nizka samozavest zaradi oprsja:/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 13. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kika » 06. Jun. 2009 8:51

popolnoma razumem, iz katerega stališča delusional izhaja. sam to je res samo temporary zadevca za pumpanje ega. nima veze z iskanjem kšnga potencialnega partnerja... :)
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 06. Jun. 2009 8:57

delusional; Mene pa zanima kolk se na otip sploh čuti da so umetne? a pač sam mal trše so al kako?

Od mojega brata sošolka ma menda umetne (mu je sama povedala), ampak jaz nebi na pogled nikol pogruntala da so umetne, pa sem jo vidla v kopalkah. Tut pomisla nisem na to...
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 06. Jun. 2009 9:11

Kika napisal/-a:popolnoma razumem, iz katerega stališča delusional izhaja. sam to je res samo temporary zadevca za pumpanje ega. nima veze z iskanjem kšnga potencialnega partnerja... :)

jst tud razumem delusional.Pri nas je blo isto svoje čase.nekatere so se prej razvile in so prej imele kej za pokazat kot druge in okoli tistih se je vedno zbiralo več tipou, kot okoli ostalih.Dobro, res da govorim o enem prehodnem pubertetniškem okolju, ampak vseeno.
In tudi zdej se mi zdi, da še vedno več moških položi svoj uč na tisto žensko, ki ima večje oprsje.verjetno pa s potencialnim partnerjem to res nima neke velke veze,ker verjetno se ne bo zaljubil v joške.
Če povem iz svojih izkušenj, glede na to da mam mal večje oprsje in oblačim tudi (okusne) dekolteje,mi seveda laska če ujamem kakšnega ki ga moje oči vidijo kot všečnega,če vrže uč nad njih.Medtem ko me recimo pogledi ljudi,ki ne spadajo v zgornji sklop precej motijo in se začnem pokrivat.

neglede na vse, mislm da smo čist usi ljudje nekak podobno grajeni in vsakemu sede mal napumpat ego,če dobi poglede od ljudi ki so mu všečni,neglede na to al so to joške, noge, rit, itn...

In tud ne verjamem, da bi nekdo ki dlje časa trpi za "sindromom premajhnih jošk" kdaj to operacijo obžaloval.razen pač če je ženska že tok sama po sebi nezanimiva in dolgočasna, da moške oči nikakor ne padejo nanjo.potem ji pač tud žnj košarca ne pomaga.
je pa tako.najprej bi blo treba sprejet samga sebe in se začet cenit in imet rad in zgubit večji del kompleksou.Šele nato operacija.Ker če si poln kompleksou, si poln tudi v podzavesti in ne verjamem, da ti bodo s spremembo košarice, kar naenkrat vsi izginili.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 06. Jun. 2009 9:27

fun napisal/-a:delusional; Mene pa zanima kolk se na otip sploh čuti da so umetne? a pač sam mal trše so al kako?

Od mojega brata sošolka ma menda umetne (mu je sama povedala), ampak jaz nebi na pogled nikol pogruntala da so umetne, pa sem jo vidla v kopalkah. Tut pomisla nisem na to...

ja ne vem kolk se čuti, nisem nikol nobene druge za joške primla :D
joški so bolj trdi, kot da bi kvihtala, sam še zmeraj precej mehki in mečkljivi.
ma tipi niso lih neki poznavalci jošk. jaz sem kakemu sama povedala, pa je bil začuden, kak je hotel videt šive oz. brazgotine, ker mi ni verjel. pa tud za šive je rekel: a sam tolk se to vidi? to je kot odtis od modrca.
noben me ni v poslji vprašal če mam umetne al naravne.

na absolventu se je en pameten najdu, k me je vprašal če je to naravno. sem rekla, da jaz nisem njega vprašala kolk velikega tiča ma :D
drugim ni sploh padlo na pamet, ampak potem so začeli ugotavljat, in so enega poslali v akcijo da bi probal in poročal :D no, pa še potem ni vedel al so al niso. ko sem pa sama povedala, pa niso verjeli :D

seveda mi jih pa ni delal Fabjan :roll:
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 11. 2004
Kraj: heaven

Neprebrana objavaNapisal/-a bubbles » 06. Jun. 2009 10:16

^^ a lahko samo prašam, če so kej manj občuljive (na dotik in to)?

drugače pa avtorici teme: vso svojo samozavest postavljat na joške (oz. na bilokatero 1 stvar) je nezdravo. po mojem mnjenju tvoje težave izvirajo od drugod. in če bi si jih npr. opreativno povečala, bi kaj kmalu (npr. po morebitni zavrnitvi kakega fanta) našla kaj drugega, kar bi te tako motilo. tako da rajši najprej pri sebi razišči zadeve, samo za to rabiš pa jajca (em, metaforična, da ne bo spet o kaki operaciji govora :)).
...just breathe...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 06. Jun. 2009 11:04

Delusional pri komu pa si bila, če smem prašat, kok so stali in kolk si bla stara? :D
It was forever..but it didnt last long..
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 06. Jun. 2009 13:30

JUCK!
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 06. Jun. 2009 15:17

^^ se strinjam.. taki tipi k padajo na joške bojo sigurno padali na tudi na joške od drugih žensk.. in bojo bolj naudušeni nad ženskami k so naravno obdarjene, ne pa k morjo zapravit več tistoč €, da pridobijo neki kar vidiš na vsakem koraku :wink:

in da si greš povečat joške samo zarad tipou, k ti eno noč uzdignejo ego s tem da ti bulijo v dekolte in drugi dan že pozabijo da so te sploh spoznali, je bolano, pa brez zamere!
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 06. Jun. 2009 15:32

[vanessa] napisal/-a:^^ se strinjam.. taki tipi k padajo na joške bojo sigurno padali na tudi na joške od drugih žensk.. in bojo bolj naudušeni nad ženskami k so naravno obdarjene, ne pa k morjo zapravit več tistoč €, da pridobijo neki kar vidiš na vsakem koraku :wink:

To ja, ampak zame so takšni tipi isti kreteni kot tisti, ki jih ne motijo niti umetne prsi (govorim o umetnih like size D in večje). Če padajo na velike prsi, pa četudi naravne, niso zato nič manj neumni.

in da si greš povečat joške samo zarad tipou, k ti eno noč uzdignejo ego s tem da ti bulijo v dekolte in drugi dan že pozabijo da so te sploh spoznali, je bolano, pa brez zamere!

S tem se pa strinjam. Ne vem no, jaz imam recimo naravno prsi takšne velikosti, ki so meni čisto normalne (košarica B, edino za športnega kupim C, ker mi bolj pristajajo), pa se eni tipi šalijo češ ti imaš vsaj kaj pokazat, pa jih ne (ker ne nosim dekoltiranih majčk, vsaj tistih pretirano vpadljivih ne). In se ne bi počutila nič boljše, če bi bila oboževana med takšnimi tipi, ker bodo dobili kvečjemu punco, ki je isto plitka kot so oni. :wink:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 06. Jun. 2009 16:40

Zakaj pa so zdaj tipi, ki padajo na velike joške, neumni? :gruebel: Usak preferira določeno "vrsto" in "obliko" ljudi. Kar pa še ne pomeni, da so zaradi tega neumni. Mogoče je tisti, ki pali na majhne prsi bolj neumen od tistega, ki pali na velike (in seveda obratno, nič ne rečem). Moj point je samo, da ne moreš ocenjevat človeka glede na to, kakšne ljudi ima raje.

A so tipi, ki palijo na polne ustnice (naravne, lepo prosim), tudi neumni? Kaj pa punce, ki jim je všeč večji moški spolni organ? Tudi, morda?
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 06. Jun. 2009 17:43

Ne gre za to, ampak za preseravanje glede velikih prsi v smislu poveličevanja, če maš manjše, pa nate ne gledajo v smislu da si sploh ženska. Tako da po eni strani razumem avtorico teme...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 06. Jun. 2009 18:18

bubbles napisal/-a:^^ a lahko samo prašam, če so kej manj občuljive (na dotik in to)?

so, v spodnjih delih.

..Evelyn.. napisal/-a:Delusional pri komu pa si bila, če smem prašat, kok so stali in kolk si bla stara? :D

Kirurški sanatorij Rožna dolina- poglej kdo dela tam :D
stali so 4500 eur, bla sem stara 21, 2 leti nazaj.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 06. Jun. 2009 18:53

Savannah napisal/-a:Ne gre za to, ampak za preseravanje glede velikih prsi v smislu poveličevanja, če maš manjše, pa nate ne gledajo v smislu da si sploh ženska. Tako da po eni strani razumem avtorico teme...

Bedno je sploh obremenjevati se z velikostjo prsi. Sama sem se nekaj časa obremenjevala z mojimi "ogromnimi" joškami, ker sem vedno prehitevala druge u tem. Ampak sem se nehala. In mislim, da bi moralo usaki narediti en majhen KLIK u glavi, ki bi ji dal vedeti, da se ne obremenjuje s tem. Ženska si, ali so tvoje G ali pa niti A ne.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 06. Jun. 2009 18:54

MilkyWay napisal/-a:
Savannah napisal/-a:Ne gre za to, ampak za preseravanje glede velikih prsi v smislu poveličevanja, če maš manjše, pa nate ne gledajo v smislu da si sploh ženska. Tako da po eni strani razumem avtorico teme...

Bedno je sploh obremenjevati se z velikostjo prsi. Sama sem se nekaj časa obremenjevala z mojimi "ogromnimi" joškami, ker sem vedno prehitevala druge u tem. Ampak sem se nehala. In mislim, da bi moralo usaki narediti en majhen KLIK u glavi, ki bi ji dal vedeti, da se ne obremenjuje s tem. Ženska si, ali so tvoje G ali pa niti A ne.

Delno drži, po drugi strani pa smo si ljudje različno, skupno nam je le to, da si želimo glede videza ugajati sebi in drugim, in če nekdo čuti, da glede oprsja potrebuje več ali manj, je klik v glavi nekaj, česar ne bo dosegel.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 06. Jun. 2009 18:58

MsN napisal/-a:Delno drži, po drugi strani pa smo si ljudje različno, skupno nam je le to, da si želimo glede videza ugajati sebi in drugim, in če nekdo čuti, da glede oprsja potrebuje več ali manj, je klik v glavi nekaj, česar ne bo dosegel.

S tem se pa strinjam. Smo si različni, ja, zato tudi ni pričakovati, da bojo usi zadovoljni s svojim "bogastvom". Nič ne rečem, če se bo katera počutla bol sexy z večjimi, naj si jih gre povečat... Ampak use ima tudi svojo negativno stran, verjemi, velike prsi tudi niso najbolj praktične :wink:

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]