nizka samozavest zaradi oprsja:/
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jagoda-malina
- Debatorica
- Na forumu od: 11. 4. 2008
Men se zdi, da je pa glih kontra. Da ima en spedenan tip eno popolnoma preprosto punco ob sebi, en popolnoma neurejen tip pa eno spedenano žensko. Zelo veliko teh nasprotij jaz opazim. Tako, da ne vidim nobenih meril in pravil.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jullia_ napisal/-a:Ko pa dobiš odgovor, da si tipu sicer ful všeč, samo trenutno ne išče nečesa resnega, je pa problem kvečjemu nekompatibilnost na drugih področjih, ne pa joški.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...odgovor ni pravilen...
ko dobiš odgovor, da si tipu ful všeč, samo trenutno ne išče nečesa resnega pomeni, da za seks si dobra, pred oltar te pa nikoli ne bo peljal!
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Ojoj punca!Lej,napisala si,da si športnica,da si bolj drobižek in jaz res ne vem zakaj take punce tako hrepenijo po velikih joškah?Pa to dejansko ne paše na drugače skladno telo.
Moja sošolka je precej fletno punca in najbolj na svetu jo žre,da ima košarico A.In dejansko umira samo zaradi tega.In dekle sploh ne pomisli,da ima super mega rit,lepe dolge noge in da naj že neha gledati vsako v dekolte in objokavati svoje usode.
Jaz pravim,pokaži to kar imaš,in vsakkdo ima nekaj.Jaz se pač zavedam,da nimam ravno lepih nog in da bi tudi rit lahko zmanjšala (delam na tem) ampak so what?Pač ne nosim ravno miničev,priznam pa,da nimam nobene majčke,ki ne bi imela dekolteja.
In nehajte se obremenjevati s tem,kar nimate,cenite tisto kar imate.In verjemite,mogoče fantje res prvo pogledajo rit,pa prsi,obraz...ampak zadnje čase mi vsak 2. reče "ja saj zgleda res vredu,ampak kaj naj z njo če nima v glavi pošlihtan in je tako,kot bi se pogovarjal s steno"
In če te skrbi,da ti fant ne bo dal?Zaradi oprsja!Za bit dober v postlji ne rabiš velikih jošk in majhne riti .verjemi...
Go punca,samozavest
Moja sošolka je precej fletno punca in najbolj na svetu jo žre,da ima košarico A.In dejansko umira samo zaradi tega.In dekle sploh ne pomisli,da ima super mega rit,lepe dolge noge in da naj že neha gledati vsako v dekolte in objokavati svoje usode.
Jaz pravim,pokaži to kar imaš,in vsakkdo ima nekaj.Jaz se pač zavedam,da nimam ravno lepih nog in da bi tudi rit lahko zmanjšala (delam na tem) ampak so what?Pač ne nosim ravno miničev,priznam pa,da nimam nobene majčke,ki ne bi imela dekolteja.
In nehajte se obremenjevati s tem,kar nimate,cenite tisto kar imate.In verjemite,mogoče fantje res prvo pogledajo rit,pa prsi,obraz...ampak zadnje čase mi vsak 2. reče "ja saj zgleda res vredu,ampak kaj naj z njo če nima v glavi pošlihtan in je tako,kot bi se pogovarjal s steno"
In če te skrbi,da ti fant ne bo dal?Zaradi oprsja!Za bit dober v postlji ne rabiš velikih jošk in majhne riti .verjemi...
Go punca,samozavest
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
jagoda-malina napisal/-a:Men se zdi, da je pa glih kontra. Da ima en spedenan tip eno popolnoma preprosto punco ob sebi, en popolnoma neurejen tip pa eno spedenano žensko. Zelo veliko teh nasprotij jaz opazim. Tako, da ne vidim nobenih meril in pravil.
Tega pa tudi jaz ogromno opazim. Al pa recimo je tip v trenirki, ženska pa zraven kot da je glih iz modne revije prišla
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
Skrat potepuh napisal/-a:Shelve napisal/-a:kokodak
Zaenkrat si punca po mojem mnenju (preber si še enkrat prvi post) z operacijo ne bo zvišala samozavesti. Čez dva mesca bo pršla jamrat d jo zafrkavajo, ker ma silikonske joške. Ker na operacijo ne bi šla zarad sebe, ampak zarad drugih.
To niti pod razno ni res. Noben te ne zajebava zarad silikonskih jošk. 95% ljudi sploh ne pomisli da so silikonski, na kraj pameti jim ne pade. Tisti ki majo priložnost jih tudi preizkusit, 90% jih niti ne vpraša ali so naravni ali umetni, v bistvu sploh ne poštekajo da niso.... kak mogoče vpraša zakaj so tako trdi oz. čvrsti oz. da če kaj treniram? potem ko mu povem da so silikonski, pa je takoj spet potreben.
Ko sem šla na operacijo, sem kak mesec pred tem začela z enim tipom hodit, ki mi je očitno sprejel tako kot sem, in ni hotel da grem na operacijo. Seveda sem vseeno šla, ker je bil to moj problem in mi ga ne bi noben tip nikoli rešil. Ko sem dala to čez, je bil pa itak zelo zadovoljen z mojimi joški in vesel da sem šla....
ja, tudi na žurih prej.... vedno je imela polno oboževalcev ena kolegica z D košarico... vse druge smo ble črne ovce... no, zdaj imam tudi jaz polno tipov okoli sebe ko joške izpostavim, in paše za ego... pa ne zdej posploševat, da na to se palijo samo zabiti tipi, ker to je kr neki....
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
^^ kaj ni to žalostno, da so tipi okoli tebe sam zarad večje košarce?
js se ne bi počutla uredu in se niti nikoli nism ko sm dobila komplimente (jih ni blo malo) na račun mojih jošk..
js se ne bi počutla uredu in se niti nikoli nism ko sm dobila komplimente (jih ni blo malo) na račun mojih jošk..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
[quote="delusional"]
ja, tudi na žurih prej.... vedno je imela polno oboževalcev ena kolegica z D košarico... vse druge smo ble črne ovce... no, zdaj imam tudi jaz polno tipov okoli sebe ko joške izpostavim, in paše za ego... pa ne zdej posploševat, da na to se palijo samo zabiti tipi, ker to je kr neki....[/quote]
ma ti si kraljica veleumnih izjav. a ti kdaj slediš sebi in temu kar napišeš? prej ti je blo bedno, ker nisi mela tipov okol sebe, zato kr je bla čreda okol kolegice s košarco D. pol si pa dala vsadke not in dobla košarco C. če si vrgla joške ven si mela čredo okol sebe - to dejansko teb dviguje ego oz. ti laska? če bi ti ga že kdo moral je tvoj fant. men je namreč antikompliment, da se kdo smuka okol mene rečmo na račun mojih dveh prjatlc. a ni boljš, da ti nekdo dvigne (če ti ga že more) ego s tem, ko pohvali tvoje delo, reče da maš lepe poteze obraza, oči itd. kakrkol druga, sam da niso klasične big joške?
ja, tudi na žurih prej.... vedno je imela polno oboževalcev ena kolegica z D košarico... vse druge smo ble črne ovce... no, zdaj imam tudi jaz polno tipov okoli sebe ko joške izpostavim, in paše za ego... pa ne zdej posploševat, da na to se palijo samo zabiti tipi, ker to je kr neki....[/quote]
ma ti si kraljica veleumnih izjav. a ti kdaj slediš sebi in temu kar napišeš? prej ti je blo bedno, ker nisi mela tipov okol sebe, zato kr je bla čreda okol kolegice s košarco D. pol si pa dala vsadke not in dobla košarco C. če si vrgla joške ven si mela čredo okol sebe - to dejansko teb dviguje ego oz. ti laska? če bi ti ga že kdo moral je tvoj fant. men je namreč antikompliment, da se kdo smuka okol mene rečmo na račun mojih dveh prjatlc. a ni boljš, da ti nekdo dvigne (če ti ga že more) ego s tem, ko pohvali tvoje delo, reče da maš lepe poteze obraza, oči itd. kakrkol druga, sam da niso klasične big joške?
-
delusional - Cosmopsiho
anoyel napisal/-a: to dejansko teb dviguje ego oz. ti laska?
ja mi laska
ok, ne bom več izpostavljala teh jošk, ker potem vsi mislite, da nimam nič drugega, pa imam vse.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
delusional napisal/-a:ja, tudi na žurih prej.... vedno je imela polno oboževalcev ena kolegica z D košarico... vse druge smo ble črne ovce... no, zdaj imam tudi jaz polno tipov okoli sebe ko joške izpostavim, in paše za ego... pa ne zdej posploševat, da na to se palijo samo zabiti tipi, ker to je kr neki....
Dosti večji egobalzam je, da se s svojo 'velikodušnostjo' oz. 'širokosrčnostjo' ne obremenjuješ v takšni meri da te to bremza pri žuranju... in kljub joškam, ki ne (!) napolnijo košarice A oddajaš energijo, ki tipe začara, oddideš pa s tistim, za katerim se cel večer slinijo vse tri prijateljice s C košarico. Aja, pa dejansko ga še kdaj vidiš, ker na tebi ni opazil samo jošk za enkratno uporabo!
Povzeto po lastnih izkušnjah in defenitivno se mi zdi neumno sekiranje zaradi nekih kvazi standardov, ki naj bi jih z oprsjem dosegale.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
delusional - Cosmopsiho
spet kr neko povezovanje, da so ženske z velkimi joški samo za en f**, unim k majo majhne joške, pa se tipi še kdaj javijo....
kaki sklepi
imaš komplekse zarad majhnih jošk, in se probaš tolažit s tem, da so tiste z velikimi samo za en f**, pri tebi pa zaradi majhnih jošk opazijo na nekem žuru, najbrž tudi tvojo pamet
kaki sklepi
imaš komplekse zarad majhnih jošk, in se probaš tolažit s tem, da so tiste z velikimi samo za en f**, pri tebi pa zaradi majhnih jošk opazijo na nekem žuru, najbrž tudi tvojo pamet
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
delusional napisal/-a:spet kr neko povezovanje, da so ženske z velkimi joški samo za en f**, unim k majo majhne joške, pa se tipi še kdaj javijo....
kaki sklepi
Ne reagiram na take brezvezne provokacije, lahko pa si še enkrat prebereš napisano.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov