Njegova sestra

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 10. Jan. 2011 0:27

adrianca* napisal/-a:fora je, da ona me je že pred tem gledala čudno in me zaj* kadarkoli je bla šansa in ni sprejela nbenga vabila kdr smo šli vn. pa smo hodli prej vn in se družl. pol pa kr naenkrat fertik s tem. pa dvomim da sm ji kej nardila ker sm se zmer normalno obnašala do vseh! pol pa se je začela ona čudno obnašat, me ignorirat itd. pol se je pa to zgodil kar je sam dokazalo da je ena hinavka.sam hoče naju dat narazn. pa lahk se vam zdi otročje ampak ni niti najmanj zame! sploh ker vem da ona se ne bo nkol opravičla, nima nobene vesti, in mi zabije vse kar hoče.jst pa ostanm tiho ker se bojim zamert še ostalim doma. nemogoče se je je izogibat ker smo fulkrat gor pri njih

Pa kaj se toliko sekiraš zaradi njegove sestre? Jaz absolutno vidim največji problem v tebi in ne v njej. Če sta sploh imeli kdaj kakšne dobre odnose, si jih ti poslabšala s tem, ko si jo začela zapletat v vajino zvezo.
Pa kaj je problem, da ne hodi z vami ven? Ji pač ni. Pa tudi nevem zakaj bi se je izogibala. Razlika je med tem ali ona hoče vaju razdret ali pa da se ji j* / pomoje je to drugo.
Nehaj delati dramo.
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 10. Jan. 2011 0:30

adrianca* napisal/-a:
emanuela napisal/-a:Meni je šlo izjemno na živce, ko me je sestrin fant klical in spraševal kje je.Sem isto izustila pokliči jo sam pa jo vprašaj.Tako da jo razumem...sestro namreč :D

pa se sploh ne gre za to! je blo tok težk povedat da je na treningu? ona mi ZANALAŠČ ni povedla kje je, ker ni hotla da vem in ker hoče da nisva več skup!

še en komentar bom nujno napisala in to samo zato, ker ti očitno ni jasno, če ti človek ne napiše direktno in NA VELIKO: noče se vpletati zraven, napisala ti je nevem, ker si je mislila, da če ti njen brat ni povedal, potem očitno ni hotel, da veš kje je- pri tebi je to povzročilo nasproten privlak in še kar težiš.
Če si se ji do zdaj zamerila, se sploh ne čudim. Meni bi se totalno s takšnim nezrelim obnašanjem. :P
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 10. Jan. 2011 0:33

Ajča napisal/-a:
adrianca* napisal/-a:tk da z njim ne bo čist nič narobe, če jst karkoli ukrepam v zvezi z njo ...

:eek: :eek: :lol:
Kaj je pa pod to mišljen?

:lol:
Očitno pripravlja nek evil plan. Beri: mačko jim bo zaprla v klet in če jo bo sestra vprašala, če ve kje je, bo rekla: NEVEM
:twisted:
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Roberta R. » 10. Jan. 2011 0:36

:rofl:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 10. Jan. 2011 1:21

Kleio napisal/-a:
Ajča napisal/-a:
adrianca* napisal/-a:tk da z njim ne bo čist nič narobe, če jst karkoli ukrepam v zvezi z njo ...

:eek: :eek: :lol:
Kaj je pa pod to mišljen?

:lol:
Očitno pripravlja nek evil plan. Beri: mačko jim bo zaprla v klet in če jo bo sestra vprašala, če ve kje je, bo rekla: NEVEM
:twisted:

hvala ti za ta plan, že par dni razmišlam, pa se nism ničesar spomnla. kar se pa najine zveze tiče ... res kompliciram včasih in to, ampak on ma mene fuuuul rad, to večkrat pokaže in pove. tut če mi ne bi povedal bi vedla. j* ga pač se obnašam otročje, ampak če se meni kdo zameri ga pač dvojno naj*. ker jst sm njo klicala ker je bla že taka ura k bi naj bil na treningu, jst pa sm jo pač lepo prašala, če ve če je šou! to se ni zgodil prvič, ker ona ve in vsi pr njemu vejo da on je s tel. bolj tko ker ga skor nkol nima s sabo. ok? pač se mi je zamerla ker njeno obnašanje pač ni blo opravičlivo in pika! če ma karkol prot meni naj mi to pove direkt, ne pa da mi to pove skoz take hinavske fore. če česa ne maram so to laži in hinawci, kar pa je ona!
i need inspiration, not just another negotiation.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 10. Jan. 2011 1:51

ko bi se ljudje znali pogovarjat dan današnji, bi še vse blo...
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 10. Jan. 2011 2:11

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:37, skupaj popravljeno 1 krat.
alenka1971988
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a alenka1971988 » 10. Jan. 2011 7:30

kot prvo nwm zakaj toliko preverjaš fanta. :roll: če praviš da je star 20 sem 100%, da zna na trening brez tvojega nadzorovanja. kot drugo tvoj "prepir" z njegovo sestro. najprej se skušaš pogovoriti. na 4 oči ne preko sms, msn, FB ali karkoli. če ne bo sprejela opravičila je še bolj otročja, kot si mislim trenutno. v tem primeru jo naprej preprosto ignoriraš in se ne spuščaš v nadaljne prepire. mislim, da to nebo pretežko ker nisi v zvezi z njo ampak njenim bratom.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 10. Jan. 2011 10:08

adrianca* napisal/-a:.. ampak če se meni kdo zameri ga pač dvojno naj*. ...
..ker njeno obnašanje pač ni blo opravičlivo in pika! ..
..pove direkt, ne pa da mi to pove skoz take hinavske fore..

Hinavske fore kot: joj, nisi mi povedala tistega, kar sem želela vedeti in zato te zdaj ne bom pozdravljala in te bom postran gledala?

Bolano :roll: :heul:, svet se ne vrti okoli tebe :wink:
A goal without a plan is just a wish.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 10. Jan. 2011 12:01

ker je fajn mižat in druge obtožit da oni povzročajo probleme. Obrambni mehanizem pač. Tudi jz mislim da je izvor vajinih težav v vajinem odnosu, sestra tu ni nič kriva. Verjetno ji nisi všeč kot oseba in se zato obnaša kot se. Pusti jo pri miru. Za vajino razmerje ona ni pomembna. Sploh pa skup sta 3 mesece, pa že taki neki bedni problemi. Na tvojem mestu bi se zamislila nad sabo pa nad njim in se vprašala ali je to "to"?

Res je da se včasih 2 osebi bolj ujameta, pač jz mam ful srečo da se moj fant odlično razume s sestro. Če ima partner več sester/bratov in če niso med sabo povezani, potem res ni bisvteno da si z vsakim od njih zelo dober. Zakaj bi bil, če se vidite parkrat na leto, al pa še to ne. Vsak ima svoje življenje, če se dva ujameta je super, če se pač ne, pa tut gre, če ne preživljanje velik časa skupaj, kar ga ti in nejgova sestra sigurno ne.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 10. Jan. 2011 12:03

meni ne bi bilo prav, da bi moj fant klicaril mojo sestro/brata oz starše, kje sem jaz, če ne bi šlo za reeees nujno zadevo. in tudi jaz ne bi povedala kje je moja sestra/brat v primeru takega klica (razen če bi mi bilo naročeno). zmenta se. kaj pa jaz vem kaj imata...
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
Kleio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Kleio » 10. Jan. 2011 12:12

Avtorico te teme nagovarjam, da začne bolj previdno brati vse zgornje poste, ker vsebujejo par zelo direktnih nasvetov in kritik.
Ker to se mi zdi pa res že mimo, da skozi vse poste ponavlja enainisto, kot da ji ne bi že prej vsega povedali. :gruebel:
Uporabniški avatar
ujsha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a ujsha » 10. Jan. 2011 14:30

Kleio napisal/-a:Avtorico te teme nagovarjam, da začne bolj previdno brati vse zgornje poste, ker vsebujejo par zelo direktnih nasvetov in kritik.
Ker to se mi zdi pa res že mimo, da skozi vse poste ponavlja enainisto, kot da ji ne bi že prej vsega povedali. :gruebel:

podpis! :gut:

ne vem sploh kaj se še ukvarjaš z njegovo sestro. poštimaj si zvezo, če ne gre pač ne gre - nista za skupaj - dobro da to ugotoviš po treh mescih in ne po treh letih. meni bi se že po 14h dneh strgalo če bi me nekdo kontroliral in pa kdo ve kaj vse je še tukaj zadaj za to zgodbo... sicer pa škoda besed, so punce pred mano že vse povedale, tko da če nisi razumela najbolje da si še enkrat prebereš ;) ;)
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 10. Jan. 2011 15:31

s0nckic4 napisal/-a:meni ne bi bilo prav, da bi moj fant klicaril mojo sestro/brata oz starše, kje sem jaz, če ne bi šlo za reeees nujno zadevo. in tudi jaz ne bi povedala kje je moja sestra/brat v primeru takega klica (razen če bi mi bilo naročeno). zmenta se. kaj pa jaz vem kaj imata...

se strinjam :)
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 10. Jan. 2011 19:31

danes ko je šou fant domow sm mu rekla da bi se rada pogovorila z njo.in baje ji je reku. ona pa mu je sam rekla da se ona nima z mano kej pogovarjat.pa sm mela namen se lepo pogovorit, se opravičit itd.
i need inspiration, not just another negotiation.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]