Njegova starca

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 13. Okt. 2009 18:43

.....
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Nov. 2009 13:31, skupaj popravljeno 1 krat.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 13. Okt. 2009 18:47

red_rose napisal/-a:kaj sta razmisljala? ste se vcasih dobro razumeli?

To se tudi jaz sprašujem.

Pa tud nočm it stran, ker svojga fanta obožujem in čeprav mi gre na živce to, da nč ne reče starcem, vem da je vredu človek in bo super oče najinemu otročku.

Kaj pa on tebe? Lahko bi tudi on tebe imel malo bolj rad in se prilagodil tebi in otroku.

Upam, da se bo potegnil zate, ko bojo prepiri, da nebo dal rep med noge in samo nemo poslušal prepir.
KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a KrvaviAnus » 13. Okt. 2009 18:49

delusional napisal/-a:
mama je bila noseča z mojim bratom.

wtf?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 13. Okt. 2009 18:49

ja pač mojega brata je mela v trebuhu.

klupko, če misliš da bo vse ok in da boš v isti hiši lahko živela z njegovimi starši in mela mir.... ne vem kje ti je zdrava pamet!!!
Zadnjič spremenil delusional, dne 13. Okt. 2009 18:50, skupaj popravljeno 1 krat.
mimikad
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 9. 2006
Kraj: bregovi Kolpe

Neprebrana objavaNapisal/-a mimikad » 13. Okt. 2009 18:50

KrvaviAnus napisal/-a:
delusional napisal/-a:
mama je bila noseča z mojim bratom.

wtf?

mama je bila noseče in je dobila sina, njenega brata
KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a KrvaviAnus » 13. Okt. 2009 18:51

aja lol :D js sm ze pomislu na incest :D
Uporabniški avatar
klupko
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a klupko » 13. Okt. 2009 19:05

Na začetku je blo kr ok,smo mislili da bomo skupi pač gurali čez to, ker nas je tudi kriza zajebala..hišo zaarali pred krizo, stanovanje prodali v krizi po ful ful nižji ceni in tu so se stvari zapletle, ker je blo treba še dodatne kredite uzet. Moj ma 70% plače za kredite..ne sprašujte kako so to odobrili, cele vojne so ble, ampak je ratalo, tko da njemu ostane praktično samo še za bencin pa kašno kavo..ostalo krijem js s svojo plačo.
Zakaj se je otrok zgodil zdej? Ne vem, pač se je. Ni taprav moment, ampak je le najin otrok in ga ne bom mela z nekom ki sm ga vidla enkrat. Midva se mava rada in otroka bova mela.
Nekdo je reku zakaj nima on mene bolj rad..sej me ma, ampak je razumljivo da ma rad tud svoje starše. Zdej sva razjasnila, da sm js pa najin otrok njegova družina in da mi trije moramo držat skupi. Onadva če bosta kul z nama bo ok, če ne bosta pa sama skrbela zase. Ju bova že zapeljala do trgovine pa zdravnika, to je pa to.
Če se pa moj obrne proti temu, pa grem tud z glavo skozi zid, ampak ne bom se pustila enim zafrustrirancem d*kat. :x
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Okt. 2009 19:12

klupko napisal/-a:Zakaj se je otrok zgodil zdej? Ne vem, pač se je. Ni taprav moment, ampak je le najin otrok in ga ne bom mela z nekom ki sm ga vidla enkrat.

Sej to ni noben reku.

Drgač glede kreditov in tega, da je vse oz. velik finančni del na tvojih plečih, pa se mi ne bi zdel tak problem, če ne bi bil na poti otrok. Vama bo sploh zneslo preživljati sebe in še otroka? Razen če imaš ti dokaj veliko plačo, da boš lahko v glavnem ti plačevala vse za otroka, ker tvoj komaj pokrije kredit in ima za bencin ter najnujnejše stvari.
Sicer zdaj že je kar je, ampak glede na to, da si odprla temo, se pač debatira o tem ane.
Uporabniški avatar
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *SunFlower* » 13. Okt. 2009 19:34

Hja. Odselit se je edina prava rešitev, da ti ne bo treba več prenašat njegovih tastarih. Kar se mene tiče, je 'v trgovino peljat' in bla bla že preveč - če je tvoj fant tako navezan na svoje starše, da si je pripravljen v njihovi hiši ustvarjati družino s tabo, hkrati te pa očitno tudi nič ne brani pred njimi (oz. bolj ti braniš njega), zelo močno dvomim, da bo ostalo samo pri tem, da ju bosta kdaj pa kdaj kam peljala.

Sicer pa, kaj naj rečem, naredila sta eno zelo neumno življenjsko odločitev. Ne vem, jaz sem najprej pomislila na vse tiste zgodbe, kako se mlada mamica trudi z vzgojo otroka, tašča ji pa zraven soli pamet, jo kritizira in je prej v napoto kot v pomoč. Meni bi se utrgalo v taki situaciji.

Pa spet, kako vama bo zneslo z otrokom, če vama že zdaj komaj? Bodo njegovi starši kaj pomagali?
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 13. Okt. 2009 20:14

klupko napisal/-a:Zakaj se je otrok zgodil zdej? Ne vem, pač se je. Ni taprav moment, ampak je le najin otrok in ga ne bom mela z nekom ki sm ga vidla enkrat. Midva se mava rada in otroka bova mela.

Bravo :zustimm:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 11. 2006
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a PeggySue* » 13. Okt. 2009 20:39

Men se tvoja tažava sploh ne zdi tako huda,čeprav verjamem,da težko prenašaš vse skupaj.
Zdi se mi,da se s fantom premalo zavedata,da sta tudi lastnika te hiše in ne zgolj priseljenca,kot je večina,ki ima podobne težave.
Vem,da je moj predlog v finančni stiski,ki jo trenutno preživljata,težko izvedljiv,a sama bi najprej v svojem nadstropju uredila kuhinjo.V skrajni sili,bi kasneje lahko naredila tudi svoj vhod.
Od staršev bi se čimbolj distanciirala,a ostala prijazna in na uslugo za njune potrebe,ki si jih naštela.
Obstaja pa tudi možnost,prodati svoj del in se preseliti nekam,čisto na svoje.:)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 13. Okt. 2009 20:40

pa kaj vse pametujete glede splava pa otroka. ta je sad ljubezni in to je prav.
problem so njegovi stari! tudi jaz ti predlagam da greš stran. oz. da gresta stran. jaz bi tekla stran na tvojem mestu (no niti živet nebi šla k takim).
če fant tega ne odobrava pa res ne vem kako zelo je zaslepljen s svojo mamico.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 13. Okt. 2009 20:45

Noben ne pametuje, samo povemo svoje mnenje in svetujemo, če je že odprla temo. :wink:
In ja, seveda je otrok sad ljubezni, ampak od samo od ljubezni pač ne more živeti, zato je še kako pomembno, da sta finančno zmogljiva vsaj glede osnovnih potreb sebe in otroka. Ampak kot sem že napisala, zdaj je kar je in treba bo pač potegniti čim boljše iz tega ter kaj narediti v boljši smeri (tako glede odnosov kot tudi financ).
Uporabniški avatar
kiny
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 8. 2007
Kraj: over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a kiny » 13. Okt. 2009 20:48

klupko napisal/-a:Naredila si bova svojo kuhno in zaprla štuk, tko da bomo meli ločeni gospodinjstvi in sploh nočm nobenga opravka z njima.

No točno to bi ti js predlagala. Pa če vidiš eno rešitev pol je vse ok, se bo že nekako poštimal.

delusional a ti misliš da je splav kr tako narest? Kao ne zajebi si lajfa? A veš enim puncam mogoče ni to kr neki kot je to očitno tebi.
Vsak zna svoje precenit in če ma resnega tipa, če vrjame vanj..ne vem zakaj bi pol dopustila tašči da jo tolk zmanipulira da bo zart tega šla uboga punca še splav delat?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 13. Okt. 2009 22:37

-----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 16:45, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov