iz tebe, ti pa mu naivno pomagaš pri tem. Oprosti za zgornje besede. Toda odpri si oči- to je resnica. Dejstvo je, da sebe nimaš dovolj rada in v bistvu niti njega nimaš. Ti želiš njega zaradi strahu pred osamljenostjo in zaradi nesigurnosti, navezanosti. Pozabi ga, ker uničuje tvojo samopodobo. Odmakni se čim dlje od njega. Ne maščuj se mu ali karkoli, samo ne misli več nanj. Izgleda, da verjameš samo v slabo, sicer se ti ne bi to dogajalo. Kaj želiš? Trpeti ali biti srečna? Druge izbire nimaš. Samo odloči se za eno. Začni verjeti v dobro in okoli sebe boš videla tudi druge fante, ki bi te jemali bolj resno kot on. Zakaj želiš trpeti? Se počutiš varneje? Ne se sprijazniti s tem, ker (kot je rekla MsN) ti ni tako usojeno. Sama se odloči, kaj si najbolj trenutno želiš, kaj ti je pomembno in izpelji to. Naj bo to tvoj cilj in uresniči ga. Dokaži si, da zmoreš. Dokaži mu, da ga ne potrebuješ. Dokaži mu, da si več vredna! Rada se imej in zaupaj vase. Želim ti veliko sreče pri tem.
Še en nasvet: Uporabi razum.
Še en nasvet: Uporabi razum.
Worship me or walk away.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
Baby_Cosmo napisal/-a:
newen če, ne nima me samo za sex! .. ker potem si nebi zbral mene ampak katero drugo ..pa si je še ni..
moti me da v meni včasih vidi prijateljico pa si veliko zaupava, včasih celo pred kolegi pa me res nič ne upošteva..
oja verjemi da te ima. sam vidi da te lahko okoli prsta mota,in to počne. zaveda se da si noro zaljubljena vanj (koliko si po 8 mesecih lahko) in tako to s pridom izkorišča. ne pusti se mu. odjebi ga. daj ga na ignor, oz povej mu naj ti ne guši več. samo tako se ga boš znebila. ker če si boš ti samo želela da prekineta,ker te to uničuje, ne boš nič nardila,ker on bo še vedno tu,še vedno te bo klico samo na sex. to pa da te ima za prijeteljico oz. ti zaupa vse...samo varka,da te ima pod kontrolo. ker kot sama ugotavlješ prijateljstva med žensko in fantom ni. in samo na takšen način boš odraščala,če se boš imela rada in če ljudje ne bodo pometali s tabo.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
Dašikaaa - Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Punca, lahko si hvaležna za vse nasvete, ki so ti jih dala dekleta na tem forumu. Dobro jih bi bilo upoštevati, da se izvlečeš iz te jame, v kateri si in da bežiš stran od tega fanta kakor hitro lahko....
Itak se mi pa zdi, da ti kej več napisat ne morm, ker so ti že vse lepo napisala dekleta pred mano in se z njimi več kot popolnoma strinjam.
Bodi pametna in te nasvete upoštevaj, ne samo da si v glavi rečeš ja bom in potem od tega nič ni, ko te spet pokliče. Resno jih upoštevaj in verjemi mi, da ko bo vse enkrat mimo boš kot prerojena in se marsi česa iz tega naučila
be nice
Itak se mi pa zdi, da ti kej več napisat ne morm, ker so ti že vse lepo napisala dekleta pred mano in se z njimi več kot popolnoma strinjam.
Bodi pametna in te nasvete upoštevaj, ne samo da si v glavi rečeš ja bom in potem od tega nič ni, ko te spet pokliče. Resno jih upoštevaj in verjemi mi, da ko bo vse enkrat mimo boš kot prerojena in se marsi česa iz tega naučila
be nice
-
saj se bom potrudila da ne bo samo v moji glavi in bom res naredila trdni korak. zdaj po vsem tem si tega tudi želim. če me bo klical bo moj prvi korak da mu povem da nimam časa za njega in da ne bo več kot je bilo.. pa čeprav ga bom gledala v šoli ves čas.. vem kako se bo obgnašal.. do mene bo nesramen ampak imela bom sošolko ki mi bo stala ob strani
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
poglej to je tvoja izkusnja in sama bos mogla to dat cez, mislim da ne bo pomagalo pa ce ti sto ljudi rece da ga pusti pri miru...meni se je zgodilo nekaj podobnega.
bla sem noro zaljubljena vanj, on se je tega zavedal in me lepo vrtel okrog prsta...na zacetku je blo se kot normalna zveza, potem pa je on mel druge punce, pa sem mu tezila, pa je bil se vedno obcasno z mano...potem sva se dobivala na samem in pac samo kadar je on hotu...
vse to sem prenasala, pa se mam drugac za pametno in odgovorno punco. ampak ja ljubezen lahko tako zelo zamegli pogled na cloveka..pred tem tudi jaz nisem verjela v to. no, nobenga nisem poslusala, vztrajala sem pri tem da se dobivava, dokler me ni on zacel ignorirat, in sem ohranla vsaj tolk spostovanja da sem mu nehala tezit...in potem sem pocasi (ja zelo dolgo je trajalo) prisla k seb..ko sem, je bilo popolnoma. in zdaj, sem vesela za to izkusnjo. in verjemi, tudi ti bos to premagala, saj ne pelje nikamor. do takrat pa srecno! tvoje zivlenje je.
bla sem noro zaljubljena vanj, on se je tega zavedal in me lepo vrtel okrog prsta...na zacetku je blo se kot normalna zveza, potem pa je on mel druge punce, pa sem mu tezila, pa je bil se vedno obcasno z mano...potem sva se dobivala na samem in pac samo kadar je on hotu...
vse to sem prenasala, pa se mam drugac za pametno in odgovorno punco. ampak ja ljubezen lahko tako zelo zamegli pogled na cloveka..pred tem tudi jaz nisem verjela v to. no, nobenga nisem poslusala, vztrajala sem pri tem da se dobivava, dokler me ni on zacel ignorirat, in sem ohranla vsaj tolk spostovanja da sem mu nehala tezit...in potem sem pocasi (ja zelo dolgo je trajalo) prisla k seb..ko sem, je bilo popolnoma. in zdaj, sem vesela za to izkusnjo. in verjemi, tudi ti bos to premagala, saj ne pelje nikamor. do takrat pa srecno! tvoje zivlenje je.
-
Dašikaaa - Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Ne, ti sploh ne smeš pustiti, da se ti kakorkoli približa ta fant, sploh se ne pogovarjaj z njim, sploh ne komuniciraj z njim!!! Enostavno zablokiraš njegovo številko, ali se mu pa sploh ne javlaš ko te kliče! Sploh ne smeš nobenega stika z njim vzpostavt. Izrežeš ga iz svojega sveta in na razne provokacije in take otročarije sploh ne reageraš, ko greš mimo njega ga ignoriraš , če ti karkoli reče, se naredi, kot da nič nisi slišala, sploh bodi mrtvo hladna, kot da ga ni... Vrjemi mi da se boš čez neki časa ful dobr počutila, ko mu boš dala vedt, da nisi več igračka on pa temperana bomba. Pa še to, bolj ko ga boš ignorirala, bolj bo popizdevu in bolj bo nasramen, samo nič naj te ne gane. S takim obnašanjem te ne more prizadet ampak se ti lahko samo zagabi.
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
Zadnjič spremenil .drama.queen., dne 15. Mar. 2010 23:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov