nizka samozavest zaradi oprsja:/
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 298 prispevkov
• Stran 18 od 20
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
^ sam da te bo začela imet rada, ji moraš bit najprej všeč, a ne?
Torej če ji majhni tipi niso všeč, do stanja ˝imeti rad˝ verjetno sploh prišla ne bosta, tako da takšno razmišljanje je tudi malo zgrešeno.
Imam pa tud sama samo košarico a,se sekiram pa se ne in tako se vrti v krog, kot večina stvari v življenju.
Torej če ji majhni tipi niso všeč, do stanja ˝imeti rad˝ verjetno sploh prišla ne bosta, tako da takšno razmišljanje je tudi malo zgrešeno.
Imam pa tud sama samo košarico a,se sekiram pa se ne in tako se vrti v krog, kot večina stvari v življenju.
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jaz pa sovražim svoje veliko oprsje. Sovražim to, da pridem v eno trgovino, ki je specializirana za spodnje perilo, intimisimi in še ene par takih in ko omenim, da potrebujem D 85 dobim najgrši možni pogled in negativen odgovor. Sovražim to.
Drugače pa tudi razumem kako se počutite ve, z manjšim oprsjem.
Drugače pa tudi razumem kako se počutite ve, z manjšim oprsjem.
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
-
Geena - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 2. 2006
*ups, dvojni post*
Zadnjič spremenil Geena, dne 29. Jun. 2009 17:38, skupaj popravljeno 1 krat.
And I'd give up forever to touch you
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Pejt rajš v La Senzo, tam majo res veliko različnih številk (in tudi lepo perilo- lahko pogledaš na spletno stran) in prodajalke so vedno prijazne.
Itak je vedno tak, tiste ki imamo preveč jambramo, da je preveč, tiste ki imajo pa premale pa isto nikol prov.
Itak je vedno tak, tiste ki imamo preveč jambramo, da je preveč, tiste ki imajo pa premale pa isto nikol prov.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
ja ma evo jst mam tut načeto samozavst zarad jošk.. pa ne da mam premajhne, ampak bolj prevelike za svojo postavo + gravitacija dela svoje in se počutm k en freeko.
mislim da bom kmal začela šparat za umetne...
mislim da bom kmal začela šparat za umetne...
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jz sm se tud učas sekirala zard mojih prsi, zdj pa ne več. Zdl ko je poletje pač nosim podložene modrčke, da mi majčke lepo stojijo, da je mau več dekolteja. Pač se mi tko zdi lepše. Ne zato, da bi mi drugi zijal v dekolte, ampak da se sama boljš počutim. Drugač so pa mojem moje čist všeč, tko da ne rabim operacije. Pa še povesle se mi naujo tolk k tistim k majo večje, razn če bojo otroc kej zrihtal v to smer.
- snoopy.girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2009
js mam tut bl malo oprsje, in sem se zelo sekirala nekaj časa ( še sedaj se všasih) .mislila sem da me fantje ne bojo meli radi in da zaradi tega ne bom opazna. ampak po eni strani je to velika prednost, saj veš da če te bo tip pogledal in mu boš ušeč...mu ne boš ušeč zaradi ''velikih jošk'' in mega dobre postave. ne boš v dvomih .
p.s. ne pravim da fantje ,punce ki imajo večje oprsje , nimajo resnično radi
p.s. ne pravim da fantje ,punce ki imajo večje oprsje , nimajo resnično radi
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
amyZ napisal/-a: Drugač so pa mojem moje čist všeč, tko da ne rabim operacije.
a če pa mu nebi ble, pa bi letela pod nož?
ta še je najboljša, da bi ene zaradi partnerja spremenile določene mere.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- patty
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 9. 2004
delusional napisal/-a:pejt na operacijo!
jaz sem šla in sem psihološko ozdravla!
Haha psihološko si ozdravela, finančno pa oslabela...nažalost se nimaš dovolj rada in greš raje na operacijo kot da bi psihološko ozdravela. drugače pa nimam nič proti operaciji, moti me samo, da daješ operacijo zaradi kompleksa pod psihološko.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
~NIA~ napisal/-a:ne razumem zakaj bi ble lepotne operacije neki slabga in nesamozavestnega? pač če nekomu neki ne ustreza na sebi - naj se gre popravit, če ma dovolj denarja. poznam punco, ki jo zelo moti njen prevelik nos, ampak ne kaže nobenih znakov nesamozavesti, čeprov vem da jo nos FUL moti in da si želi na operacijo. pa je čist navadna, zgovorna, samozavestna, use..
jest mam tud celulit, pa glih tko oblečem mini krilo pa kratke hlače pa se ne sekiram dost zarad njega, sam če bi mela pa preveč dnarja bi si ga pa šla odstant do takrat ga bom pač mela in se ne bom obremenjevala z njim. pa tud prsi bi si dala povečat, sam dvomim da bom kdaj zarad tega prpravljena dat tolk dnarja.
Zdj ne vem, al se hecaš, al res mislš?! Sam če bi si ti res rada dala povečat prsi, pol neki ni u redu s tabo Al je bil to namen tega, da ti bomo zdj pisal '...kva je s tabo, sj maš ful velke joške...'. Ni mi čist jasn.
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
delusional napisal/-a:pejt na operacijo!
jaz sem šla in sem psihološko ozdravla!
u wish!
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Yazmeen napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:ne razumem zakaj bi ble lepotne operacije neki slabga in nesamozavestnega? pač če nekomu neki ne ustreza na sebi - naj se gre popravit, če ma dovolj denarja. poznam punco, ki jo zelo moti njen prevelik nos, ampak ne kaže nobenih znakov nesamozavesti, čeprov vem da jo nos FUL moti in da si želi na operacijo. pa je čist navadna, zgovorna, samozavestna, use..
jest mam tud celulit, pa glih tko oblečem mini krilo pa kratke hlače pa se ne sekiram dost zarad njega, sam če bi mela pa preveč dnarja bi si ga pa šla odstant do takrat ga bom pač mela in se ne bom obremenjevala z njim. pa tud prsi bi si dala povečat, sam dvomim da bom kdaj zarad tega prpravljena dat tolk dnarja.
Zdj ne vem, al se hecaš, al res mislš?! Sam če bi si ti res rada dala povečat prsi, pol neki ni u redu s tabo Al je bil to namen tega, da ti bomo zdj pisal '...kva je s tabo, sj maš ful velke joške...'. Ni mi čist jasn.
Ja tlele sm tud js debelo pogledala...ker kot sm vidla na raznih slikcah na tem forumu ma Nia kr dost za pokazat
Prvi neprebran prispevek • 298 prispevkov
• Stran 18 od 20
•
Prejšnja
1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov