noče biti z mano?

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Fairytale*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Fairytale* » 01. Okt. 2012 20:54

situacija je taka. s fantom sma skupaj že eno leto. vendar se zadnji mesec zelo čudno obnaša, odsoten je, ne pogovarja se toliko z mano, je tečen. velikokrat sem ga vprašala kaj je narobe ali če je povezano z mano in je rekel da ne. tako mi je v soboto napisal dolg sms, da me ima zelo rad in da si ne predstavlja da bi me kdaj izgubil, da mu pomenim resnično vse. v nedeljo sva se dobila in me je pustil, rekel je da nemore več, ko sem ga vprašala za razlog mi je metal naprej neke stvari ki sem jih delala narobe, za katere sma se že zdavnaj pogovorila, ki so zveneli kot nekakšni izgovori da odide :s .. ko mi je rekel da je konec, sem začela jokati in rekla, da ne misli resno, da imava vse.. prosila sem ga naj ostane, naj puskusiva še enkrat. ko se je malo pomiril je rekel, da bo premislil o tem.. nato je odkorakal vstran.. nevem kaj naj si mislim? ali mislite da mi skriva kaj resnega, da ima drugo ali kaj takega? kako lahko en dan prej nekomu napišeš da te je tako strah da b iga izgubil in ga ljubiš, drugi dan pa ga pustiš? ali mislite, da je rekel da bo razmislil če bi bila skupaj samo zato, ker sem se mu zasmilila? ker mislim da če nekoga ljubiš, ne rabiš razmišljati ali boš z njim, ampak enostavno si :( :( ! kakšno je vaše mnenje, je to že konec, ampak ga je poskušal omiliti samo da ne bi delala panike? mislite da je že vse izgubljeno? :( ne predstavljam si kako bi bilo brez njega, ker sem zelo zelo zelo navezana! od nedelje nisva kontaktirala. hvala za odgovore!
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Okt. 2012 21:10

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 7. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Nesanica » 01. Okt. 2012 21:30

jz mislim da ti je to napisal ker je razmišljal kaj narediti in je želel sam sebe prepričati da hoče biti s teboj. Pa je prespal vse skupaj in se odločil da je najbolje da gresta narazen.
Mislim da te ima res rad, ampak te ne vidi kot nekoga, s komer bi želel biti še naprej.

Priporočam ti da odnehaš in mu pustiš da gre.
browneyes
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a browneyes » 02. Okt. 2012 4:09

koliko si ti že stara? 28, 29? koliko je on?

ja, da bo premislil, je rekel, ker si se mu zasmilila.

poskušaj vseeno od njega izvedeti, kaj je razlog, da te je pustil. jaz ne bi mogla niti začet prebolevat brez da mi nekdo odkrito ne pove, kaj je narobe, pa tudi če je razlog druga ženska.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 6. 2011
Kraj: Divjina

Neprebrana objavaNapisal/-a DiNozzo » 02. Okt. 2012 5:18

V enem mesecu se ne da kar tako odljubiti...ja, konec je, to je že dlje časa kuhal v njegovem piskru. Tisti SMS je bil samo slepilni manever, tako da si prosta, da se lahko sparčkaš s takim, ki ti bo normalno povedal kakšna je situacija z njegove perspektive.

Ni ti treba iskati nobenega zaključka, pojasnila ali česarkoli podobnega...povedal ti je, da je konec.
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Okt. 2012 8:16

Podobno se je meni zgodilo pri 18 z mojim prvim resnim fantom. Kakor pravi DiNozzo - povedal ti je, da je konec in to pomeni natančno to. To, da ne moreš naprej, dokler ne veš zakaj, je bedarija. Lahko greš in morala boš it, kot cel kup drugih, ki so na neki točki svojeg življenja hodili z nezrelo osebo.

Začni prebolevat in kot je že nekdo napisal - ti ''dokončno'' zapusti njega.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Okt. 2012 9:29

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:59, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Okt. 2012 13:55

Sirova, on jo je pustil. Torej je on že šel.

Tudi jaz sem morala it naprej, dejstvo, da mi je čez en mesec priznal, da me je varal, sploh ni olajšalo mojega prebolevanja. ;) Samo nekaj strahu sem pridobila in zdaj težje zaupam novim ljudem.

Se je pa najbrž smiselno malo prevprašat, kaj si pa ti sam počel narobe in v prihodnje delat na svojih napakah.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Okt. 2012 14:21

...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Okt. 2012 15:35

Glej, govorim iz izkušenj. Porabila sem nekaj mesecev na ''čustvenem toboganu'', da bi ugotovila, kaj je zadaj. Nazadnje sem se morala sprijaznit, da sem se pač zaljubila in narobe ocenila osebo, ki je bila predvsem nezrela, pa tudi nepoštena. Ampak včasih ne moreš skozi zid in nekdo, ki je nepošten, ne bo postal pošten, ker bi ti (jaz, avtorica te teme) to srčno želela in drugače ne bi mogla naprej. Mislim, žal. Jaz sem tudi nekajkrat skočila v jok in na drevo, pa ni pomagalo. Tale moj je tudi jokal, da me še ima rad, pa da me pogreša, samo ne bi bil več z mano. Seveda za varanje nikoli(!) nisem prejela opravičila ... in seveda sem razmišljala, da potem pa sigurno ni tako prepričan itd., ampak pač - to je bil njegov problem, moj je bil, da sem se s tem ukvarjala. Ko nekdo reče, da ima dovolj, ga je treba izpustit in konec. Prej ko to spoznaš, lažje greš naprej.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Okt. 2012 16:35

...
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Okt. 2012 17:26

Se strinjam sirova, da človeka ne zavržeš kar tako, ampak če tip reče, da je konec, potem je pač konec. Tisto, kar ji je prejšni dan pisal so bile pa njegove želje: hotel je, da bi bilo tako, pa je vedel, da ni. Nekoga, ki ti pomeni vse, ne pustiš, ampak ga posedeš in se pogovoriš z njim.

Poleg tega pa: povedal ji je, da noče biti več z njo zaradi stvari, ki jih je naredila v preteklosti. Mogoče ne gre za posamezne dogodke, ampak za lastnost, ki pa ni izginila, čeprav je mogoče izražena v manjši meri. Mogoče je punca grdo zamujala, zdaj pa zamuja malo manj, je imela ljubosumne scene, pa jih ima zdaj malo manj ... itd. Nimam pojma, na pamet govorim, ampak očitno on ne vidi prihodnosti v tej zvezi.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Okt. 2012 18:56

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:58, skupaj popravljeno 1 krat.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 02. Okt. 2012 20:42

^^ Prosim? Ona je napisala, da ji je rekel, da sta končala. Ona je moledovala in on je milostno rekel, da bo premislil. Zakaj? Ker ni vedel, kako naj sicer utiša njeno jokanje.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Okt. 2012 21:17

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 8:58, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov