nočem ga pozabiti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
Baby_Cosmo napisal/-a:to sem prebirala te forume sem zasledila ka ste podobne probleme kot je moj- da newen ali naj se bivšemu še pustim zapeljati in z njim v posteljo ali ne- komentirale drugače.. drugim ste pisale ka daj obdržijo stike da tu in tam še kaj smuknejo v posteljo z svojim bivšim. meni pa da naj ga pozabim...
Lej, ne vem katere primere točno tu misliš, ampak bivši ni bivši in pika. Lahko je bivši, ki te izkorišča, lahko pa je bivši, s katerim si se razšel iz bilo katerega razloga in če ti še paše seksat z njim pač seksaj. Tvoj je pa tebe po napisanim sodeč zelo grdo izkoriščal, zato so vse punce svetovale, da pojdi čim bolj stran od njega. Kaj boš pa naredila, pa itak samo ti veš.
Na svetu je pa še ogromno fantov, radi te bodo imeli, seks bo pa ravno tako pasal kot z bivšim, ali pa še bolj.
-
Dadyka15 - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
težko je nekoga pozabit ki ga imaš res zelo rad..ampak treba bo..
da boš lahko nekegna dne ljubila nekoga ki ti bo vračal ljubezen v vseh pogledih..težko je vem..ampak s časoma ga boš pozabila..prekini z njem in bodita samo frenda..ne se mučit in z vsakim sexom obujat čustev ker te bo slej ko prej zlomilo..
pa srečno
da boš lahko nekegna dne ljubila nekoga ki ti bo vračal ljubezen v vseh pogledih..težko je vem..ampak s časoma ga boš pozabila..prekini z njem in bodita samo frenda..ne se mučit in z vsakim sexom obujat čustev ker te bo slej ko prej zlomilo..
pa srečno
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
-
maaalaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
electra* napisal/-a:Baby_Cosmo, sama sem v podobni situaciji, zato verjemi da te popolnoma razumem, tudi jaz ne morem stran od nekega tipa, čeprav me le onesrečuje...najbolj težko pa je da se tega popolnoma zavedam, da sama sebe sovražim, ampak ne morem stran od njega...nisem zaljubljena v njega, ampak me tak prekleto privlači da ne morem nič...rada bi šla stran, pozabla na vse, zaživela brez njega...pa ne gree
ooo ista situacija kot pri meni sploh nevem kaj naj
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Pejt stran od njega.maaalaaa napisal/-a:electra* napisal/-a:Baby_Cosmo, sama sem v podobni situaciji, zato verjemi da te popolnoma razumem, tudi jaz ne morem stran od nekega tipa, čeprav me le onesrečuje...najbolj težko pa je da se tega popolnoma zavedam, da sama sebe sovražim, ampak ne morem stran od njega...nisem zaljubljena v njega, ampak me tak prekleto privlači da ne morem nič...rada bi šla stran, pozabla na vse, zaživela brez njega...pa ne gree
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
Baby_Cosmo - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: v svojem svetu
no mogoče sem malo pretiravala s tem, oz.sem napisala da se nesramo obgnaša, kot da sem njegova lutka, ker sem se tisti večer žalostna tako počutila.
zakaj ste ve tako samozavestne?? zakaj, ko to berem, se počutim tako manj vredno?? to me moti!
zdaj vem kaj bom naredila z njim, zdaj bi rada nekaj ukrenila za sebe.
kako??
zakaj ste ve tako samozavestne?? zakaj, ko to berem, se počutim tako manj vredno?? to me moti!
zdaj vem kaj bom naredila z njim, zdaj bi rada nekaj ukrenila za sebe.
kako??
... samo sam vJeTru rekLa ... da žeLim da mi se vraTiš ....a on mi Je Tiho šapnuo ... dJevoJko ... sTvorena si da paTiš..
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Mahagonij napisal/-a:Pejt stran od njega.maaalaaa napisal/-a:electra* napisal/-a:Baby_Cosmo, sama sem v podobni situaciji, zato verjemi da te popolnoma razumem, tudi jaz ne morem stran od nekega tipa, čeprav me le onesrečuje...najbolj težko pa je da se tega popolnoma zavedam, da sama sebe sovražim, ampak ne morem stran od njega...nisem zaljubljena v njega, ampak me tak prekleto privlači da ne morem nič...rada bi šla stran, pozabla na vse, zaživela brez njega...pa ne gree
Je, včasih lažje rečt kot pa nardit.
Sem bla tud jest v taki situaciji, da me je fant zelo privlačil, poleg tega sem bila tud noro zaljubljena vanj. Ampak velikokrat me je prizadel, spravil v slabo voljo in ko sem se že odločila, da je konec in šla stran od njega, sem zdržala le nekaj dni, potem pa sem ga tako grozno pogrešala in potrebovala ob sebi
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
joj punca.. če maš fanta še rada, on pa tebe ne, je brezveze sex, ker bo samo še težje..
zakaj smo tebi tko svetoval? zato ker maš tipa rada.. če bi šla k bivšem popolnoma brez čustev, samo iz želje po dobrem sexu (in bi blo z njegove strani isto) potem tu ni problema.. ti pa samo iščeš upanje in odlašaš s prebolevanjem..
zakaj smo tebi tko svetoval? zato ker maš tipa rada.. če bi šla k bivšem popolnoma brez čustev, samo iz želje po dobrem sexu (in bi blo z njegove strani isto) potem tu ni problema.. ti pa samo iščeš upanje in odlašaš s prebolevanjem..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
ženska - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 10. 2005
- Kraj: Prelepa Gorenjska
Vsaka lahko pozabi, le če se dovolj potrudi!
S tem, da nekomu kažeš, da ga boš vzela nazaj ne glede na vse, se samo ponižuješ. Kakšna pa bi bila zveza, če bi moški vedel, da se boš vedno vrnila nazaj ne glede na to, kaj ti bo storil?
S tem, da nekomu kažeš, da ga boš vzela nazaj ne glede na vse, se samo ponižuješ. Kakšna pa bi bila zveza, če bi moški vedel, da se boš vedno vrnila nazaj ne glede na to, kaj ti bo storil?
-
Baby_Cosmo - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2008
- Kraj: v svojem svetu
ženska napisal/-a:Vsaka lahko pozabi, le če se dovolj potrudi!
sam jaz sem enkrat omenila da je konec s tem kar sva imela(sex) pa je spremenil obgnašanje do mene. bolj je pozoren, govori mi o tem da so pri sexu tudi njemu pomembna čustva, in da si želi sex z mano.
zdaj pa že nestrpno čaka da mu namignem da si želim z njim. oba namreč že en mesec nisva.. meni je to dolga doma, kaj šele njemu. prav ubogi se mi zdi, da si mora sam pomagati.. včasih pa sva si t potrebe tako lepo delila:D
... samo sam vJeTru rekLa ... da žeLim da mi se vraTiš ....a on mi Je Tiho šapnuo ... dJevoJko ... sTvorena si da paTiš..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov