Noče seksat z mano, ker je utrujen!?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- mia_mia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2008
ok, sama bi pogledala zadevo še z ene druge plati;
a obstaja kakšna verjetnost, da ga ti dušiš, da preveč pritiskaš z vsemi vprašanji, omenjanju nastalega problema?
Ker opcija je, da mogoče je res pod kakšnim stresom, doživlja osebno krizo ali kaj podobnega, pa mu res ni do nekih resnih razgovorov, utemeljevanj, rabi samo sprostitev in nezahtevno družbo... plus tega rabi mir s tvoje strani, pa prijeten čas in ne teženje zakaj je tako in ni drugače...
a obstaja kakšna verjetnost, da ga ti dušiš, da preveč pritiskaš z vsemi vprašanji, omenjanju nastalega problema?
Ker opcija je, da mogoče je res pod kakšnim stresom, doživlja osebno krizo ali kaj podobnega, pa mu res ni do nekih resnih razgovorov, utemeljevanj, rabi samo sprostitev in nezahtevno družbo... plus tega rabi mir s tvoje strani, pa prijeten čas in ne teženje zakaj je tako in ni drugače...
- levchika
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2006
smoKica91 napisal/-a:Oijla.
Am ja.. zanimiva zadeva, še posebi če noče sexat! In če pravš d as sexom ni nič narobe da bi naprimer ne hotel sexat zaradi kvalitete le tega... no ampak to so bedarije ker veš kako pravjo BAD SEX is still better than a good day at work tko da to je brezveze nekej druzga je na tem (;
Načeloma če tipi ratajo nezainteresirani in si ti kriva zmerej za vse... ne vem če se boš preveč trudila da zadevo popraviš boš mogoče vse samo še bolj pokvarila (: ker jst tud zmerej tko delam da pač če je problem... nimam miru dokler ne pridem zadevi do dna in če on prav da je itak obremenjen pa utrujen... ga tvoji očitki ne bojo nč pomiril (;
Pomoje je bolš no vsaj jst bi tko nardila zdej ko me je izučil da z nerganjem ne prideš nikamor oz prideš ampak tja kamor nočeš prit (; bi ti predlagala da pač... ne vem ga mau razvajaš ker če ma drugo... je edini način da njo pusti in ostane s tabo le ta da mu daš vedet da si tega bolj vredna kot ona (; dišeče svečke pa eterična olja... pa na postlo ga vržeš... in mu rečeš ti kr zaspi če si zmatran zraven ne gobcej preveč o problemih in stvareh k delajo človeka živčnega... naprimer mu lah začneš govort če se spomni ko sta enkrat ne vem kje na enem posebnem placu seksala in kok je blo fajn bla bla bla... (: če res ni gej poj zna hit bit akcija ki bo prekinila tvojo skrbno načrtovano masažo ((;
ne vem no... če ga maš rada se rajš potrud za njega namesto da ga nadiraš (; jst sm bla neumna in sm z nadiranjem in zahtevami uničla svojo zvezo s tipm k sm ga mela res res rada (; če ga pa nimaš ne vem kako rada ... pol je pa brezveze karkol da delaš pa bolš da najdeš druzga ki bo bl za akcijo ženske izbirajo! ne moški manipulirat moreš ja na lep način k s kužki... božat pa crklat drgač ratajo še bl poredni
Hvala za nasvet, je pa tako, da tip mene cele dneve niti ne pokliče niti da pošlje SMS, preden da jas ne naredim prvi korak, nekak bom že izpadla budala da mu prižigam svečke....In valda, še do zdej ni poklical. Brez veze, ej če bi lahk bi ga spravla v top pa ga izstrelila, tok sem jezna da sem cela rdeča!
- levchika
- Sramežljivka
mia_mia napisal/-a:ok, sama bi pogledala zadevo še z ene druge plati;
Skoraj neverjetno, ampak mogoče, da je v krizi zato ko gre za ena dva meseca službeno v Nemčijo? da je zato v depresiji in ga delam čist apatičnega ?? aaaaaaaaaahhhhhhh
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Nikjer nisem zasledila, da bi povedala, kako dolgo se že to dogaja, ter kakšno zvezo sta imela pred tem njegovim "čudnim" obnašanjem?! Verjetno se to ni spremenilo kar čez noč, ampak se je to začelo dogajati postopoma, spremembo pa si zasledila šele sedaj.Si se skušala pogovoriti z njim, morda ima kakšne težave? Glede sex-a pa, če mu ni do tega, verjetno mora bit nek konkreten razlog. Ali mu nisi več privlačna, ali pa ima morda kakšno drugo za popestritev kakšnega večera, glede na to, da si dejala, da hodi redno ven s "kolegi". Najbolje je, da se najprej poskušaš z njim pogoovorit, potem pa ukrepaj dalje.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Zanimivo mi je to mišljenje: če tipu ni do seksa s partnerko, potem ima sigurno drugo. Nemogoče pa je pomisliti, da lahko pride do obdobja, ko je človek prekurjen in mu pač enostavno ni do seksa.
- mia_mia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2008
levchika napisal/-a:mia_mia napisal/-a:ok, sama bi pogledala zadevo še z ene druge plati;
Skoraj neverjetno, ampak mogoče, da je v krizi zato ko gre za ena dva meseca službeno v Nemčijo? da je zato v depresiji in ga delam čist apatičnega ?? aaaaaaaaaahhhhhhh
Lej, nisem ti rekla, da si ti kriva, ampak da mu lahko stojiš ob strani, če ima kakšno krizo ali kaj podobnega. Nekateri ljudje se radi pogovorijo o svojih problemih, drugim paše, da sploh ne razmišljajo o tem, tretjim, da pozabijo na vse probleme... in en lasten problem lahko vpliva na odnos, če ga on ne zna pri sebi rešit... seveda pa je to vse ob predpostavki, da dejansko gre za osebno krizo in ne za ohlajanje za vajin odnos.
- TOM-Lady
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 8. 2009
Pontifex Maximus napisal/-a:Zanimivo mi je to mišljenje: če tipu ni do seksa s partnerko, potem ima sigurno drugo. Nemogoče pa je pomisliti, da lahko pride do obdobja, ko je človek prekurjen in mu pač enostavno ni do seksa.
Če slučajno leti to na moj post, potem si malce površno prebral, kajti normalno je, da v vsakem partnerstvu pride do kakšnih problemov, kar lahko povzroči tudi to "odsotnost" partnerja.
Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš!
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Pomojem caka da ga pustis, morda nima jajc...
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
levchika napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Pomojem caka da ga pustis, morda nima jajc...
bejbee its oveeerr!!
tako podlo obnašanje, kot mi je pa včeraj pokazal pa niti najnajmanj nisem pričakovala, rajše ne povem, ker je za skozlat.
Vsaj mal namigni, če ni preveč osebno...mene pa zanima, kako se je razpletlo..kaj je bila tista pika na i.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
levchika napisal/-a:bejbee its oveeerr!!
tako podlo obnašanje, kot mi je pa včeraj pokazal pa niti najnajmanj nisem pričakovala, rajše ne povem, ker je za skozlat.
hej! tu smo same babe. zanima nas.
ne ne. če ti do tega kar obdrži zase.
in ..
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- levchika
- Sramežljivka
claire napisal/-a:levchika napisal/-a:bejbee its oveeerr!!
hej! tu smo same babe. zanima nas.
ne ne. če ti do tega kar obdrži zase.
in ..
sem šla s frendi u gostilno, pa sm rekla naj pride zrave, me je klical da grema sedet za drugo mizo, a jas s folkom uletim ane, pa sm rekla pa dej pridi zraven tu in ne, se je odstranil. po ene 10min smo šli ven vsi enega skaditi, u tem času je bil on tud zuni in čim smo stopli čez vrata gostilne je on šov v gostilno in samo je tako pljunil proti meni "kao smet" in zaprl vrata. s temu ne rabim več nobenga pojasnila, objasnila, nič več, ker mi gre na kozlanje vse skupaj ko pomislim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov