nizka samozavest zaradi oprsja:/
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 298 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
- hippo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 6. 2009
tole z gravitacijo
js mislm da so lepotne operacije brezvezne. če bi zvedla recimo da bi si kšna frendica hotla it kj popraut ji ne bi branila sam bi ji povedala zmerej isto zgodbo: za ljudi je naravno da smo si po videzu različni, kok dolgočasno bi muglo bit če bi bli usi enaki.. usaka ženska ma svojga idealenga tipa ( na izgled) pa usak tip ma idealno žensko u mislih. nekateri majo radi bolj suhe, nekateri malo močnejše.. isto je z oprsjem.. veliko tipou ne odobrava zelllooo velikih prsi, za katere se ve da so umetne ( sploh pamela )
js mislm da so lepotne operacije brezvezne. če bi zvedla recimo da bi si kšna frendica hotla it kj popraut ji ne bi branila sam bi ji povedala zmerej isto zgodbo: za ljudi je naravno da smo si po videzu različni, kok dolgočasno bi muglo bit če bi bli usi enaki.. usaka ženska ma svojga idealenga tipa ( na izgled) pa usak tip ma idealno žensko u mislih. nekateri majo radi bolj suhe, nekateri malo močnejše.. isto je z oprsjem.. veliko tipou ne odobrava zelllooo velikih prsi, za katere se ve da so umetne ( sploh pamela )
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Jz bi si dala usadke u joške sam v primeru,da bi se mi res povesle in da bi zgubile obliko kar pomen,da si jih neb dala povečat, ampak popravit.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
NIA, ti ja vedno pišeš, kako težko dobiš kakšen normalen modrc, kaj bi bilo šele potem!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Na usaki strani (pri)znanih lepotnih kirurgou maš cenike posegou ... Cene se gibljejo okol 3000, 3500. Ampak, Nia, kam jih boš dala, no?!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
pepelčica - Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
- Kraj: koper
Še neo vprašanje Nia..kolko imaš zdej številko in kolko bi rada mela.
Drugače pa glede nizke samozavesti...če je res tolko pomembna velikost oprsja pa nej bo operacija, ampak samo v primeru da bo le-ta res pomagala glede samozavesti. Ne pa da bo potem, ko bojo joške uredu, debela rit motla.
Jz osebno sem s svojimi zadovoljna, za pod majico se še vedno najde take modrce, ki nardijo čisto drugačno oprsje.
Drugače pa glede nizke samozavesti...če je res tolko pomembna velikost oprsja pa nej bo operacija, ampak samo v primeru da bo le-ta res pomagala glede samozavesti. Ne pa da bo potem, ko bojo joške uredu, debela rit motla.
Jz osebno sem s svojimi zadovoljna, za pod majico se še vedno najde take modrce, ki nardijo čisto drugačno oprsje.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jaz poznam eno, ki si je kredit vzela, da je šla lahko na povečanje
In za moj okus njene nove prsi sploh ne pašejo na njeno suho postavo pa še preveč naprej štrlijo.
Si pa rajši privoščim 3 fajne počitnice kot pa da bi zapravila denar za nekaj od česar ne bi nič imela. Jaz osebno nič.
In za moj okus njene nove prsi sploh ne pašejo na njeno suho postavo pa še preveč naprej štrlijo.
Si pa rajši privoščim 3 fajne počitnice kot pa da bi zapravila denar za nekaj od česar ne bi nič imela. Jaz osebno nič.
-
bLack&white - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2008
- Kraj: Koper***
uuf ste dosadni
uni ki hoče naj gre na operacijo, če ne pa nič
vsak človek naj počne kar želi in jih nimamo kej obsojat.
če hoče met večje sise naj jih ima če bi ji to kej pomagalo.
NIA pa bo že našla način za kam jih vtaknit, bodite brez skrbi
uni ki hoče naj gre na operacijo, če ne pa nič
vsak človek naj počne kar želi in jih nimamo kej obsojat.
če hoče met večje sise naj jih ima če bi ji to kej pomagalo.
NIA pa bo že našla način za kam jih vtaknit, bodite brez skrbi
Prvi neprebran prispevek • 298 prispevkov
• Stran 19 od 20
•
Prejšnja
1 ... 16, 17, 18, 19, 20
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov