Če je bila ženska del ekipe, ki je razvila kakšno novo tehnologijo...še ne pomeni, da je to njen izum. Pomeni samo to, da je dobro opravila svojo specifično nalogo, ki jo je dobila zaradi svojega znanja...tako, kot ostali v tej ekipi. Izum pa je vedno od tistega/tiste, ki je imel/a idejo za to in je potreboval/a ekipo, da so mu/ji pomagali to razviti.
Če ima nekdo res neko revolucionarno idejo ali dosežek...ne more biti drugače, kot pa da dobi za to zasluge...pa ni važno ali je to ženska ali pa je to moški.
Jaz osebno nimam nobenih problemov z ženskami v znanosti...jaz sem "geek", meni je samo kul. da se razvijajo nove tehnologije...jeb* se mi ali jo je izumila ženska ali moški...samo, da so nove "igrače".

Znanost je "zajeban svet"...tudi moški bo zajebal moškega, da bo prišel nekje v ospredje. Tako, da ste tu ženske popolnoma enakopravne. Pravzaprav ste si same največje sovražnice z raznimi "MarijaNana-mi", ki povsod vidijo zarote moških proti ženskam in vas s tem "potiskajo nazaj". Če narediš nekaj izjemnega kljub vsem oviram, te bo folk spoštoval...če pa govoriš, kako bi lahko naredil nekaj izjemnega, če te ne bi nekdo pri tem oviral...si bo pa folk samo mislil, da "nabijaš nekaj v tri dni".
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.