Njegova potovanja..itd.
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
ker je na dopustu (hrvaška ) in nočem biti tečna . sej pošlem kdaj kej . sam ko mam raj da vidim da on pošle sam od sebe kej
nova sm še na tem področju
ni velikrat še šou tak daleč pa za tak doug.

-
meni isto. ampak problem so te visoke tarife in plača tisti ki je v tujini samo za en sms zelo veliko. 

-
s0nckic4 - Cosmofrik
- Na forumu od: 29. 7. 2009
- Kraj: Over the Rainbow
za krajše odsotnosti(do 14 dni) ni neke blazne panike, če ga ne bi slišala. pač kak sms, dva na dan, tolk da vem, da mal misli name. in tudi mi ni nikol blo panike pisat prva. sam potem dokler ne odgovori pa tud ne pišem več.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ko js kam grem, fantu pošljem 1 sms na dan. Slišva se zelo malo, mogoče enkrat, ker je preprosto predrago. Sms je pa iz držav EU 13 centov (iz Hrvaške žal več).
Preprosto ne vem kje je fora se iz tujine cel dan dopisovat in stalno obveščat.
Preprosto ne vem kje je fora se iz tujine cel dan dopisovat in stalno obveščat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
ceu dan ni šans. to bi še men blo preveč ko sem kot njegova pijavka skoraj
je pa res lepo kak sms na dan ali dva . ali pa usaj enega na 2 dni. drugače me začne skrbeti da je kaj narobe da se je kaj zgodilo 

-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Zakaj iščeš problem tam, kjer ga ni?
Sej vem da si ženska, sam pretiravat pa spet ni treba
N

Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
še zmeri mam problem da vem da se boma v avgustu vidla točno 4 dni to je pa tudi vse potem pa tako ali tako šola . kljub smsu usak dan. . mi postane hudo včasih ker vem da z enim smsom na dan ne bi zdržala še kak mesec 

-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
sej maš pol še skype ipd. za daljša obdobja. kako pa preživijo tisti pari, pri katerih gre eden na izmenjavo, prakso al pa pač delat za določeno obdobje v tujino?
vse se da, če se hoče
(je pa res, da to ni dolgotrajna rešitev, ampak začasna kompenzacija za tisto obdobje)
in kaj ma šola tle veze? šola ti pobere še najmanj časa, skoraj vse kasneje v življenju ti ga več
vse se da, če se hoče

(je pa res, da to ni dolgotrajna rešitev, ampak začasna kompenzacija za tisto obdobje)
in kaj ma šola tle veze? šola ti pobere še najmanj časa, skoraj vse kasneje v življenju ti ga več

-
100% boma mela čist nasprot urnike. js popoudn on dopoudn
drgač pa ja skype če ma internet tam kar ga nima.. ja sj se da če se hoče
sam prvič je pač najteži.

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov