Njegova sestra

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 13. Jan. 2011 16:04

Mja, lahko bi ti on poslal msg, da se je odločil, da gre in da pridi tja. Zakaj ti ga pa ni?
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 13. Jan. 2011 16:14

ker kot sem že rekla je on s tel bolj tako, niti ga ne nosi zmeraj sabo, in tut kadar je šou je šou ful na hitro ker je lihkar prišu službe in ga niti ni mel s sabo.
i need inspiration, not just another negotiation.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 13. Jan. 2011 16:26

Kr neki.. :roll:
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 13. Jan. 2011 16:44

ti rajš tle ureji odnos s tipom in ne z njegovo sestro. Ma men na kraj pameti ne pride, da bi za takšno bedarijo šla klicat njegove domače ali kolege. Bi pač počakala do ure k on ponavad konča trening pa ga takrat poskušala dobit. Če se ti neb javu mu pač neb gnjavla, sej pa ni konc sveta zarad tega.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 14. Jan. 2011 14:03

evo še to: zdj pa sm razp* do maximuma! dans naj bi šli gor h njemu ki ma njegova mama jutr roj.dan in to, in baje naj bi prespal gor. in sm mu rekla da naj raj pokliče domow če je kul da sploh pridm tut jst gor. in me je klical prej in mi reku da baje da raj ne ker je mama tko rekla, da jim je sestra povedla use da smo se skregal itd. njene poste na fbju pa ni omenla kaj mi je use pisala!!! zdj sm jst izpadla največja biatch ki se je ona njim use zmislla in sploh ne morm več hodit gor! in baje da on tut ne ve če pride pol zvečer h meni ker lahko da mu bojo kej zatežil! nič nism nardila, rekla sm da bi se pomenla, pa ona noče, ona je prva men začela na fbju težit in mi grozit itd, da j* njegovga brata itd in take brutalne,in zdj sm jst za vse kriva!!!! in mam še shranjeno kaj mi je use pisala in bi najraj to njenim staršem pokazala! kar me pa najbolj jezi je pa to da jo moj fant zagovarja in use, sj štekam je njegova sestra ampak ko on vidi kaj ona meni pribija vpričo njega je pa tiho!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: tok sm žiwčna da ne vem kaj bom nardila najraj bi zaključla in pol bi bla njegova sestra vesela ki očitno sm res annoying itd sam čudno, nobenmu drugmu grem na žiwce! sam ljubosumna je ki ma njen brat (prvo!) punco!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Jan. 2011 14:19

Ah ja...konec je s to zvezo.Očitni se je za treningom skrivalo še veliko več for.Pri naslednjem pa ne bodi tako paranoična :roll:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 14. Jan. 2011 14:35

kaj boš kazala staršem, to je brez veze. pokaži fantu. saj ne rabi, da zdaj zbira med vama, ve pa lahko kaj ti je sestra napisala.
drugače pa ne razumem, da je tiho, ko te ona žali vpričo njega. mu očitno ne pomeniš toliko. jaz ne bi dopustila, da kdorkoli od mojih bližnjih žali mojega fanta, pa če sma samo 1 dan skupaj, niti obratno.
ta izgovor, da ne ve če bo prišel, ker mu bodo mogoče zatežili, mi je pa milo rečeno blesav.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 14. Jan. 2011 14:36

mah ti si že zajebala kar si. in če boš kazala sestrine komentarje njenim staršem (kar je btw na stopnji osnovne šole ali pa še to ne) bojo tudi oni misili da si nora (če ne že sedaj)
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 14. Jan. 2011 15:15

Ti enostavno ne znaš prav postopat v takšnih primerih, ker takoj vzrojiš.

Valjda tip nič posebej ne navija, da bi ti prišla na njegov rojstni dan, če pa ves čas groziš, da boš naredila štalo in se sestri dvojno maščevala. A misliš, da bi bilo njemu všeč, da prideš na njegov rojstni dan in popizdiš pred celo družino?
Ne vem, kaj točno si pričakovala. Da bodo fantovi starši (ki so hkrati tudi starši njegove sestre) stopili na tvojo stran proti lastni hčerki?

Za v bodoče: Če z nekom ne moreš bit v civiliziranih odnosih, ga enostavno ignoriraj. Zakaj hudiča sta s to žensko sploh bili prijateljici na FB, če si gresta tako na živce? Zakaj jo kličeš in sprašuješ, kje je fant, če se videt ne moreta?

Zdaj je, kar je. Umakni se in počakaj na razplet. Čisto možno, da ima tip že poln kufer drame, ki jo stalno zganjaš. Če je slučajno nima, se v bodoče zadrži s tem brezveznim pizdenjem. Ignoriraj sestro, do staršev bodi vljudna, ukvarjaj se pa samo z njim.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 14. Jan. 2011 15:19

jullia_ super napisano :)
A goal without a plan is just a wish.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 14. Jan. 2011 15:21

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 14. Jan. 2011 16:50

adrianca* napisal/-a:nobenmu drugmu grem na žiwce!

A si ziher? :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 14. Jan. 2011 16:54

že tu na forumu bi se jih nekaj našlo :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 14. Jan. 2011 20:23

Prvo kot prvo, ženska, dej se mal umiri. Če že ne zarad drugega, pa sigurno zarad svojega zdravja.
Koker kaže si že zafrknila in je samo še vprašanje časa kdaj bo konce vajine zveze.
Jullia ti je lepo napisala, preberi vsaj 5X njen post, zraven globoko dihaj in sprejmi dobronamerne kritike na naprej.
Dvomim da v resničnem življenju greš sam njegovi sestri na živce, meni greš že po pisanju in dramatiziranju na jetra, pa te vživo sploh ne poznam. Sam tolk za premislek. V naslednji zvezi pa bodi bolj skulirana, sej veš kak pravijo, za avtobusi in tipi se nikoli ne teče, ker zmeraj pride drugi!
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 14. Jan. 2011 21:04

tok v vednost. fant je že cel dan slabe volje, ker tut on ve da jst nism bla kriva in se še on ne zna doma postavit zase kaj šele zame! in se ON ful boji da jst nočm bit več znjim ker njemu je tut žal da je njegova sestra pač taka kot je! ker ve da je ona zajebala in ker si ji on ne upa nič povedat!

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov