nima časa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Barbeque
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 6. 2009
včeraj več nisem zdržala.poslala sem mu sms če je kaj narobe, da se več inč ne vidiva...
in potem je napisal če pove po resnici, ga res nekaj muči in da o tem noče po telefonu.
potem sem ga vprašala, če je kakšna druga punca v igri. in je rekel da ne, da tega ne bi naredil,naj me ne skrbi.ampak da ko bo priložnost, se bova pogovorila, po telefonu pa ne. potem mu več nisem odpisala.danes pa mi je spet pisal sam od sebe, čisto tako, kako sem, kaj počnem...na koncu smsa pa *...kao lupčka.
res nevem kaj naj si mislim.a mu je minilo do mene, ali ga kaj drugega muči, ima kake probleme.... pojma nimam kaj naj si mislim. zdaj samo čakam, da se končno dobiva in mi pove.
ampak me je fullll strah.vseeno nočem, da gre stran...ker drugače je zelo pošten in odkrit človek. Vem, da če bi me prevaral, bi mi to raje povedal in nasploh je iskren
ahh
in potem je napisal če pove po resnici, ga res nekaj muči in da o tem noče po telefonu.
potem sem ga vprašala, če je kakšna druga punca v igri. in je rekel da ne, da tega ne bi naredil,naj me ne skrbi.ampak da ko bo priložnost, se bova pogovorila, po telefonu pa ne. potem mu več nisem odpisala.danes pa mi je spet pisal sam od sebe, čisto tako, kako sem, kaj počnem...na koncu smsa pa *...kao lupčka.
res nevem kaj naj si mislim.a mu je minilo do mene, ali ga kaj drugega muči, ima kake probleme.... pojma nimam kaj naj si mislim. zdaj samo čakam, da se končno dobiva in mi pove.
ampak me je fullll strah.vseeno nočem, da gre stran...ker drugače je zelo pošten in odkrit človek. Vem, da če bi me prevaral, bi mi to raje povedal in nasploh je iskren
ahh
- Barbeque
- Sramežljivka
pri tej stvari pa res delujem 16 ja, imaš prav:)
ampak nekako se bojim realnosti, vedno bežim pred kruto resnico.ampak ok, zdaj sem spregovorila in ko pride domov, sedaj je namreč odpotoval, mi bo povedal kaj ga muči.
glede na moj prejšnji post...a mislite, da ga muči to, da ga je minlo do mene? ali neka druga stvar, da ima kakšen problem.....
ko je rekel da mora priznati da ga nekaj muči, ampak ne bo po telefonu...
ampak nekako se bojim realnosti, vedno bežim pred kruto resnico.ampak ok, zdaj sem spregovorila in ko pride domov, sedaj je namreč odpotoval, mi bo povedal kaj ga muči.
glede na moj prejšnji post...a mislite, da ga muči to, da ga je minlo do mene? ali neka druga stvar, da ima kakšen problem.....
ko je rekel da mora priznati da ga nekaj muči, ampak ne bo po telefonu...
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
se strinjam z zgornjim postom. Očitno ni kos svojim problemom in se noče niti soočit z realnostjo. Zato toliko odlaša. Ti bi pa tudi lahko bila malo bolj zrela pa mu že do sedaj (spremljam že kakšen mesec ko javkaš tuki da te noče pošlušat in da se ne vidita) povedala kaj te moti.
- Barbeque
- Sramežljivka
če se pa bojim, bojim se dejstva, da bi slišala iz njegovih ust, da več ni to to in da mu je minilo...če je slučajno to.
vem da beg pred realnostjo ni rešitev, vendar se prav bojim bolečine, tistih dni, ko bom trpela....
skrajno otročje, vem, ni mi všeč da sem takšna oseba. Treba se bo soočit, pa kakorkoli bo
vem da beg pred realnostjo ni rešitev, vendar se prav bojim bolečine, tistih dni, ko bom trpela....
skrajno otročje, vem, ni mi všeč da sem takšna oseba. Treba se bo soočit, pa kakorkoli bo
- sashy*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Barbeque napisal/-a:če se pa bojim, bojim se dejstva, da bi slišala iz njegovih ust, da več ni to to in da mu je minilo...če je slučajno to.
Vem da se bojiš tudi jaz sem se bala vsega tega a v življenju se je potrebno soočiti z resnico pa naj bo boleča ali pa ne.Daj prosim prašaj se ali je res normalno da vsak dan živiš v strahu in z vprašanji ali je v igri druga punca ali ne,ali te ljubi ali te ne,ipd...Poglej imaš veliko možnost da temu narediš konec da obrneš nov list ker ne glede na vse punce bi morale fante ovijat okoli prsta in ne oni nas in jim postaviti neka dejstva.Nevem jaz sem ravnokar končakla zvezo 4h let(no fant me je pustil)me zelo boli a po drugi strani ja vem da bi trpela.Pol leta sem si zastavljala vprašanja ali je iskren,ali me ima rad,ali res nima nobene?Ni čudno da sem danes bolehna da imam polno zdravstvenih težav in vsega.No najslabše je nekje vztrajati ker pač misliš da ne moreš brez njega.Če bom jaz preživela vse to in če so punce pred mano preživeli razpade 10let ipd..mislim da lahko tudi ti preživiš vse to z dvignjeno glavo.Moramo naprej to so življenjske izkušnje v katerih se pač nekaj tudi naučimo.Na žalost pa k vsemu temu tudi sodi bolečina srca.Drži se!
- Barbeque
- Sramežljivka
Hja.pa je prišel dan...včeraj sma se pogovorila dokončno.
Povedal mi je, da me ima rad in da bo pogrešal najino zvezo, vendar pa ne čuti toliko ,koliko bi v teh 4 mescih moral čutiti. Da ni bil sposoben v sebi narediti koraka naprej.Zato je do mene fer, da raje končama.
Ful mi je hudo. Potem me je še 2uri tolažil in me imel v objemu...rekel je tudi, da ga lahko kdarkoli pokličem in grema na kavo, sprehod....če bom želela.
Imam občutek, da bi mi bilo lažje, če ne izgubima stikov...
Najhuje pa mi je, ker je res ZLATI karakter, pošten, odkrit, zaupanja vreden.
Pač se v teh 4 mesecih ni uspel zaljubit, kot bi se v tem času človek naj....
Upam, da mi ne bo preveč hudo. Kajti danes mi je zelo
Sshy kako pa gre tebi? Ti je hudo? Po moje 100x bolj ko meni. 4leta je zelo dolga doba. In kaj je bil vzrok tvojemu, da sta končala?
Povedal mi je, da me ima rad in da bo pogrešal najino zvezo, vendar pa ne čuti toliko ,koliko bi v teh 4 mescih moral čutiti. Da ni bil sposoben v sebi narediti koraka naprej.Zato je do mene fer, da raje končama.
Ful mi je hudo. Potem me je še 2uri tolažil in me imel v objemu...rekel je tudi, da ga lahko kdarkoli pokličem in grema na kavo, sprehod....če bom želela.
Imam občutek, da bi mi bilo lažje, če ne izgubima stikov...
Najhuje pa mi je, ker je res ZLATI karakter, pošten, odkrit, zaupanja vreden.
Pač se v teh 4 mesecih ni uspel zaljubit, kot bi se v tem času človek naj....
Upam, da mi ne bo preveč hudo. Kajti danes mi je zelo
Sshy kako pa gre tebi? Ti je hudo? Po moje 100x bolj ko meni. 4leta je zelo dolga doba. In kaj je bil vzrok tvojemu, da sta končala?
- Barbeque
- Sramežljivka
pa spet ena nova novica, ob kateri nevem kaj naj si mislim
včeraj sva se srečala veni.oba sva bila malce pijana. Delala sem se, da ga ne vidim. Povabil me je na pijačo, nakar sem ga grdo ozmerjala in je odšel
kasneje sva se dobila zunaj.zaupal mi je nekaj,kar mi buri misli.
(v sredo sva končala).
Povedal mi je, da je cel četrtek jokal, ker me je pogrešal.razmišljal je, ali bi mi poslal sms ali ne. odločil se je, da mi ne pošlje.Nakar poslušal pesmi Dragojeviča in Gibonija, ki ga spominjajo name in ob njih jokal.
No, tako sva včeraj pristala pri njemu doma. Res da opita, ampak mislim da iskrena. Ležala sva v postli in začutila sem, da je spustil solzico. Potem sva skupaj poslušala tiste pesmi in oba v solzah zaspala.
Zjutraj mi je rekel, da neve če je dobro da sva bila spet skupaj, saj nama bo samo huje.
ZAKAJ SE POTEM MUČIVA IN NISVA SKUPAJ, ČE JE TUDI NJEMU HUDO IN ME POGREŠA TER JOČE??
Zjutraj me je nato predstavil staršem in skupaj smo jedli kosilo.
Ko sva se poslovila, se nisva nič pogovorila kaj bo z nama, niti poljubila se nisva.
SEdaj pa res nevem kaj naj si mislim
včeraj sva se srečala veni.oba sva bila malce pijana. Delala sem se, da ga ne vidim. Povabil me je na pijačo, nakar sem ga grdo ozmerjala in je odšel
kasneje sva se dobila zunaj.zaupal mi je nekaj,kar mi buri misli.
(v sredo sva končala).
Povedal mi je, da je cel četrtek jokal, ker me je pogrešal.razmišljal je, ali bi mi poslal sms ali ne. odločil se je, da mi ne pošlje.Nakar poslušal pesmi Dragojeviča in Gibonija, ki ga spominjajo name in ob njih jokal.
No, tako sva včeraj pristala pri njemu doma. Res da opita, ampak mislim da iskrena. Ležala sva v postli in začutila sem, da je spustil solzico. Potem sva skupaj poslušala tiste pesmi in oba v solzah zaspala.
Zjutraj mi je rekel, da neve če je dobro da sva bila spet skupaj, saj nama bo samo huje.
ZAKAJ SE POTEM MUČIVA IN NISVA SKUPAJ, ČE JE TUDI NJEMU HUDO IN ME POGREŠA TER JOČE??
Zjutraj me je nato predstavil staršem in skupaj smo jedli kosilo.
Ko sva se poslovila, se nisva nič pogovorila kaj bo z nama, niti poljubila se nisva.
SEdaj pa res nevem kaj naj si mislim
-
Smokes - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 8. 2009
Žal je dostikrat tako, da spoznaš, koliko imaš nekoga rad šele, ko ga izgubiš oziroma zapustiš. Predvidevam, da je tako pri njemu sedaj in če ga hočeš nazaj, mislim, da ga lahko dobiš. Ker pa izgleda, da je tudi on nekoliko zadržan, je najbolje, da se potrudiš in narediš prvi korak.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Barbeque napisal/-a:Res da opita, ampak mislim da iskrena. Ležala sva v postli in začutila sem, da je spustil solzico.
nocem ti zbijat upanja ampak vseeno sta bla opita. takrat vcasih neka custva pridejo na plano, za katera v normalnem treznem stanju ne bi rekel da so resnicna ali racinonalna...
sploh ker te je zjutraj spet v dvomih odslovil
- Barbeque
- Sramežljivka
hja, opit mi je razlagal, kako težko mu je bilo v četrtek, in kako mi je hotel pisati.tukaj v bistvu ni izpovedoval čustev. Danes sem se pa pogovarjala z njegovo kolegico in mi je rekla, da je bil full ljubosumen, ko me je veni videl se z drugim pogovarjat.
potem mi tudi ni jasno, zakaj bi mi vseeno rekel, da naj spim pri njem in me zjutraj predstavil staršem.
Ja razšla sva se res v dvomih. Mislim, da je pri nama potreben še en resen pogovor.bomo videli
potem mi tudi ni jasno, zakaj bi mi vseeno rekel, da naj spim pri njem in me zjutraj predstavil staršem.
Ja razšla sva se res v dvomih. Mislim, da je pri nama potreben še en resen pogovor.bomo videli
-
puma - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 21. 8. 2004
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
Barbeque napisal/-a:Ja razšla sva se res v dvomih. Mislim, da je pri nama potreben še en resen pogovor.bomo videli
če nekdo dvomi, da bi rad bil s tabo ... kaj ti to pove?
p.s. a se res hočeš nekomu non stop dokazovat, da si vredna ljubezni ... samo zato, ker on non stop dvomi?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov