nočem ga pozabiti

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2008
Kraj: v svojem svetu

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 18. Avg. 2008 22:18

žiwjo.. rada prebiram tale ful dober forum.. trenutno sem zelo žalostna in kar pišem..
imam svojo zgodbico v kateri trpim in v njej ni svetlobe.. no mogoče mi jo bo uspelo videti z vašimi komentarji in nasveti..
s bivšim fantom sva hodila 8 mesecev. zdaj sva narazen že 10 mesecev. sva sošolca v srednji šoli in moj problem je pozabiti ga. še eno leto bova sošolca in tudi v počitnicah se vsak dan vidiva, ker sva vedno na istem kraju.. zdaj se bojim šole, ker med šolo se z mano ne obgnaša lepo, zdaj v počitnicah pa. včasih me tudi pokliče da pridem k njemu ali pride on k meni.. še vedno imava spolne odnose ampak on mene več nima rad. nazadnje mi je rekel da bi bila spet nazaj par, da bi potem lahko ponoči prespala pri njem. zdaj se namreč skrivava. ko sva se razšla me je velikokrat prizadel, imel me je kot svojo lutko, ko me je poklical sem šla.. ampak jaz sem z njim, ker tudi meni ugaja to, ampak vseeno bi ga rada nazaj.. newem ali naj preneham s ten da bi se še dobivala ali naj se dobivam z njim in čakam da me bo imel nazaj rad.. tnx že v naprej
Zadnjič spremenil Baby_Cosmo, dne 18. Avg. 2008 23:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 18. Avg. 2008 22:28

pojdi naprej sama, brez njega. verjemi,da te ne bo imel več rad. ima te samo za sex. vem da se kruto sliši,sam poglej že. to da se dajeta dol ti ne ustreza kot praviš. ker če bi ti,se ne bi oglasla na forum. tako da...če ga ne želiš pozabit,se potem ne pritožuj kako te boli,ker te nima več rad!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 18. Avg. 2008 22:30

Čakala bi, da te bo imel nazaj rad? Kako te bo imel rad, če še sama sebe nimaš? Kako te bo imel rad, ko pa mu to sploh ni treba, ker od tebe dobi vse, kar si v nekem trenutku zaželi?

Punca, v roke se vzemi in izstopi iz te tragedije. In delaj na samospoštovanju, ugotovi, kaj bi rada, kdo si, zakaj to počneš :wink:
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 18. Avg. 2008 22:42

MsN napisal/-a:Čakala bi, da te bo imel nazaj rad? Kako te bo imel rad, če še sama sebe nimaš? Kako te bo imel rad, ko pa mu to sploh ni treba, ker od tebe dobi vse, kar si v nekem trenutku zaželi?

Punca, v roke se vzemi in izstopi iz te tragedije. In delaj na samospoštovanju, ugotovi, kaj bi rada, kdo si, zakaj to počneš :wink:

Kako te bo imel rad, če še sama sebe nimaš? Kako te bo imel rad, ko pa mu to sploh ni treba, ker od tebe dobi vse, kar si v nekem trenutku zaželi? -- to me je šokiralo.. pozitivno..na to sem jaz že tudi pomislila, ampak ne upam si oditi iz tega.. ker se bojim da bo potem odšel k drugi (čeprav bi že lahko pa še ni) in ju bom morala jaz gledati in še bolj trpeti. drugače pa vedi, da bom o tem resno premislila..
Zadnjič spremenil Baby_Cosmo, dne 18. Avg. 2008 23:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 18. Avg. 2008 22:45

študentka20 napisal/-a:pojdi naprej sama, brez njega. verjemi,da te ne bo imel več rad. ima te samo za sex. vem da se kruto sliši,sam poglej že. to da se dajeta dol ti ne ustreza kot praviš. ker če bi ti,se ne bi oglasla na forum. tako da...če ga ne želiš pozabit,se potem ne pritožuj kako te boli,ker te nima več rad!

newen če, ne nima me samo za sex! .. ker potem si nebi zbral mene ampak katero drugo ..pa si je še ni..
moti me da v meni včasih vidi prijateljico pa si veliko zaupava, včasih celo pred kolegi pa me res nič ne upošteva..
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 18. Avg. 2008 22:48

Baby_Cosmo napisal/-a:
študentka20 napisal/-a:pojdi naprej sama, brez njega. verjemi,da te ne bo imel več rad. ima te samo za sex. vem da se kruto sliši,sam poglej že. to da se dajeta dol ti ne ustreza kot praviš. ker če bi ti,se ne bi oglasla na forum. tako da...če ga ne želiš pozabit,se potem ne pritožuj kako te boli,ker te nima več rad!

newen če, ne nima me samo za sex! .. ker potem si nebi zbral mene ampak katero drugo ..pa si je še ni..
moti me da v meni včasih vidi prijateljico pa si veliko zaupava, včasih celo pred kolegi pa me res nič ne upošteva..

ti si kar zatiskaj oči... nekoč se boš po glavi tolkla
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 18. Avg. 2008 22:53

"Jas" se prav napiše "Jaz". Samo za info. Tvoja sfižena samopodoba se vidi tudi v tem, kako pišeš slednjo besedo.

Aja, pa še nasvet, a ne...

Odrasti. Naredi nekaj korenitih sprememb v življenju.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 18. Avg. 2008 23:01

miteq napisal/-a:"Jas" se prav napiše "Jaz". Samo za info. Tvoja sfižena samopodoba se vidi tudi v tem, kako pišeš slednjo besedo.

Aja, pa še nasvet, a ne...

Odrasti. Naredi nekaj korenitih sprememb v življenju.

Kot da bi imelo kakšen smisel kako se izražam.. pa nisem prosila da popravi pravopisne napake, če pa ti dolgčas, pa jih kar popravljaj.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miteq » 18. Avg. 2008 23:08

Sej pravim, mlada si, zato si tudi bistvo mojega posta spregledala. Ne zamerim, se zgodi mladim.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 18. Avg. 2008 23:09

Baby_Cosmo napisal/-a:newen če, ne nima me samo za sex! .. ker potem si nebi zbral mene ampak katero drugo ..pa si je še ni..

Zakaj ni izbral katere druge? Zakaj bi se trudil, če si pa ti vedno na voljo in se ne pritožuješ, če grdo dela s tabo pred prijatelji. :?

Vem, da boli. In da bo bolelo še bolj, če se odločiš prekiniti vse stike. Ampak samo nekaj časa - potem bo šlo na bolje.
Tako kot je zdaj, bo pa vedno slabše.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
Baby_Cosmo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby_Cosmo » 18. Avg. 2008 23:16

miteq napisal/-a:Sej pravim, mlada si, zato si tudi bistvo mojega posta spregledala. Ne zamerim, se zgodi mladim.

Ja prav imaš... mlada sem.. "Odrasti, naredi nekaj korenitih sprememb v življenju" praviš.. kako pa ti veš iz teh par besed kakšne korenite spremembe sem delala, delam in jih še bom? Če to leti na ta post, ti ne zamerim, vzamem samo kot enega izmed nasvetov.
Se zgodi mladim.. dobro, da govoriš iz izkušenj
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 18. Avg. 2008 23:32

miteq napisal/-a:Odrasti. Naredi nekaj korenitih sprememb v življenju.

To je bistvo.

Mlada si še, kar je lahko delno vzrok tudi za slabo samopodobo, za poniževanje sebe na tak način in za to, da ne veš, kaj sploh pričakuješ. Od drugih in predvsem od sebe.

Najpomembnejša sprememba, ki jo boš morala doseči, je ta, da se boš začela imeti rada in se spoštovati. Ti si najpomembnejša oseba v tvojem življenju. Ko se boš imela rada, boš tudi odšla vstran od te brezplodne situacije.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a trepalnica » 19. Avg. 2008 7:25

pojdi od njega... ali pa bodi "z njim" in se vedno v temi...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 19. Avg. 2008 7:25

Ponavadi se taki odnosi ne spreminjajo in ne pridemo zdj kr naenkrat od enga cudnga odnosa do vecne ljubezni. Mislm ja valda, lazje je neki upat pa trpet kot pa tvegat, da se bolj boli in it..ampak verjem men, da ko ga bos ven iz zivljenja vrgla (pa ja bedno je da sta sosolca ampak kaj pol) in ko bos ugotovila, da je vse neka farsa oz. da to ni realno in da te nima zares rad na tak način kot bi ti rada, da ti bo lažje in si boš ustvarla en kul lajf pa še same sebe ne boš razočarala, ker to je pri tkem najhujše ker v srcu veš, da sebe teptaš s takimi scenami in maš zato manj spoštovanja do sebe.
Uporabniški avatar
*cheRry*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *cheRry* » 19. Avg. 2008 7:30

Mene je zmotu naslov-Nočem ga pozabiti. Bla sta skupi 8 mescev, mogoč se ti zle zdi velik, je čist dost da se na nekoga zlo navežeš in da si prizadet ko se konča, sam neka cela večnost pa spet ni. In s tem ko se še kr videvaš z njim delaš sama seb škodo, pa čeprov je tko luštno ko sta skup. Se ti ne zdi da bi ga lahk v teh 10mescih pozabla, če se ne bi skoz vračala k njemu, se mučla z vprašanji kaj hoče od tebe, kk se bo obnašal do tebe ko bo šola (to je mene v OŠ skrbel). Če ti je povedu oz. dal vedet da noče bit več s teb oz. da bi bla skup sam zato da bi lahk prespala pr njemu-ka tle ni jasn?
Freedom is just another word for nothing left to lose..

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov