nizka samozavest zaradi oprsja:/
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- nivea9
- Kofetarica
- Na forumu od: 5. 6. 2009
lorelaj napisal/-a:
Tip, ki izjavi, da ne bi bil s punco zato, ker ima umetne joške, je ravno tako butast kot tip, ki izjavi, da ga neka punca ne zanima, ker ima premajhno košarico. Isti način razmišljanja, samo v drugo smer.
Zame je to velika razlika. Eno je naravno, drugo je umetno. Človek, ki se nima rad takšen kot je, kot ga je ustvarila mati narava, se preprosto ne ceni.
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
jullia_ napisal/-a:matjazd napisal/-a:Mene bi motilo, če bi imel plastično punco, ker ne bi bila dejansko več 100% ona.
Lahko razumem, da bi tipa motilo, če bi si ženska dala povečat joške iz nečimrnosti. Kaj pa, če bi si dala prsi odstranit zaradi raka (kot recimo Christina Applegate)? Bi jo še vedno zavrnil, ker pač ni več 100% naravna?
napisal je, da bi ga motila plastična punca. kaj je torej plastičnega na ženski, ki si je dala odstraniti prsi??
drugače so pa tudi meni všeč manjše prsi oz. neka sredina. mogoče večje res kdaj delujejo kot da so umetne, sploh na kakih suhicah, ker delo potem deluje malo bolj neskladno.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
nivea9 napisal/-a:lorelaj napisal/-a:
Tip, ki izjavi, da ne bi bil s punco zato, ker ima umetne joške, je ravno tako butast kot tip, ki izjavi, da ga neka punca ne zanima, ker ima premajhno košarico. Isti način razmišljanja, samo v drugo smer.
Zame je to velika razlika. Eno je naravno, drugo je umetno. Človek, ki se nima rad takšen kot je, kot ga je ustvarila mati narava, se preprosto ne ceni.
O rly, Captain Obvious?
![roll :roll:](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/roll.gif)
Konec koncev ima prav vsak kakšen kompleks ali kompleksek glede sebe, svojega izgleda in eni jih znamo sprejet, jih dat na mute in uživat, enim pač greni življenje. In če se to ponavlja leta in leta ne pomaga noben comso nasvetek stila ''na sebi najdi 5 stvari, ki so ti všeč'' itd itd, ampak jim je edini izhod plastična operacija.
In vkolikor gre za res globoke komplekse, ki osebi grenijo življenje in se ta odloči za plastično operacijo to ni nečimrnost.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Aha, nisem dovolj natančno napisala. Ona si je dala obe dojki odstranit zaradi izredno pogostega raka v družini, nato pa naredila še rekonstrukcijo.
A ti se torej ne depiliraš, ne barvaš las, ne ličiš...?
Če bo tu odgovor ja, ti pridem odgovorit še v temo Samskost
(Hecam se!!)
nivea9 napisal/-a:Človek, ki se nima rad takšen kot je, kot ga je ustvarila mati narava, se preprosto ne ceni.
Če bo tu odgovor ja, ti pridem odgovorit še v temo Samskost
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Roisin napisal/-a:drugače so pa tudi meni všeč manjše prsi oz. neka sredina. mogoče večje res kdaj delujejo kot da so umetne, sploh na kakih suhicah, ker delo potem deluje malo bolj neskladno.
Tudi meni. Telo mora biti skladno, če hočemo, da je lepo. Vsaj za moje oči. Suhica z velikimi prsmi meni ne deluje suhica. Sploh pa mi takšno telo ni lepo. Kot velika ušesa na majhnem obrazu.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
Tearjerker napisal/-a:Konec koncev ima prav vsak kakšen kompleks ali kompleksek glede sebe, svojega izgleda in eni jih znamo sprejet, jih dat na mute in uživat, enim pač greni življenje. In če se to ponavlja leta in leta ne pomaga noben comso nasvetek stila ''na sebi najdi 5 stvari, ki so ti všeč'' itd itd, ampak jim je edini izhod plastična operacija.
In vkolikor gre za res globoke komplekse, ki osebi grenijo življenje in se ta odloči za plastično operacijo to ni nečimrnost.
O nečimrnosti je pisala druga punca. Drugače pa ni res, da ima vsak komplekse glede svojega videza. Jaz jih nimam. Mislim, da je vse odvisno od psihe, kako se človek sprejema. Če se ne obremenjuješ sam s seboj bo kmalu vse dobro, če si nesamozavesten, zakompleksan, pikolovski in inščeš napake, ne boš nikoli zadovoljen pa če daš 5 operacij skoz, boš našel razlog še za šesto,...
-
Roisin - Debatorica
meni se zdi, da ima večina folka odpor do umetnih jošk ravno zaradi primerkov kot so pamela anderson, carmen electra itd., ki si joške "malo" preveč povečajo in potem vse skupi res grdo zgleda.
po moje bi si vsaka ženska, ki nima res čisto nič jošk, rada povečala oprsje na malo bolj normalno velikost. in zakaj ne, če jim lahko to popolnoma spremeni življenje? zame je pa bolj vprašljivo to, da si jih večajo bejbe, ki že imajo čisto dovolj velike, pa hočejo imet balone. no, to je meni že grdo.
tisti, ki nimajo nobenih kompleksov, plastičnih operacij pač ne razumejo in jih ne odobravajo. lahko je reči, da se mora vsak človek ceniti, ampak v nekaterih primerih je to težko. dobro, neumno se mi zdi, da se hodijo popravljat že zelo mlade punce, ki niti niso še razvite do konca, ampak če si pri 25. še vedno kot ploh in imaš zaradi tega travme, zakaj ne bi izkoristila plastične kirurgije in si s tem spremenila življenja?
po moje bi si vsaka ženska, ki nima res čisto nič jošk, rada povečala oprsje na malo bolj normalno velikost. in zakaj ne, če jim lahko to popolnoma spremeni življenje? zame je pa bolj vprašljivo to, da si jih večajo bejbe, ki že imajo čisto dovolj velike, pa hočejo imet balone. no, to je meni že grdo.
tisti, ki nimajo nobenih kompleksov, plastičnih operacij pač ne razumejo in jih ne odobravajo. lahko je reči, da se mora vsak človek ceniti, ampak v nekaterih primerih je to težko. dobro, neumno se mi zdi, da se hodijo popravljat že zelo mlade punce, ki niti niso še razvite do konca, ampak če si pri 25. še vedno kot ploh in imaš zaradi tega travme, zakaj ne bi izkoristila plastične kirurgije in si s tem spremenila življenja?
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
jullia_ napisal/-a:Aha, nisem dovolj natančno napisala. Ona si je dala obe dojki odstranit zaradi izredno pogostega raka v družini, nato pa naredila še rekonstrukcijo.nivea9 napisal/-a:Človek, ki se nima rad takšen kot je, kot ga je ustvarila mati narava, se preprosto ne ceni.
Če bo tu odgovor ja, ti pridem odgovorit še v temo Samskost(Hecam se!!)
Kaj ima depilacija in barvanje s samskostjo?
- nivea9
- Kofetarica
jullia_ napisal/-a:nivea9 napisal/-a:Človek, ki se nima rad takšen kot je, kot ga je ustvarila mati narava, se preprosto ne ceni.
Govorim o plastičnih popravkih!!
Drugače pa depiliram se pod pazduho, nog mi ni potrebno, ker imam samo puhek in ne dlak (ja ena izmed redkih, ampak poznam še eno, ki ji to ni potrebno počet), las ne barvam, ker še nisem siva, ličim samo za posebne priložnosti.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
nivea9 napisal/-a:jullia_ napisal/-a:nivea9 napisal/-a:Človek, ki se nima rad takšen kot je, kot ga je ustvarila mati narava, se preprosto ne ceni.
Govorim o plastičnih popravkih!!
Drugače pa depiliram se pod pazduho, nog mi ni potrebno, ker imam samo puhek in ne dlak (ja ena izmed redkih, ampak poznam še eno, ki ji to ni potrebno počet), las ne barvam, ker še nisem siva, ličim samo za posebne priložnosti.
Ajaaa, jaz sem pa mislila da govoriš o tem da je "eno naravno, drugo pa umetno"
My god
![biggrin :D](https://cosmopolitan.metropolitan.si/forum/images/smilies/grin.gif)
I laugh at gilded butterflies.
- nivea9
- Kofetarica
choco.cat napisal/-a:Ajaaa, jaz sem pa mislila da govoriš o tem da je "eno naravno, drugo pa umetno"
My god
Ja saj imaš tud ti posvoje prav. Govorimo o prsih. Te pa so lahko naravne, lahko pa umetne. Ampak na umetno lepoto jaz nič ne dam.
Me resno zanima, če se zavedamo posledic teh operacij, ali pa raznih kozmetičnih popravkov na stara leta.
Moja stara mama ima veliko lepšo kožo kot marsikatera filmska diva, ki je stalno hodila okrog kozmetičark pa čeprav uporablja samo navadno Soleo ali pa še to ne. Mislim, da so to kratkotrajne zadeve, kasneje je pa še večja kriza.
-
Roisin - Debatorica
^^ o solea kremi ne bi ravno razpravljala
je pa koža precej dedno pogojena, stanje je odvisno precej od prehrane, načina življenja in okolja, v katerem živimo.
verjetno pri silikonu res nobena ne razmišlja, kako bo, ko bo malo starejša. verjetno se to potem vzame ven, ne vem.
verjetno pri silikonu res nobena ne razmišlja, kako bo, ko bo malo starejša. verjetno se to potem vzame ven, ne vem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]