Noče seksat z mano, ker je utrujen!?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Jan. 2010 20:09

a ok. se mi je zdelo nekam čudno, da si našel 'razumsko' razlago za tako obašanje.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 10. Jan. 2010 20:11

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
cvetkaaa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 15. 5. 2008
Kraj: Postojna

Neprebrana objavaNapisal/-a cvetkaaa » 10. Jan. 2010 22:45

Kaj točno je tebi on, moški ki ga ljubiš in si želiš nekoč živeti z njim, ali samo moški za preživljanje prostega časa?
karinch
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a karinch » 10. Jan. 2010 22:48

glej moje mnenje je da ce ti ful pomeni pa nameravas bit z nim do konca se probej pogovrt in ce bos vidla da se ne da in bo nadaljevau s takim obnasanjem pejd stran k slej ko prej bo se hujs....vrjem
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 10. Jan. 2010 22:50

Občutek imam da se je avtorica teme v 2 mesecih že odločila ali naj ostane s fantom ali ne in da ne rabi več "naše" pomoči :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Daweed
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Daweed » 26. Jan. 2010 2:27

sportina napisal/-a:Mene je tukaj najbolj zmotilo da ti reče da v današnjih časih ni tako lahko druge najt??? Kaj to pomeni da če bi jo nebi bil s tabo ali kaj?

Ja, to sem tudi sam opazil.. Ja ne vem kaj ti naj svetujem.. Kolko si opisala, zveza zalo škriplje.. Postavi mu ultimat, pa boš potem vidla kako naprej -- treba je potegnit čtro -- al se naj zadeve porihtajo tak kot je treba, al pa vsak naj nadaljuje svojo življenjsko pot!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov