Noče seksat z mano, ker je utrujen!?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
bonnie taylor
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a bonnie taylor » 08. Nov. 2009 12:54

nemorem verjet da je star 29 let..res za skozlat. prav si naredila.
levchika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a levchika » 08. Nov. 2009 13:00

bonnie taylor napisal/-a:nemorem verjet da je star 29 let..res za skozlat. prav si naredila.

ja res, še danes sem v šoku
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 08. Nov. 2009 13:04

Mah leta nimajo veze s tem, kako se človek obnaša. Če je kreten že po defaultu, bo to tudi pri 40 letih.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 08. Nov. 2009 14:34

levchika napisal/-a: in samo je tako pljunil proti meni "kao smet" in zaprl vrata. s temu ne rabim več nobenga pojasnila, objasnila, nič več, ker mi gre na kozlanje vse skupaj ko pomislim.

:eek: no comment. tipičen primer moškega prasca.

pojdi in uživaj! :cool:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
smoKica91
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a smoKica91 » 08. Nov. 2009 19:37

joj pa kw aje s telimi tipi... ??????? res ne razumem :/ da morjo bit taki prasci ehh..
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Baby* » 09. Nov. 2009 12:35

nč pa nisi povedla če sta mela prej normalno vezo in kok dolg sta kej skup...seveda je pa takšno obnašanje čist mim in otročje čist ogabno...prav si nardila
levchika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a levchika » 09. Nov. 2009 13:11

Baby* napisal/-a:nč pa nisi povedla če sta mela prej normalno vezo in kok dolg sta kej skup...seveda je pa takšno obnašanje čist mim in otročje čist ogabno...prav si nardila

oj! bla sva skup skoraj leto, je bilo nekako normalno vse, tud pokazal je interes zame. samo v zadnjem mesecu me je nehal klicati, sms, dokler jas nisem poklicala al pa izlil mi je svoja čustva ko je kaj popil, drugače pa ne. v zadnjem mesecu res kot da to ni več on, spremenil se je za 100%. ne znam si razjasniti zakaj, je tak da mogoče se je naveličal tega, da kar si je izmislil, da sem mu v vsemu ustregla. ker da ima drugo, to sem 80% da je nima. tipi majo rajše take punce da jih boli k.... jas sem pač mislila, veza ane treba tut neki vložit v to. vlagala sem v zadnji čas samo še jas a on si je norca delal pa do mene mu je bilo samo ko se je njemu izmislilo. brez veze s takim idiotom, ko ne ceni NIČ!!!!!
Uporabniški avatar
Moa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 5. 2007
Kraj: Nekje na Štajerskem

Neprebrana objavaNapisal/-a Moa » 09. Nov. 2009 16:48

Hm, če bi jaz bila na njegovem mestu in bi se v tisti gostilni želela z tabo pogovorit o težavah, ti pa me ne bi jebala 5%, bi isto nardila. Žal.

Zdaj, razen, če je šlo za navadno pijačko. Ker pol mi ni jasno, da je želel za posebno mizo bit s teboj. Očitno na samem.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Nov. 2009 20:48

Moa napisal/-a:Hm, če bi jaz bila na njegovem mestu in bi se v tisti gostilni želela z tabo pogovorit o težavah, ti pa me ne bi jebala 5%, bi isto nardila. Žal.

Omg. Tako nespoštljivo se ne smeš do nikogar obnašat, pa če si še ne vem kako jezen. Enostavno ni opravičila... :SS :roll:
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a evva » 09. Nov. 2009 20:51

Moa napisal/-a:Hm, če bi jaz bila na njegovem mestu in bi se v tisti gostilni želela z tabo pogovorit o težavah, ti pa me ne bi jebala 5%, bi isto nardila. Žal.

Zdaj, razen, če je šlo za navadno pijačko. Ker pol mi ni jasno, da je želel za posebno mizo bit s teboj. Očitno na samem.

Joj ženska! Če bi se hotu pogovort z njo, bi se pogovoru že doma, ne pa v lokalu, haloo :roll:
levchika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a levchika » 09. Nov. 2009 21:43

Moa - js sm komi uletela not a veš, je pa tako, da če bi se mi še kdaj tako naredlo, bom mu vrgla kozarc v glavo!
karinch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a karinch » 10. Jan. 2010 19:30

levchika napisal/-a:

Moa - js sm komi uletela not a veš, je pa tako, da če bi se mi še kdaj tako naredlo, bom mu vrgla kozarc v glavo!

raJE ne nadaljuj zveze s takim tipom ki te ne spostuje in se ne briga zate...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 10. Jan. 2010 19:56

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Jan. 2010 20:06

in kaj to je kao razlog, da pljuvaš po gostlini, mrko gledaš in odvihraš mimo ko en 13letnik.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 10. Jan. 2010 20:07

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov