Njegova služba vs. moj umirajoči nono
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ Ja in ona zdaj razmišlja, da bi ga še pustila zaradi tega, ker ni vsega spustil iz rok in pritekel.
-
t@ssy - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 5. 2008
................
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jaz bi tudi rekla, da pretiravaš in da če mu boš kaj zatežila, si za posledice kriva sama. Predvidevam, da bi, če bi le lahko, prišel do tebe, samo ne moreš pa pričakovati, da bo priletel vedno, ko ga boš potrebovala.
Vem, da je težko živeti z mislijo, da lahko dedek vsak čas umre, tudi mi doma smo kar nekaj časa živeli s tem. Ampak tukaj ne gre samo zate in tvoje občutke, temveč tudi za njegovo službo, od katere je verjetno odvisen.
Vem, da je težko živeti z mislijo, da lahko dedek vsak čas umre, tudi mi doma smo kar nekaj časa živeli s tem. Ampak tukaj ne gre samo zate in tvoje občutke, temveč tudi za njegovo službo, od katere je verjetno odvisen.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Najprej - mi je žal za tvojga "nonota" pa vse, ampak dej no - kakšne neumnosti! Služba je neka odgovornost in ne morš si tle kr neki zmišljevat - ne vem kak si lahk predstavljaš da bo tvoj fant 1 uro pred začetkom dela najdu neko zamenjavo in pol si še užaljena, ker si je ne. Sej pa ne more pol kr pustit službe pa priletet k teb - sploh če to službo nujno rabi. In tak kot je *purple* rekla - kak lahk primerjaš službo in šolo? V šolo pač ne greš če se ti ne da al karkoli, dobiš opravičilo in je to to - ko maš pa neko službo, si pa ne morš kr zmislt in si rečt "eh men se pa dans ne da delat, bom kr doma". Pa praviš, da celo razmišljaš da bi zarad tega končala z njim - pazi, da ne bo na koncu zaradi tvojih bedastih in neutemeljenih pričakovanj on tebe.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
*frisko* - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
jst bi a rpvo mesto postavla službo, č bi bil tak primer kot pri tvojem fantu. če res ni našu zamenjave ... kaj pa nj bi naredu?? vrjem ,da ti še bo v oporo potem. čeprov ok, bi ti prov pršla njegova rama tut zdj v teh trenutkih, ampak zdj se rajš posvet dedku in družini, za fanta boš imela še dost časa (in on zate)
-
punkie_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 4. 2006
- Kraj: ljubljana
Ne morem si pomagat, ampak počutim se kot, da bi me izdal in da me nima rad. Razmišljam celo, da bi končala zarad tega. Kaj sem nora, ker tko mislim ?
ja.
lepo te prosim no, ne pretiravej tolko. v resničnem svetu ni vse tako enostavno, služba je obveznost in ponavadi težko najdeš koga ki bi ti nadomeščal, še posebej eno uro pred šihtom.
zdi se mi tudi malo otročje vse skupaj, če bi bile ženske malo bolj samostojne nebi bilo potrebno tolko jokanja za malenkosti. sej je tvoj nono, verjetno tudi tvoji družini ni lahko, pogovori se z njimi, razčisti si pojme o smrti da boš lažje sprejela stvari, razumem da rabiš oporo, ampak verjemi da ti bo lažje, če boš oporo našla najprej sama pri sebi. v življenju tko al pa tko ni dobro biti odvisen od drugih, ker se najbolj lahko zaneseš le nase.
-
moi T - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2007
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Se strinjam z večino. Itak da ti je hudo in da te v takih trenutkih lahko fant najbolj potolaži. Ampak morš razumet, da pač zarad službe ni mogel h tebi prit. Važno je to, da se je potrudu in probal najt zamenjavo, ampak je pač ni našel. Sm sigurna, da misli nate .
Ta čas, ko premišljuješ o tem, da bi ga kar pustila, pojdi raje dedka pozdravt! Tudi če je na raznih aparatih, je tvoj dedek in vedi, da bo vesel, če te vidi. Kako bi blo pa tebi, če bi bla na aparatih in te ne bi noben pršu pogledat, ker bi jim blo grozno te vidt tako?
Upam, da se use uredi!
Ta čas, ko premišljuješ o tem, da bi ga kar pustila, pojdi raje dedka pozdravt! Tudi če je na raznih aparatih, je tvoj dedek in vedi, da bo vesel, če te vidi. Kako bi blo pa tebi, če bi bla na aparatih in te ne bi noben pršu pogledat, ker bi jim blo grozno te vidt tako?
Upam, da se use uredi!
Just dance and everything it´s gonna be ok!
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
[/quote] Ne morem si pomagat, ampak počutim se kot, da bi me izdal in da me nima rad. Razmišljam celo, da bi končala zarad tega. Kaj sem nora, ker tko mislim ? [/quote]
Saj ti ga ni treba zapuščat, ker bo prej on tebe (če se boš tako obnašala)
Saj ti ga ni treba zapuščat, ker bo prej on tebe (če se boš tako obnašala)
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Še skoz ne štekam....tvoj dedek umira. Ti pa nisi niti tok, da bi ga šla pogledat? A si sploh lahko predstavljaš, kako se more on počututi, sploh če ve, da mu zmanjkuje časa? Tebe pa kar ni in ni čez vrata...
In pol si DRZNEŠ tuki jamrat, kok si boga, ker tip ni spustil vsega iz rok pa te prišel tolažiti?
Da ne govorim, da je razlika, da ti nočeš it tja, tvoj fant pa ni mogel zaradi službe.
Res te ne razumem...nekdo, s katerim sta imela (BAJE) ful poseben odnos umira, ti pa razmišljaš edino o tem, kok je fant nesramen, a bi ga mogla pustit, kok je tebi hudo, kok je nesramen, da te nima rad, itd.
In pol si DRZNEŠ tuki jamrat, kok si boga, ker tip ni spustil vsega iz rok pa te prišel tolažiti?
Da ne govorim, da je razlika, da ti nočeš it tja, tvoj fant pa ni mogel zaradi službe.
Res te ne razumem...nekdo, s katerim sta imela (BAJE) ful poseben odnos umira, ti pa razmišljaš edino o tem, kok je fant nesramen, a bi ga mogla pustit, kok je tebi hudo, kok je nesramen, da te nima rad, itd.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov