Njegova služba vs. moj umirajoči nono
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ne, hotla sm bit ob dedku.
Dokler je bla možnost sm bla pr njemu v bolnci,pa tut čev je biu moj tip frej. Ko pa je blo konec obiskov, mi pa na pamet ni padl, da bi fantu rekla nej zamenja izmeno, da me bo objemou pa tolažu.
Js nism rekla da tko mislm za tebe, ampak da sm dožvela že da so ljudje to izkoriščal, če slučaj nisi najbolj dojela.
Dokler je bla možnost sm bla pr njemu v bolnci,pa tut čev je biu moj tip frej. Ko pa je blo konec obiskov, mi pa na pamet ni padl, da bi fantu rekla nej zamenja izmeno, da me bo objemou pa tolažu.
Js nism rekla da tko mislm za tebe, ampak da sm dožvela že da so ljudje to izkoriščal, če slučaj nisi najbolj dojela.
Live your life like you want
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
p!ka napisal/-a:A ti nisi nit za 1 trenutek hotla met svojga fanta ob sebi, da te stisne in potolaži ?
Mislm, da ne glede na situacijo, si vsaka želi fanta ob seb, ko ji je hudo, ampak ... služba je služba in se ne da tko zlahka dobit nove službe, sploh če je človk kuhar v kuhinji s še enim drugim sodelavcem. Mal probi to razumet, postav se v njegovo kožo, pa boš vidla, da ni tko lahko. Za šolo ti lahko napišejo opravičilo, v službi pa ne morš kr tko vzet dopusta, frej dneva, sploh pa ne morš kr tko iz kuhne it.
Tako je pač življenje, ne morš vsak moment ob seb človeka, k si ga želiš, k bi ga rabla, da te potolaž in k seb stisne. To na žalost ne gre tko.
Držim pa tud jst tačke, da se dedek izmaže.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
jagodka85 napisal/-a:Držim pa tud jst tačke, da se dedek izmaže.
In jst
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
p!ka napisal/-a:Včeraj me je klicala mama, da je moj nono v bolnlišnici in da ima izredno hudo pljučnico+ostale težave. Zadel me je šok, ker sem upala, da do tega ne bo prišlo. Padla sem v histeričen jok, ker nočem izgubiti nonota saj imava že od majhnega neko posebno vez. Živi v isti hiši kot jaz in od malega sem jedla večerje pri njemu, se pogovarjala itd. Imam ga res rada. Ker sem rabla tolažbo sem klicala Mojega, da bi se rada dobila z njim, ko konča v službi. Je rekel, da ja nato se mu je sklopil telefon zaradi prazne baterije ( nikoli ne povni telefona kot je treba ). Kar ni in ni ga bilo k meni. Njegov oče mi je povedal, da se sodelavec, ki dela z njim, sploh ni pokazal v službi in da dela Moj namesto njega. Sem samo rekla OK in šla spat, čeprav me je malo jezilo, da mi ni sporočil, da ga ne čakam. Danes sem se spet pogovarjala z mamo. Rekla mi je, da nono umira in da je izredno malo možnosti, da preživi ter da so to njegovi zadnji trenutki. Kar zastav mi je dih. Spet sem padla v histeričen jok. Klicala sem Mojega naj posim pride k meni, ker ga rabim. Bila je 10 h. On pa je začel delat ob 11 h. Prosila in prosila sem ga naj zamenja izmeno, ker sem ga res potrebovala. Ni imel nobene številke kamor bi lahko poklical. Ker nisem mogla verejeti, da ne bo prišel k meni, se je kolegica pogovarjala z Njim. Je rekel, da gre do službe in da se bo zmenil, da nekdo dela namesto njega. Kasneje je klical, da ni nobenega, ki ga bi hotel zamenjat in ni prišel. Mene je strlo, ker sem ga res potrebovala.
Zanima me vaše mnenje o tem do kakšne meje je pomembna služba in do kakšne partner.
Jaz ne vem kaj naj si mislim o tem, da ga ni bilo. Tudi zato, ker jaz vem, da bi neglede na službo in vse tekla k njemu, ko bi me potreboval, če bi mu nekdo umiral.
Ne se sekirat, saj bo od tvojih še kdaj kdo umiral, pa bo takrat tvoj fant imel priložnost biti s tabo.
Če pa si glih zapela za nonota, pa lahko, ko umre, simulirate ponovno celoten postopek, ko bo tvoj fant imel čas (seveda pred pogrebom!).
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Mislim, da nihče tukaj ne želi nič slabega tvoje dedku in tebi. Tudi jaz se strinjam z večino, da si preveč burno odreagirala. Razumem, da ti je hudo in da potrebuješ nekoga za tolažbo. Verjamem, da bi tvoj fant prišel k tebi, če bi le lahko.
Poleg tega bi pa še rada povedala, da je nesmiselno vedno pričakovati od ljudi, ki so ti blizu, da bodo v vsakem žalostnem, tragičnem trenutku s teboj in da te bodo lahko potolažili. Sama se moraš znat potolažit in dano situacijo prebrodit. Ker se lahko v življenju vedno zaneseš samo na sebe. Nikoli ne veš, kaj čaka tvoje bližnje, kaj se bo zgodilo, da ne bodo mogli pridit k tebi.
Poleg tega bi pa še rada povedala, da je nesmiselno vedno pričakovati od ljudi, ki so ti blizu, da bodo v vsakem žalostnem, tragičnem trenutku s teboj in da te bodo lahko potolažili. Sama se moraš znat potolažit in dano situacijo prebrodit. Ker se lahko v življenju vedno zaneseš samo na sebe. Nikoli ne veš, kaj čaka tvoje bližnje, kaj se bo zgodilo, da ne bodo mogli pridit k tebi.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Pontifex Maximus napisal/-a:p!ka napisal/-a:Včeraj me je klicala mama, da je moj nono v bolnlišnici in da ima izredno hudo pljučnico+ostale težave. Zadel me je šok, ker sem upala, da do tega ne bo prišlo. Padla sem v histeričen jok, ker nočem izgubiti nonota saj imava že od majhnega neko posebno vez. Živi v isti hiši kot jaz in od malega sem jedla večerje pri njemu, se pogovarjala itd. Imam ga res rada. Ker sem rabla tolažbo sem klicala Mojega, da bi se rada dobila z njim, ko konča v službi. Je rekel, da ja nato se mu je sklopil telefon zaradi prazne baterije ( nikoli ne povni telefona kot je treba ). Kar ni in ni ga bilo k meni. Njegov oče mi je povedal, da se sodelavec, ki dela z njim, sploh ni pokazal v službi in da dela Moj namesto njega. Sem samo rekla OK in šla spat, čeprav me je malo jezilo, da mi ni sporočil, da ga ne čakam. Danes sem se spet pogovarjala z mamo. Rekla mi je, da nono umira in da je izredno malo možnosti, da preživi ter da so to njegovi zadnji trenutki. Kar zastav mi je dih. Spet sem padla v histeričen jok. Klicala sem Mojega naj posim pride k meni, ker ga rabim. Bila je 10 h. On pa je začel delat ob 11 h. Prosila in prosila sem ga naj zamenja izmeno, ker sem ga res potrebovala. Ni imel nobene številke kamor bi lahko poklical. Ker nisem mogla verejeti, da ne bo prišel k meni, se je kolegica pogovarjala z Njim. Je rekel, da gre do službe in da se bo zmenil, da nekdo dela namesto njega. Kasneje je klical, da ni nobenega, ki ga bi hotel zamenjat in ni prišel. Mene je strlo, ker sem ga res potrebovala.
Zanima me vaše mnenje o tem do kakšne meje je pomembna služba in do kakšne partner.
Jaz ne vem kaj naj si mislim o tem, da ga ni bilo. Tudi zato, ker jaz vem, da bi neglede na službo in vse tekla k njemu, ko bi me potreboval, če bi mu nekdo umiral.
Ne se sekirat, saj bo od tvojih še kdaj kdo umiral, pa bo takrat tvoj fant imel priložnost biti s tabo.
Če pa si glih zapela za nonota, pa lahko, ko umre, simulirate ponovno celoten postopek, ko bo tvoj fant imel čas (seveda pred pogrebom!).
Spet si nesramen, mislim, da brez potrebe.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
omg, tale črni humor pa tuki res ne paše.. sej je pretiravala.. sam punci umira dedek
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- V_Rose_V
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
majaoko napisal/-a:Ja nevem ali sem jaz čudna ali .... Pač jaz od mojega nikoli nebi zahtevala naj namesto v službo pride k meni. Služba je le služba in ne moreš se kar izmišljevati (če se lahko je to nekaj drugega). Pač ni dobil zamenjave in ti bi lahko to razumela.
Drugo bi bilo če bi lahko dobil zamenjavo in bi potem lahko prišel k tebi, a vseeno nebi.
tu se popolnoma strinjam...služba je služba. tu ne moreš zahtevat, da pusti vse za sabo, samo da bo tebi rama za jokanje...oprosti...glej, kar se smrti tiče, verjemi , da te popolnoma razumem..zgubila sem dedka, omo, 2 strica...ni lahko...ampak nikoli nisem zahtevala, da pride k meni nekdo, ki je v lsužbi...sem pa prosla, če si lahko vzame nekaj trentkov časa zame po službi...sicer pa...zakaj pa so prijatelji/prijateljice? mogoče bi lahko poklicala kako prijatlco za pogovor...
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
jagodka85 napisal/-a:služba je služba in se ne da tko zlahka dobit nove službe, sploh če je človk kuhar v kuhinji s še enim drugim sodelavcem. Mal probi to razumet, postav se v njegovo kožo, pa boš vidla, da ni tko lahko. Za šolo ti lahko napišejo opravičilo, v službi pa ne morš kr tko vzet dopusta, frej dneva, sploh pa ne morš kr tko iz kuhne it.
Ampak ta sodelauc se v četrtek, ko bi se z Mojim dobila po službo, sploh ni pojavu na delu in je Moj delu namest njega, ker ni blo nobenga u kuhni. Tud, ko ga je v petek Moj klicu, da če ga lahko menja, je reku, da njemu se pa ne ljubi delat dopoudne.
Tud glede službe Mojmu ne bi biu problem dobit nove, ker ga "snubijo" druge 3 restavracije in ma ogromno izbiro kje delat.
Ko sm se dala brat use poste, kaj ste pisale/i, sem se zamislila in ugotovila, da je bla moja reakcija preveč burna.
Pontifex Maximus napisal/-a:Ne se sekirat, saj bo od tvojih še kdaj kdo umiral, pa bo takrat tvoj fant imel priložnost biti s tabo.
Kr nej me vržejo dol, če jim paše. TI SI BOLAN V GLAVI, DA SE LAHKO TKO NORČUJEŠ ! !
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
kiny - Kofetarica
Upam da bojo tega sodelavca od tvojga fanta vn vrgl, ker nima odnosa do dela in do sodelavcev.
Ne morš pa zahtevat da zdj zamenja službo, če njemu paše tukej delat.
Js ti želim da bi bil tvoj dedek vredu in da bo vse kul.
Pontifex Maximus teb pa lahko samo rečem, da neki v tvoji glavi ne deluje tko kot bi moral.
Ne morš pa zahtevat da zdj zamenja službo, če njemu paše tukej delat.
Js ti želim da bi bil tvoj dedek vredu in da bo vse kul.
Pontifex Maximus teb pa lahko samo rečem, da neki v tvoji glavi ne deluje tko kot bi moral.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Ah, ne bojo ga vrgli vn, ker je sin od šefovga kolega.
Sej sploh nism mislna, da bi kej rekla, da nej menja službo, ker vem kolko uživa v tisti kuhnji. Omelna sm sam zato, ker je jagodka85 rekla, da ni tko izi najdt službe.
Ja, Moj je odličen kuhar.
Sej sploh nism mislna, da bi kej rekla, da nej menja službo, ker vem kolko uživa v tisti kuhnji. Omelna sm sam zato, ker je jagodka85 rekla, da ni tko izi najdt službe.
Ja, Moj je odličen kuhar.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Tisti, ki jo obsojate ker je hotela imeti fanta ob sebi imate pomoje vsi takšne partnerje, ki vam ne bi priskočli na pomoč, ko ga rabite. Glavno je da se fant potrudi. Logično je, daga hoče imet ob sebi. So pomembnejše stvari od službe, mogoče boste to ugotovili ko se vam bo kej hudega zgodilo. Najpomembnejše je, da se ima nekoga ki te potolaži ko ti je hudo. Boste vidli, ko ga bote potrebovali...
-
kiny - Kofetarica
No sej zato si pa dovol take stvari, kot so zamujanje v službo oziroma ne prihajanje v službo.
Sj če se bo to dogajal vrjem da bo tut tvojmu fantu prekipel....
No ti bo pa zdj kšno dobro večerjo skuhal ko bo frej, da te mal pocrkla
Sj če se bo to dogajal vrjem da bo tut tvojmu fantu prekipel....
No ti bo pa zdj kšno dobro večerjo skuhal ko bo frej, da te mal pocrkla
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
pepelčica Ne govori na pamet. Sem bila tudi jaz v takšni situaciji, je bil ob meni (seveda ni prihitel v prvi sekundi, ko sem mu povedala), ampak če zaradi takšnih ali drugačnih nujnih obveznosti ne bi mogel biti, bi razumela.
In še enkrat nej poudarim. Lepo je, da imaš nekoga za tolažbo, da se lahko na nekoga nasloniš in zjokaš, vendar v življenju se je treba v prvi vrsti treba znat sam potolažt in se ne zanašat na druge, ker nikoli ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom.
In še enkrat nej poudarim. Lepo je, da imaš nekoga za tolažbo, da se lahko na nekoga nasloniš in zjokaš, vendar v življenju se je treba v prvi vrsti treba znat sam potolažt in se ne zanašat na druge, ker nikoli ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom.
Zadnjič spremenil freaky, dne 21. Sep. 2008 19:09, skupaj popravljeno 2 krat.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov