Njegova služba vs. moj umirajoči nono
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
ne moreš met vedno vsega.. tebi ti je ful pomenla njegova bližina (pomagat pa ti tako al tako ne bi upu kr tvoj nono bo še vedno umiru.. kruta izjava ampak resnična), tko ku očitno njemu ful pomeni služba.. ne more kar tako pustit službe kadar mu paše (zgleda da nisi še delala če take mečeš ven). in zaradi tega pustit osebo je pa tudi malo mimo..
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
p!ka napisal/-a:*purple* napisal/-a:no, tud služb nam ne mečejo kar pod noge, da bi jih lahko kar zamenjali vsakič ko bi blo kej tazga.Počakej mal, kako bi zgledalo, da bi fant vsakič pustil službo, ko bi bla ona žalostna in nebi mogu drugače do nje kot če da odpoved?
mislm nevem, ok, pač razumemo, žalost ker je dedek bolan in vse, ampak zahtevat od nekoga ki more v tem momentu na šiht naj pusti vse skupaj in pride, če to ni možno, enostavno ni normalna!
take zahteve pač niso, nevem no.
valda, da bi bil fant ob njej in vse, ampak tkole pač žal ne gre.In najbolj neumno pri vsemu temu se mi zdi še izjava, da bi končala zvezo zarad tega.sicer pomojem bi bilo bolje, ker take zahteve so pa mal tu mač res.In dekletu se vidi da je razvajena da hoče vse takoj imet, ampak v življenju se je treba naučit, da določene zadeve pač ne grejo tko kot bi sam hotel v tistem momentu, žal.
kiny nism se prou nič užalla, sam zmotu me je način pisanja oz. napisanega.
Lej takih komentarjev kot sm jih tuki v moji temi zasledila ( Pontifex Maximus, delno *purple* ... ), že dougo nism brala. Ni da ne znam sprejemat tujega menja ( vem, da zato obstaja forum ), ampak mislim, da je smiselno met tud nek način izražanja. Tuki so eni komentirali čez meje ( mojega ) okusa. Evo, mojo obrambo.
meje dobrega okusa?
še enkrat preberi svoj prvi post pa boš videla kdo je šel čez mejo dobrega okusa.
Punca, vse kar je napisano je napisano v tvoje dobro in mal razmisli o tem, kaj si pisala in kakšne misli si imela, ker daleč od tega da bi bile te misli uredu.
Meni je vseeno, lahko fantu daš konec takoj zdaj ker te ni prišel potolažit takoj ko se ti je zahotelo, ampak povedala pa sem kaj si jaz mislim o tem in sori dajala si pač tak vtis, kot sem jaz nanaj odgovorila.
Eni maste take izjave kot da vi pa nikol ne nardiste nič narobe, sami svetniki, ki vedno vejo kaj je prav in kaj ni. Samo vi funkcionirasre super fino fajn in usi ostali smrtniki pa nardimo napako ( napake ) in bi zarad tega mogli ostat brez fanta/punce. Ja, valda.
ne mi ne funkcioniramo skos superfino fajn, tudi delamo napšake, ampak žal, na take stvari kot si ti zdaj iz njih naredila celo paniko, jaz tud pomislim ne.
in kukr se mi zdi, si sama hotela ostat brez fanta, ker ni takoj prletu kot si hotela??!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]