nizka samozavest zaradi oprsja:/

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 18. Jul. 2009 9:56

Eni mamo pa nizko samozavest zaradi (pre)velikega oprsja. :roll: Hja, žal. Tudi to obstaja ja... Bi imela dosti raje manjše, kot pa pri 1,60 m košarico B št. 80 (včasih tudi C, odvisno od modela modrčka), pri kar normalni postavi, kar pomeni, da postava ne izgleda skladno. :? In ne, ni lahko teči s tem "bremenom", pa tudi katerekoli majčke in kopalk ne morem oblečt. Toliko o tem, da se ene sekirate z majhnimi. Meni so od sestre, ki ima košarico A, 100x boljše, pa zato nima nič manj moških oboževalcev kot jaz, ker ne šteje (samo) oprsje, ampak tudi oz. predvsem obraz, postava (če smo že pri vizualnih lastnostih) in pa seveda še vrsto drugih stvari, izmed drugim tudi karakter.
mijchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mijchy » 18. Jul. 2009 16:46

glej saj pri fantih ni glavno oprsje.....jas sem stara 13 in imam komaj najmanjšo košarico a
tak da neskrbi :wink:
mijchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mijchy » 18. Jul. 2009 16:46

glej saj pri fantih ni glavno oprsje.....jas sem stara 13 in imam komaj najmanjšo košarico a
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 7. 2008
Kraj: Koper***

Neprebrana objavaNapisal/-a bLack&white » 18. Jul. 2009 18:42

mijchy napisal/-a:glej saj pri fantih ni glavno oprsje.....jas sem stara 13 in imam komaj najmanjšo košarico a

amm pri 13 si še popolnoma nerazvita. tko za informacijo
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 18. Jul. 2009 22:51

Malo oprsje, visoka samozavest :D . Moje so take luštne, male, čvrste, malce nesorazmerne, ampak vseeno super. Tako ponosno pokažem dekolte mojih čvrstih prsi. Pred menstruacijo pa sploh, ker se mi za eno številko povečajo :P . Včasih sem mela komplekse (male, bradavičke se niso odzivale na držlaje), zdej sem pa zelo ponosna na moji dvojčici, ki me tudi pripeljeta do užitkov.
Verjetno (ok, 100%) mi je pomagalo predvsem to, da je moj čist nor nanje :)
A goal without a plan is just a wish.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 19. Jul. 2009 19:04

No, lepo, da niso vse z majhnimi zafrustrirane (kot npr. moja sestra, ki ima poleg tega še super postavo, pa se vseeno sekira zaradi majhnosti). Jaz bi pa rada shujšala v oprsje, pa bolj ko kje berem bolj sem zmedena. Nekateri strokovnjaki pravijo, da je vse mogoče, le da moraš delati točno določene vaje (kakšne nimam pojma), drugi da to ni mogoče, ker se da shujšati samo v druge dele telesa. Spet tretje mnenje je, da če naglo shujšaš, da se ti prsi malo zmanjšajo. Koliko je torej resnice v kateri izmed napisanih teorij? :? Je že kaj od tega preizkušeno s strani katere izmed uporabnic foruma? Mene recimo pri športih ful ovirajo, pa niti noben modrček ne pomaga (sem že zmetala dosti denarja vstran tudi za t.i. tabolše modrčke z dobro oporo).
Luss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 3. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Luss » 19. Jul. 2009 19:22

Iz mojih izkušenj.. prsi se zmanjšajo, če shujšaš.. sam je verjetno odvisno od posameznice - pač, jz se najprej zredim v trebuh, shujšam pa v prsi..
Z nasmehom si lepša.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 19. Jul. 2009 19:24

ja jaz se tud najprej zredim v trebuh :? čeprav zdaj že nekaj časa s tem nimam problemov, ker delam ene vaje :wink: sam prsni obseg mi gre na živce :roll:
nivea9
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a nivea9 » 19. Jul. 2009 21:50

Jaz ko sem shujšala, sem shujšala tudi v prsi. Imam že rajši manjše prsi, kot debela stegna.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Jul. 2009 8:10

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 21. Jul. 2009 8:49

Jaz pa shujšam vedno najprej v trebuh in roke. V noge bolj počasi, vendar mi v noge v bistvu itak ni treba hujšat, ker so vredu take kot so. :D
.luna.....
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 7. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a .luna..... » 21. Jul. 2009 8:57

*Gaja* napisal/-a:ja jaz se tud najprej zredim v trebuh :? čeprav zdaj že nekaj časa s tem nimam problemov, ker delam ene vaje :wink: sam prsni obseg mi gre na živce :roll:

Kakšne vaje to delaš? :D
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 21. Jul. 2009 14:07

----

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov