Njegova služba vs. moj umirajoči nono

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 19. Sep. 2008 21:20

Mal pretiravaš. :? Če ima službo in če ga res noben ne more zamenjat, je logično da bo šou delat, čeprau mu verjetno ni vseeno.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Georgia » 19. Sep. 2008 21:28

Men tut ni čisto jasno, ti nočeš it k nonotu, ki bi te mogoče želel ob sebi v teh trenutkih, zahtevaš pa od fanta, da ne gre v službo zato, da bi bil ob tebi?! hmm...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 19. Sep. 2008 21:50

^ Ja in ona zdaj razmišlja, da bi ga še pustila zaradi tega, ker ni vsega spustil iz rok in pritekel.
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a t@ssy » 19. Sep. 2008 21:53

................
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 19. Sep. 2008 21:56

Jaz bi tudi rekla, da pretiravaš in da če mu boš kaj zatežila, si za posledice kriva sama. Predvidevam, da bi, če bi le lahko, prišel do tebe, samo ne moreš pa pričakovati, da bo priletel vedno, ko ga boš potrebovala.

Vem, da je težko živeti z mislijo, da lahko dedek vsak čas umre, tudi mi doma smo kar nekaj časa živeli s tem. Ampak tukaj ne gre samo zate in tvoje občutke, temveč tudi za njegovo službo, od katere je verjetno odvisen.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 19. Sep. 2008 22:45

Najprej - mi je žal za tvojga "nonota" pa vse, ampak dej no - kakšne neumnosti! Služba je neka odgovornost in ne morš si tle kr neki zmišljevat - ne vem kak si lahk predstavljaš da bo tvoj fant 1 uro pred začetkom dela najdu neko zamenjavo in pol si še užaljena, ker si je ne. Sej pa ne more pol kr pustit službe pa priletet k teb - sploh če to službo nujno rabi. In tak kot je *purple* rekla - kak lahk primerjaš službo in šolo? V šolo pač ne greš če se ti ne da al karkoli, dobiš opravičilo in je to to - ko maš pa neko službo, si pa ne morš kr zmislt in si rečt "eh men se pa dans ne da delat, bom kr doma". Pa praviš, da celo razmišljaš da bi zarad tega končala z njim - pazi, da ne bo na koncu zaradi tvojih bedastih in neutemeljenih pričakovanj on tebe.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *frisko* » 19. Sep. 2008 23:10

jst bi a rpvo mesto postavla službo, č bi bil tak primer kot pri tvojem fantu. če res ni našu zamenjave ... kaj pa nj bi naredu?? vrjem ,da ti še bo v oporo potem. čeprov ok, bi ti prov pršla njegova rama tut zdj v teh trenutkih, ampak zdj se rajš posvet dedku in družini, za fanta boš imela še dost časa (in on zate)
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 4. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a punkie_ » 20. Sep. 2008 8:14

Ne morem si pomagat, ampak počutim se kot, da bi me izdal in da me nima rad. Razmišljam celo, da bi končala zarad tega. Kaj sem nora, ker tko mislim ?

ja.

lepo te prosim no, ne pretiravej tolko. v resničnem svetu ni vse tako enostavno, služba je obveznost in ponavadi težko najdeš koga ki bi ti nadomeščal, še posebej eno uro pred šihtom.

zdi se mi tudi malo otročje vse skupaj, če bi bile ženske malo bolj samostojne nebi bilo potrebno tolko jokanja za malenkosti. sej je tvoj nono, verjetno tudi tvoji družini ni lahko, pogovori se z njimi, razčisti si pojme o smrti da boš lažje sprejela stvari, razumem da rabiš oporo, ampak verjemi da ti bo lažje, če boš oporo našla najprej sama pri sebi. v življenju tko al pa tko ni dobro biti odvisen od drugih, ker se najbolj lahko zaneseš le nase.
Maped100
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Maped100 » 20. Sep. 2008 8:44

hjooooj kam si ti krenila..potem pa ko ga nebo ti pa bo za vse zal pa te bo zrlo cel lajf? K to rabiš?
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 20. Sep. 2008 10:16

In ti bi ga pustila, ker v isti sekundi se ni prikazal pri tebi? Služba je odgovornost in ne moreš se kar tako zmišljevat ali bi delal ali ne (razen, če si sam svoj šef). Tako, da ne paničari za brezveze. ;)

Drži se.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2007
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objavaNapisal/-a moi T » 20. Sep. 2008 10:31

Se strinjam z večino. Itak da ti je hudo in da te v takih trenutkih lahko fant najbolj potolaži. Ampak morš razumet, da pač zarad službe ni mogel h tebi prit. Važno je to, da se je potrudu in probal najt zamenjavo, ampak je pač ni našel. Sm sigurna, da misli nate :wink:.

Ta čas, ko premišljuješ o tem, da bi ga kar pustila, pojdi raje dedka pozdravt! Tudi če je na raznih aparatih, je tvoj dedek in vedi, da bo vesel, če te vidi. Kako bi blo pa tebi, če bi bla na aparatih in te ne bi noben pršu pogledat, ker bi jim blo grozno te vidt tako? :wink:

Upam, da se use uredi!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 7. 2006
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a majaoko » 20. Sep. 2008 10:42

[/quote] Ne morem si pomagat, ampak počutim se kot, da bi me izdal in da me nima rad. Razmišljam celo, da bi končala zarad tega. Kaj sem nora, ker tko mislim ? [/quote]

Saj ti ga ni treba zapuščat, ker bo prej on tebe (če se boš tako obnašala) :wink:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 20. Sep. 2008 11:09

p!ka napisal/-a:Kaj sem nora, ker tko mislim ?

Da.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 20. Sep. 2008 11:17

Se popolnoma strinjam z miteq-om.

Punca, kaj pa če bi zaradi tega ker bi prišel k tebi izgubil službo?na to nisi pomislila.Bodi malo manj egoistična in pejdi raje k nonotu na obisk.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 20. Sep. 2008 11:19

Še skoz ne štekam....tvoj dedek umira. Ti pa nisi niti tok, da bi ga šla pogledat? A si sploh lahko predstavljaš, kako se more on počututi, sploh če ve, da mu zmanjkuje časa? Tebe pa kar ni in ni čez vrata...

In pol si DRZNEŠ tuki jamrat, kok si boga, ker tip ni spustil vsega iz rok pa te prišel tolažiti?

Da ne govorim, da je razlika, da ti nočeš it tja, tvoj fant pa ni mogel zaradi službe.

Res te ne razumem...nekdo, s katerim sta imela (BAJE) ful poseben odnos umira, ti pa razmišljaš edino o tem, kok je fant nesramen, a bi ga mogla pustit, kok je tebi hudo, kok je nesramen, da te nima rad, itd.

:roll:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov