nizka samozavest zaradi oprsja:/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 10. Jun. 2009 14:51

problem je, ko nimas lepih nog, riti, trebuscka...pa vseen male prsi :D
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 10. Jun. 2009 17:04

Jst mam 75B pa se mi zdijo glih prav, mogoče cm ali dva v obsegu več. Odvisno je tudi kake konstitucije je ženska, na eni se lahko moja cifra zgubi, na meni - moji teži in višini - se mi pa zdi, da čist luštno zgleda. In tudi na plaži mi je čist na kamot bit zgoraj brez, četudi je poleg mene ženska, ki ima 80D, naj ga ma. :)

Poznam pa bejbe, ki majo enako postavo kot jst, pa so čist zakompleksane zaradi svojega oprsja (ki je enako mojemu). Nevem, pomoje se je treba najprej potrudit in probat pridobit naravno samozavest, ne kr posegat po umetni.

Jst sem že "od malega" kr samozavestna, tudi v pubertetnem/najstniškem obdobju nisem mela z ničemer problemov ali nihanja samozavesti. Upam, da tako tudi ostane.

Punce, ki imate "probleme" z velikostjo prsi: velike še ne pomeni nujno tudi lepe. (Ne pravim, da ne obstajajo velike in lepe. :) )
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Jun. 2009 17:15

delusional....ne me basat, da si si šla čisto zares joške povečat :?:
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 10. Jun. 2009 17:18

Jaz mislim da če žensko ovira in ima probleme s samozavestjo zaradi malih dojk naj si jih da operirati...zakaj pa ne...če se bo zaradi tega bolje počutila ženska ne vem kje je problem?

Mene osebno "majhne" prsi ne motijo...sem pa že spoznal žensko ki je imela namesto dojk samo bradavičke skorjada...izgledala je kakor neka 12 letnica ki se ji dojke še razvijajo...in če to žensko moti in si želi večje zakaj ne?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Jun. 2009 17:38

jaz pa mislim, da lahko tudi z majhnimi joškami čisto normalno preživiš.
samozavest naj ne bi izhajala iz velikosti oprsja, niti ne drugih fizičnih adutov. poznam punce, ki imajo 100kil in so tako samozavestne, da se lahko pol foruma pred njimi skrije. posledično jim tudi ni problem zapecat tipa ipd. poznam pa tudi ful čisto lušnih in simpatičnih punc, ki jih noben v življenju pogledal ne bo.

it's all about the inner charm :) vedno bolj ugotavljam, da to ni samo floskula.

sploh si pa ne predstavljam delusional s plastičnimi joškami, uno pošastjo iz omare od tejli wejli tigrasto/roza/plišastega brezrokavnika.
če bi se ženske primarno ukvarjale s tem kar majo v glavi in malo manj s tem kolk mamo v modrcu bi bil svet dosti bolj normalen.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 10. Jun. 2009 17:49

floribunda...nisi v tej situaciji zato težko sodiš o tem.

Jaz sicer nisem zagovornik teh operacij...če ima ženska normalno velike prsi ali pa majhne kakor sem opisal in se z njimi dobro počuti potem ni problema.
V kolikor pa se zaradi tega ne počuti dobro bi bilo pa neumno ne iti na operacijo in se potem počutiti normalno in zadovoljno.

Če bi imel jaz penis velik samo 9cm in bi mi nekdo rekel da mi ga lahko preko operacije poveča na neko normalno velikost bi si ga dal povečati...pač bi me verjetno motilo in vplivalo na mojo samozavest verjetno...pa bi lahko čisto normalno seksal verjetno in opravljal malo potrebo...
No...ampak pač sto ljudi sto čudi...vsak ima pravico do svojega razmišljanja...moj način razmišljanja je biti strpen do ostalih ljudi in jih sprejemati in razumeti njihov način razmišljanja in delovanja.

Se mi zdi seveda glupo od neke najstnice da si da iz košarice b spremeniti v c ali d samo zato ker je to moderno in se ji zdi da ima premajhne...ampak spet njena izbira...če se bolje počuti zakaj ne...sama je lastnica svojega telesa oin če se zaveda posledic svojega dejanja v redu...v kolikor posledice seveda so...verjamem da bo plastična kirurgija še napredovala in bodo posegi manj grobi in agresivni za telo...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a choco.cat » 10. Jun. 2009 17:53

floribunda, tole je zelo dobro povedano :top: Se strinjam v vseh pogledih.
I laugh at gilded butterflies.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 10. Jun. 2009 18:09

ryu10kyu napisal/-a:floribunda...nisi v tej situaciji zato težko sodiš o tem.

Jaz sicer nisem zagovornik teh operacij...če ima ženska normalno velike prsi ali pa majhne kakor sem opisal in se z njimi dobro počuti potem ni problema.
V kolikor pa se zaradi tega ne počuti dobro bi bilo pa neumno ne iti na operacijo in se potem počutiti normalno in zadovoljno.

Če bi imel jaz penis velik samo 9cm in bi mi nekdo rekel da mi ga lahko preko operacije poveča na neko normalno velikost bi si ga dal povečati...pač bi me verjetno motilo in vplivalo na mojo samozavest verjetno...pa bi lahko čisto normalno seksal verjetno in opravljal malo potrebo...
No...ampak pač sto ljudi sto čudi...vsak ima pravico do svojega razmišljanja...moj način razmišljanja je biti strpen do ostalih ljudi in jih sprejemati in razumeti njihov način razmišljanja in delovanja.

Se mi zdi seveda glupo od neke najstnice da si da iz košarice b spremeniti v c ali d samo zato ker je to moderno in se ji zdi da ima premajhne...ampak spet njena izbira...če se bolje počuti zakaj ne...sama je lastnica svojega telesa oin če se zaveda posledic svojega dejanja v redu...v kolikor posledice seveda so...verjamem da bo plastična kirurgija še napredovala in bodo posegi manj grobi in agresivni za telo...

dejansko mas v nekih skrajnih primerih prav. načeloma sploh nimam nič proti plastičnim operacijam. razen tega, da to ni več zdravljenje samozavesti in nekih prirojenih hib, ampak trend! joški pač ne spadajo pod neko obvezno opremo, vsaj od takrat ko lahko kupiš mleko v prahu, ne.
če pač nimaš jošk, pač nimaš jošk. so fakin what. poleg tega res ne verjamem, da je vsa ta obilica žensk, ki so dotičnemu trendu podlegle, pred operacijo res tako grozno izgledalo. (druga stvar so preveliki joški, ki predstavljajo zdravstveno tveganje, ker ti fentajo hrbtenico).

ene majo veliko rit, druge nimajo jošk, ene so lušne, druge grde kot smrtni greh, tretje škilijo in četrtim štrlijo ušesa. ampak še za vsako metlo se je štil najdel. kar je po mojem skromnem mnenju še vedno bolje kot plastične lepotičke v stilu urše čepin, ki jih lepotna ndustrija proizvaja kot po tekočem traku.

sploh pa me je pri vem skupaj zmotilo edino

ja, tudi na žurih prej.... vedno je imela polno oboževalcev ena kolegica z D košarico... vse druge smo ble črne ovce... no, zdaj imam tudi jaz polno tipov okoli sebe ko joške izpostavim, in paše za ego... pa ne zdej posploševat, da na to se palijo samo zabiti tipi, ker to je kr neki....

mislim kaj ti pomaga, da tipi palijo nate zaradi jošk. pa tudi če je doktor znanosti. če ni zabit, ti bo plačal tri drinke z namenom ta te stegne, pol si bo pa našu eno lušno simpatično in brihtno dečvo z a košarico.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 10. Jun. 2009 18:18

ana27 napisal/-a:Jaz nimam umetnih, ampak sta me pa že 2 vprašala, če imam umetne, ker mi tako čvrsto stojijo. In eden izmed njiju mi je izjavil, da še dobro, ker z punco, ki ima umetne pa res ne bi hodil. Tako da si ženske same delate probleme in nekaj domišljate. Tipi se pa samo hecajo na račun vas.

Tip, ki izjavi, da ne bi bil s punco zato, ker ima umetne joške, je ravno tako butast kot tip, ki izjavi, da ga neka punca ne zanima, ker ima premajhno košarico. Isti način razmišljanja, samo v drugo smer.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 10. Jun. 2009 18:20

lorelaj napisal/-a:
ana27 napisal/-a:Jaz nimam umetnih, ampak sta me pa že 2 vprašala, če imam umetne, ker mi tako čvrsto stojijo. In eden izmed njiju mi je izjavil, da še dobro, ker z punco, ki ima umetne pa res ne bi hodil. Tako da si ženske same delate probleme in nekaj domišljate. Tipi se pa samo hecajo na račun vas.

Tip, ki izjavi, da ne bi bil s punco zato, ker ima umetne joške, je ravno tako butast kot tip, ki izjavi, da ga neka punca ne zanima, ker ima premajhno košarico. Isti način razmišljanja, samo v drugo smer.

Točno tako.

Ene se res tolažite s povsem neumnimi stvarmi.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 10. Jun. 2009 21:57

lorelaj napisal/-a:

Sploh ni res. Mene bi motilo, če bi imel plastično punco, ker ne bi bila dejansko več 100% ona. Medtem, ko makhne prsi me čisto nič ne motijo. Običajno so bolj male lepše kot bolj velike. Ker veliko, veliko več kot velikost naredi oblika in čvrstost, ki pa pri velikih hitro upadeta.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Jun. 2009 22:00

matjazd napisal/-a:Mene bi motilo, če bi imel plastično punco, ker ne bi bila dejansko več 100% ona.

Lahko razumem, da bi tipa motilo, če bi si ženska dala povečat joške iz nečimrnosti. Kaj pa, če bi si dala prsi odstranit zaradi raka (kot recimo Christina Applegate)? Bi jo še vedno zavrnil, ker pač ni več 100% naravna?
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 10. Jun. 2009 22:01

MsN napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:

Točno tako.

Ene se res tolažite s povsem neumnimi stvarmi.

Kdo se tukaj tolaži in s čim?
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 11. Jun. 2009 7:49

matjazd napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:

Sploh ni res. Mene bi motilo, če bi imel plastično punco, ker ne bi bila dejansko več 100% ona. Medtem, ko makhne prsi me čisto nič ne motijo. Običajno so bolj male lepše kot bolj velike. Ker veliko, veliko več kot velikost naredi oblika in čvrstost, ki pa pri velikih hitro upadeta.

Eno je, da bi te samo motilo in nisi navdušen nad tem, da bi imela tvoja punca umetne prsi, drugo je pa to, da že vnaprej govoriš in se ena veliko zgražaš, da punce z umetnimi prsi nikoli ne bi imel, ker je manj vredna in ne vem kaj še vse. Zgražanje nad malimi ali umetnimi prsmi, je zgražanje nad videzom, zato pravim, da je to dvoje enako in plehko. (Jaz pišem o zgražanju in ne o preferencah.)

Tudi jaz nisem navdušena nad lepotnimi operacijami, sama ne bi šla nikoli pod nož, če to ne bi bilo potrebno iz zdravstvenih razlogov, pa ne bi nikoli v naprej govorila, da ne bi imela fanta, ki bi si dal npr. popraviti nos. Če je vredu oseba, s katero se razumem v vseh drugih pogledih, je popravljen nos oz. v tvojem primeru prsi, še najmanjši problem.
Drugo je to, da se najbrž nikoli ne bi razumela s tipom, ki mu je zunanjost tako pomembna, da je pripravljen tvegati in iti pod nož, in bi se to kazalo tudi v drugih stvareh, vrednotah.
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _tejcha » 11. Jun. 2009 8:21

Jz sm se včasih ful sekirala ker mam glede na svojo postavo dost velik obseg prsi. Ampak zdj mi je pa zakon, kšne majčke res hudo stojijo pa oblekce pa vse.... ampak najbl smešn pa je k me skor zmer kšna ženska k jo spoznam pol praša če mam umetne,hahaahaha :D

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov