Njegova sestra

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Štrumfetka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Štrumfetka » 07. Jan. 2011 9:37

Obe sta otročji še. Sicer imam pa občutek, da je tvoj fant sestrci kdaj omenu, da si čudna, njej pa verjetno že prej nisi bla všeč... In zdaj, ko ona ve, da tudi njenmu bratu nisi TOP shit, pač to kamot pokaže in pove. Prej se je pa pomojem mal brzdala.
Medtem ko s prstom kažeš na druge, ne pozabi da s tremi prsti še vedno kažeš nase.
barbySSS
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 11. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbySSS » 07. Jan. 2011 10:49

Sorry, ampak men tale tvoj post deluje tko, k da ste vsi stari tm nekje okol 16.
Ce si predvidevala,da je na treningu, ne kapiram zakaj moras ti to preverjat preko njegove sestre. Se hujsa mi je pa ta, da sedis na klopci in cakas da bo konc treninga. :D :eek: Groza. Ce bi bla jaz na mestu tvojga fanta, bi dobila obcutek, da nimas druzga dela v lajfu, kot spremljat kje se nahaja.

Ce si mislila, da je na treningu, nisi pa bla prepričana ali je to res ali ne, pač počakas, da ti se javi in ga to ( njega in ne sestro) vprasas. Ce pa nimas zaupanja v njega, pa ravno tako to razpravis z njim in NE z njegovo sestro.

Sestrino obnasanje je kakrsno je in če ti ne pase se pač ne druzis z njo. Da pa gres preko sestre preverjat kje se tvoj tip nahaja mi je pa čist otročje.
Ne vem kaj me je bolj fasciniralo, sms sestri ali sedenje na klopci. :eek:
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 07. Jan. 2011 10:52

Njegova sestra je cist OK ravnala, jaz bi isto naredila, ker se nima kaj za mesat v vajne posle - in je odgovor "ne vem" cisto na mestu, ceprav tocno ve, kje je. Kar naj se on to s tabo meni.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 07. Jan. 2011 13:42

Tak cirkus, ker si ti njo vprašala, če je na treningu in je rekla "ne vem"?? :lol: :lol:
Umrla bom od smeha :lach: :lach:
Slika
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
Kaychee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kaychee » 07. Jan. 2011 16:04

lepo jo daš na ignore in je mir..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Na forumu od: 21. 1. 2010
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a Dioniz » 07. Jan. 2011 16:08

*pikapoka* napisal/-a:Jst se s fantovim bratom niti ne pozdravljam kaj šele pogovarjam, tko da don't worry ...
Sej važno je, da se s fantom vredu razumeš. Najbrž ne misliš z njegovo sestro preživet svojga življenja.

kot, da bo s tem tipom preživela življenje :D :lol:
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 07. Jan. 2011 16:42

Sam men bi bla pa ful vlka ovira to, da se s fantovim domačim ne bi mogla normalno razumet. Ne bi mi blo vredo :?
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 07. Jan. 2011 16:56

Dioniz napisal/-a:[

kot, da bo s tem tipom preživela življenje :D :lol:

najbrž res,sam njena sestra bo vedno okol,razn.....če se ji kej naredi....
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikapoka* » 07. Jan. 2011 17:21

nanamiša napisal/-a:Sam men bi bla pa ful vlka ovira to, da se s fantovim domačim ne bi mogla normalno razumet. Ne bi mi blo vredo :?

Jst mam tud tak "čudn" odnos, ne da se ne razumemo, ampak se sploh nikol skor ne vidmo, ker sta oba preveč zaposlena s svojima službama. Od začetka mi je blo bedno, ampak se pač navadiš, če maš fanta dost rad.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 07. Jan. 2011 17:27

ja itak je to odvisno od vsakega posameznika, koliko mu to pomeni. Če ti je glavno to, da se vsaj s partnerjem razumeš pol ok. Sej to da se vi ubistvo razumete ampak se vidite redko je malo drugače.

Pač men je zlo pomembno, da se dobr razumem z njegovo družino, da imamo stike, da se moja in njegova družina razumeta. Ne znam si predstavljati drugače, ker bi me verjetno to zelo mučlo in bi se težko navadla.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 07. Jan. 2011 18:29

^^Meni je tudi všeč, ko se jaz razumem z njegovimi, moj se pa tudi super razume z mojimi, pa tudi oni med sabo so na vezi in se v redu razumejo.
Ampak s sestro in bratom od fanta pa nisem veliko v stiku, pa tudi ko sem se zmeraj začela pogovarjat z njima sta vedno dajala kratke odgovore ali sploh nista odgovorila... Dostkrat sem poskušala navezat stika z njima, ju kaj vprašala, ampak nikoli nista pokazala neke želje za pogovor, pa da bi recimo mene kaj vprašala... Me je na začetku to dost motilo, da se ne pogovarjata z mano, ampak s časom sem se navadla. Fanta očitno ne moti, da sta taka do mene, mene je pa tudi nehalo motit. Pa itak ju skoraj nič ne vidim.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 07. Jan. 2011 19:32

Limeta.* napisal/-a:pač ti ni povedala če je na treningu zgleda da ji greš na k**** get over it. kaj te sploh boli kašno sestro ma tvoj tip sj nisi v zvezi z njo

this.

jez bi isto nardila, če bi mi gnjavla od brata bejba kje je on. Ne vem kje je, če se ti ne javi, ima verjetno razlog za to. Sigurno ne bi preko mene špijunirala, pa se drugač čist super zastopva.

uglavnem - pretiravaš in si stara pet let. Zdej boš pa napihnila ta jaki 'problem' do te mere, da bosta šla res s tipom še narazen - a res pričakuješ, da se bo zarad tvojih izpadov obrnu proti sestri? malo morgen.

pač pozdraviš, odzraviš, nasmešek, živjo kako si kej, fino, jez tud, se vidmo, čau!
sej ni tok težko.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 07. Jan. 2011 20:08

keepsake, točno tak ja. Midva z njegovim bratom se tudi nekaj časa nisva mogla (na tej meji, da skoraj vidit nisva mogla drug drugega), ampak sva se vseeno vljudno pozdravila, nasmehnila in imela kratek small talk (kako si? super. No fino. Adijo)
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
adrianca*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a adrianca* » 07. Jan. 2011 21:04

fora je, da ona me je že pred tem gledala čudno in me zaj* kadarkoli je bla šansa in ni sprejela nbenga vabila kdr smo šli vn. pa smo hodli prej vn in se družl. pol pa kr naenkrat fertik s tem. pa dvomim da sm ji kej nardila ker sm se zmer normalno obnašala do vseh! pol pa se je začela ona čudno obnašat, me ignorirat itd. pol se je pa to zgodil kar je sam dokazalo da je ena hinavka.sam hoče naju dat narazn. pa lahk se vam zdi otročje ampak ni niti najmanj zame! sploh ker vem da ona se ne bo nkol opravičla, nima nobene vesti, in mi zabije vse kar hoče.jst pa ostanm tiho ker se bojim zamert še ostalim doma. nemogoče se je je izogibat ker smo fulkrat gor pri njih
i need inspiration, not just another negotiation.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 07. Jan. 2011 21:25

Meni je šlo izjemno na živce, ko me je sestrin fant klical in spraševal kje je.Sem isto izustila pokliči jo sam pa jo vprašaj.Tako da jo razumem...sestro namreč :D
The world is as you are.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov