noče biti z mano?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- twettiy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2012
- Kraj: ljubljana
V takem primeru je najbolje, da potegneš črto temu obdobju in greš naprej. Bolje kot boš raziskovala slabše bo, razočaranje na koncu pa še večje. Govorim iz lastnih izkušenj, ker je zgodba skoraj ista kot moja. Bolj kot sem "raziskovala" pa rinila naprej slabše je bilo, na koncu mi je šlo eno leto in pol življenja za osebo, ki ni bila vredna niti minute mojega časa.
Prvi mesec oziroma dva odvisno od osebe bo težko, potem pa se boš en dan zbudila in ugotovila da ti je brez njega lepše in boljše.
p.s. : Ne zanašaj se na to, da bo razmislil in da bosta še skupaj. Kdor enkrat pomisli v vezo oziroma ljubezen do drugega bo tudi 3, 4, 5,....
Prvi mesec oziroma dva odvisno od osebe bo težko, potem pa se boš en dan zbudila in ugotovila da ti je brez njega lepše in boljše.
p.s. : Ne zanašaj se na to, da bo razmislil in da bosta še skupaj. Kdor enkrat pomisli v vezo oziroma ljubezen do drugega bo tudi 3, 4, 5,....
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
se je javil.. po tednu dni mi je rekel da je konec. bila sem šokirana ker sem nekako pričakovala nasprotno. konec mi je dal celo po telefonu in bil je zelo nesramen. rekla sem okej in prekinila, brez kakšnega jokanja. odstranila sem ga iz fb, telefona, odnesla sem mu njegova oblačila in stvari ki ih je imel pri meni in ga začela ignorirati in nato se je začelo. pisal mi je vsak dan, kako si kaj delaš, in nisem odpisovala ker se m ije zdelo nesmiselno, neko 'prijateljstvo' plest z bivšim! ker to se pač ponavadi ne obnese! nato se je nekega dne zlomil in me poklical, začel jokati da ugotovil, da njegovo življenje brez mene nima smisla, da bi najrajši umrl, da je cele noči buden in razmišlja o meni, da me pogreša. vprašala sem, zakaj mi to govori in kako mu lahko pomagam pri tem in je v joku povedal da si želi z mano samo še na eno pijačo in ko sma šla, se je tudi v gostilni jokal in pravil da mu ni vseeno itd. ko sem ga vprašala kaj hoče je rekel prijateljstvo ampak ko sma odhajala s pijače me je poljubil. nato me je vsaki dan klicaril in pisal. rekla sem mu da mi je to totalno brezveze, da se bi zdaj samo dobivala in ali hoče biti z mano in rekel je da hoče. ampak si je še isti dan premislil in rekel da nemore. da se pač hoče družiti z mano ampak še ni pripravljen za zvezo in naj mu dam nekaj časa kar je očitno samo prazno upanje ! sedaj ga objemam, poljubljam in trpim ob misli da sem samo njegova popestritev ko mu je dolgčas in nimam dovolj moči da odidem saj imam upanje da boma spet skupaj
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
- Fairytale*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2009
kaj je neumno? da on ni prepričan kaj bi rad, ali to da sem ga sprejela nazaj?
Toliko je lepih stvari, pa ne ves zanje, toliko je lepih trenutkov, pa so le sanje, toliko je lepih dni, pa bezijo kdove kam, toliko je ljudi okoli tebe pa si lahko zmeraj sam.-
- exy13
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 10. 2012
- Kraj: lj
Najbolje, kar lahko storiš zase je, da ga pustiš in ga ignoriraš, pa naj bo se tako težko. Prepričana sem, da nisi edina, ki je ali je že bila v isti situaciji in povem ti da če bos vztrajala, bos največ izgubila ti. Čustveno bos na koncu čisto prazna (in konec bo prišel... slej ali prej). Zagotovo pa bos trpela in se vsak dan počutila slabše. Če se imaš rada (kar se zagotovo imaš) bos zbrala pogum in si prihranila veliko bolečine. Če bi te imel rad, ti nebi povzročal bolečine (in verjemi bolečina, ki prihaja znotraj tebe je veliko bolj boleča, kot si misliš in ne popusti dolgo časa). Imeti rad in spoštovati osebo pomeni biti z njo ali jo pustiti, ne pa se igrati z njenimi čustvi.
lp
lp
x13
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
ne vem če te poljublja in pravi da te ima ful rad zveze si pa ne želi? da mu je to sam prijateljstvo? pol si js že ne bi upal bit njegov prijatelj
reci mu da bi pač rada zvezo in to tako kjer bosta in ti in tvoj fant 100% prepričana da sta v zvezi in da hočeta bit v njej.
pa tudi če hoče zvezo. dal ti je konec. zveza nima stikala da jo kar naprej prižigaš pa ugašaš kakor se ti sprdne. vsaj resna ne.
prijatelja, v stikih, mogoče. zveza pa ne. tip se je pač že dokazal da ni zanesljiv in ne ve točno kaj si želi.
reci mu da bi pač rada zvezo in to tako kjer bosta in ti in tvoj fant 100% prepričana da sta v zvezi in da hočeta bit v njej.
pa tudi če hoče zvezo. dal ti je konec. zveza nima stikala da jo kar naprej prižigaš pa ugašaš kakor se ti sprdne. vsaj resna ne.
prijatelja, v stikih, mogoče. zveza pa ne. tip se je pač že dokazal da ni zanesljiv in ne ve točno kaj si želi.
hej norci
-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
mah on noče tvojega prijateljstva. strah ga je biti sam, zato hoče tebe zraven dokler ga tista, s katero res hoče biti ne usliši. potem boš odletela kot knof od gat in vajinega prijateljstva bo konec.
naredi si uslugo in ga še v tem trenutku izbriši iz svojega življenja.
naredi si uslugo in ga še v tem trenutku izbriši iz svojega življenja.
Vsak raj ima svojo kačo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov