Njegova bivša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Glorfindel napisal/-a:Uou, okej - kako lahko rečete, da z njegove strani ni nobenih pristnih čustev?
In čisto zares me zanima - zakaj bi morala biti ZALJUBLJENA v nekoga, da sem lahko z njim? Ni dovolj, da me privlači in ga imam rada? Zaljubljenost - karkoli že zaljubljenost sploh je - zame je to hormonsko neravnovesje, porušena homeostaza v telesu, ki se na zunaj kaže tako, da se nam neka oseba zdi popolna, sanjska in sploh brez napak. Zaljubljenost služi temu, da se ljudje želijo razmnoževat - to je spolni nagon, nič drugega. Ne vem zakaj se bi morala zveza osnovat na nečem tako minljivem...
Zanimiv poskus racionalizacije dejstva, da je tip zaljubljen v drugo žensko.
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Glorfindel napisal/-a:In čisto zares me zanima - zakaj bi morala biti ZALJUBLJENA v nekoga, da sem lahko z njim?
in zakaj te moti, da je on še vedno zaljubljen v bivšo?
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Mater, smo že v fazi zagovarjanja prasca.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 17:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Pa res, svašta. Sploh nisem bila pozorna med branjem, da je tega tipa začela branit "druga" uporabnica.
Če komentiram še tole:
Zakaj bi po tej tvoji logiki ON moral biti zaljubljen vate, da bi lahko bil s tabo?
Če komentiram še tole:
Glorfindel napisal/-a:In čisto zares me zanima - zakaj bi morala biti ZALJUBLJENA v nekoga, da sem lahko z njim?
Zakaj bi po tej tvoji logiki ON moral biti zaljubljen vate, da bi lahko bil s tabo?
- hobotnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2010
Glorfindel napisal/-a:Uou, okej - kako lahko rečete, da z njegove strani ni nobenih pristnih čustev?
In čisto zares me zanima - zakaj bi morala biti ZALJUBLJENA v nekoga, da sem lahko z njim? Ni dovolj, da me privlači in ga imam rada? Zaljubljenost - karkoli že zaljubljenost sploh je - zame je to hormonsko neravnovesje, porušena homeostaza v telesu, ki se na zunaj kaže tako, da se nam neka oseba zdi popolna, sanjska in sploh brez napak. Zaljubljenost služi temu, da se ljudje želijo razmnoževat - to je spolni nagon, nič drugega. Ne vem zakaj se bi morala zveza osnovat na nečem tako minljivem...
Glede na to kar pišeš v prejšnjih postih, bi jst rekla, da SI zaljubljena, če bi ga imela samo rada kot ti praviš, te določene stvari, za katere nas za mnenje sprašuješ, sploh ne bi motile.
Mam občutek, da nekaj sprašuješ, ne želiš pa slišati dejansko naših mnenj, ker veliko časa porabiš za opravičevati sebe oz njega...
(Ga pa vsekakor ne opravičujem tega tipa).
Ves čas bodi nasmejan pa bo vse fajn!
-
cioccolatina* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 9. 2007
- Kraj: Obala in Ljubljana
Če ne bi bila zaljubljena, te sigurno ne bi toliko sekiralo, da je ni prebolel.
Vejremi, sem bila pred kratkim v podobnem razmerju in nisem zdržala, ker vsakič, ko sem mu rekla mišek je postal slabe volje, ker ga je spominjalo na bivšo. Priznam, da sem naredila napako, ker sem pritisnila nanj in sem pred kratkim zvedla od kolega, da si zaradi prejšnjih razočaranj ne upa spustit v zvezo.
Dej času čas, jz sem se umaknila, ker takega moškega nočem. Počakaj. [color=black][/color]
Vejremi, sem bila pred kratkim v podobnem razmerju in nisem zdržala, ker vsakič, ko sem mu rekla mišek je postal slabe volje, ker ga je spominjalo na bivšo. Priznam, da sem naredila napako, ker sem pritisnila nanj in sem pred kratkim zvedla od kolega, da si zaradi prejšnjih razočaranj ne upa spustit v zvezo.
Dej času čas, jz sem se umaknila, ker takega moškega nočem. Počakaj. [color=black][/color]
A natural good vibration
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Sama sebi nasprotuješ, ko na začetku teme praviš eno, zdaj pa drugo. Če ga misliš branit, ne boš s tem nič rešila oz. še največ psihičnih muk boš povzročila sama sebi z vztrajanjem v takem odnosu. Ne vidim pa smisla teme, če nas sprašuješ, kako naj ravnaš v taki situaciji, po par mnenjih, ki se razlikujejo od tvojega (tisto, česar nočeš slišat), pa skočiš njemu v bran.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Malaaa_K napisal/-a:Mam en problem ko me ze nekaj casa zre..z fantom sma skupaj mal manj ko pol leta.. lepo se obnasa do mene me ne vara se ne laze..je mal starejsi (21) tak da ma bol ko ne poslihtan u glavi. je skoraj popoln sam ima eno napako in to je njegova bivsa. skupi sta bila 7 let nazaj na koncu osnovne sole. bla mu je prva in od takrat ni meu resne punce. trajalo je kako leto in ga je varala z njegovimi prijatelji. reku je da se mu je s tem ful zamerla ampak nazadnje ko sma se menla mi je priznau da jo ima se kr rad in da ga ful zasčemi ko jo vidi al ko mu napise sms.. sej razumem da mu velik pomeni sam nemorem verjet da po takem cajtu se kr ni preboleu!! ka naj naredim??
Led Zeppelin napisal/-a:Pojdi ven, resno.
Zakaj bi bil v zvezi z nekom, ki ga zaščemi za punco iz 7 let nazaj, resno?
Očitno ni preveč zrel, če ima čustva do dekleta s katero je bil kot najstnik.
haylee napisal/-a:Zakaj bi bil pa to odraz nezrelosti? Kot, da lahko zbiraš kdo ti dvigne pulz. Je pa res, da je zelo očitno ni prebolel in je verjetno tudi nikol ne bo čist, če je po tolkih letih še ni...
*Abby** napisal/-a:Zreli ljudje nehajo romantizirat spodletele poskuse zveze, sploh če gre za zvezico, ki ni bila dolgotrajna in se je zgodila na koncu njegove osnovne šole (!!!)
Človek, ki na eni strani govori, da se mu je nekdo zares zameril in po drugi strani čuti ščemenje v trebuhu, ko dobi od te osebe sms ni iskren!
In sploh: v kontaktu je z bivšo, ki je to že sedem(!) let in ki ga je verižno varala z njegovimi prijatelji (?!).
Daj, tale tip ni popoln in ni čudovit. Tip, ki ima še vedno rad bivšo v okliščinah kot so tele, mora odletet, pa konec! A res hočeš bit s fantom, ki ima rad drugo?!
Praviš, da si mlajša od njega, torej moraš biti še najstnica. Spravi se stran, hitro kolikor je mogoče in si najdi fanta, ki bo imel, ko bo s teboj, rad samo eno dekle in to ne bo njegova bivša.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
še nekaj tem, kjer mogoče najdeš kak podoben primer:
Bivši naših partnerjev
Fantova bivša
Muči me njegova bivša (čeprav v tvojem primeru muči njega)
in še Bivša (mnejna, izkušnje, pomoč)
js bi se na tvojem mestu precej nelagodno počutila in po vsej verjetnosti ne bi nadaljevala zveze. posebno ker gre za žensko izpred 7. let, s katerso je bil eno leto na koncu osnovne šole (praktično še otroka). lahko se pomeniš z njim, ampak mislim, da ti je itak iskreno povedal kako in kaj (vsaj nekaj).
Bivši naših partnerjev
Fantova bivša
Muči me njegova bivša (čeprav v tvojem primeru muči njega)
in še Bivša (mnejna, izkušnje, pomoč)
js bi se na tvojem mestu precej nelagodno počutila in po vsej verjetnosti ne bi nadaljevala zveze. posebno ker gre za žensko izpred 7. let, s katerso je bil eno leto na koncu osnovne šole (praktično še otroka). lahko se pomeniš z njim, ampak mislim, da ti je itak iskreno povedal kako in kaj (vsaj nekaj).
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Glede na to, da sem jaz odprla to temo, bi rada, preden se pojavijo kakšni komentarji v smeri, da zakaj solim pamet, če sem sama počela isto sporočila tole:
Ko sem bila sama v tej situaciji, mi je fant povedal, da bivše še ni prebolel, je pa nima več rad. Kar je s tem mislil (in zdaj to razumem), je bilo, da še ni razčistil stvari, ki jih je sam počel narobe v njuni zvezi in da se še ni pomiril s tistim, kar je ona počela narobe. On te punce že dlje časa ni več imel rad, šlo je za prebolevanje odnosa in ne za njegova čustva do nje. To se je dogajalo dva meseca najinega zmenkovanja in ne pol leta.
Kasneje sva skozi pogovor prišla do tega, da so se njegova čustva do mene razvijala postopno, da se jih je pa sprva bal, ker mu je tista njegova prva zveza pustila kup posledic.
Sicer pa: s tem istim fantom se ravno seliva iz najinega prvega skupnega stanovanja, ki sva ga delila s še enim cimrom, v čisto najino stanovanje. In z nama gre tudi najin maček.
Samo preventivno.
Ko sem bila sama v tej situaciji, mi je fant povedal, da bivše še ni prebolel, je pa nima več rad. Kar je s tem mislil (in zdaj to razumem), je bilo, da še ni razčistil stvari, ki jih je sam počel narobe v njuni zvezi in da se še ni pomiril s tistim, kar je ona počela narobe. On te punce že dlje časa ni več imel rad, šlo je za prebolevanje odnosa in ne za njegova čustva do nje. To se je dogajalo dva meseca najinega zmenkovanja in ne pol leta.
Kasneje sva skozi pogovor prišla do tega, da so se njegova čustva do mene razvijala postopno, da se jih je pa sprva bal, ker mu je tista njegova prva zveza pustila kup posledic.
Sicer pa: s tem istim fantom se ravno seliva iz najinega prvega skupnega stanovanja, ki sva ga delila s še enim cimrom, v čisto najino stanovanje. In z nama gre tudi najin maček.
Samo preventivno.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]