nima časa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 10. Sep. 2009 22:55

Zakaj pa ti tega ne vprašaš preprosto njega? :wink:

In še enkrat: Brez komunikacije ni nič. Kompromisi se lahko sklepajo šele takrat, ko so želje iz obeh strani jasno izražene. Resnično ne vidim smisla v tem, da ti svojemu fantu ne upaš povedat, kaj te moti. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
black_bird
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008
Kraj: far away

Neprebrana objavaNapisal/-a black_bird » 11. Sep. 2009 0:00

freaky napisal/-a:Zakaj pa ti tega ne vprašaš preprosto njega? :wink:

In še enkrat: Brez komunikacije ni nič. Kompromisi se lahko sklepajo šele takrat, ko so želje iz obeh strani jasno izražene. Resnično ne vidim smisla v tem, da ti svojemu fantu ne upaš povedat, kaj te moti. :wink:

Se popolnoma strinjam :top:
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 1. 2005
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objavaNapisal/-a Alwaleed » 11. Sep. 2009 0:26

Barbeque napisal/-a:zakaj pa me potem ne pusti in še naprej hodi z mano?
mi vsak dan piše. po navadi celo prvi večinoma. me ne "porabi" niti za sex? me predstavlja drugim kot njegovo punco.....??

Žal mi ta hip pade na pamet kvečjemu to, da je mogoče gej, ampak noče biti viden kot tak, zato rabi tebe kot fasado. Ta je sicer precej cinična, ampak skritih gejev, ki se pretvarjajo, je dosti - in neke ženske morajo biti punce takih ljudi.

Ne vem. Se pridružujem prejšnjim odgovorom - vprašaj ga, pa če že ne izveš neposredne resnice, boš lahko kaj sklepala vsaj iz njegovih reakcij.
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Sep. 2009 0:42

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbeque » 11. Sep. 2009 12:51

ja sva spala skupaj, ampak šele po 2 mesecih zveze.in tako pozno ne zaradi mene...on nekako ni bil pripravljen ali kako se naj izrazim :)
vse skupaj sva pa sexala samo 2 ali 3x.

zakaj mu ne povem? še sama ne vem.moram mu povedati kaj me muči,vedno bolj.... morda se preprosto bojim odgovora....

ali morda ni navajen na zvezo s punco?ker neke resne še v bistvu ni imel in od tega je že 2 leti.

vem, rabiva pogovor. ampak kako naj začnem? :?
Uporabniški avatar
Smokes
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Smokes » 11. Sep. 2009 16:27

No, jaz sem nekako podoben primer, kot tvoj fant. Res mi ni problem biti samski in zato sem tudi imel daljša obdobja, ko nisem bil z nobeno. In ko pride ena, s katero imaš neko resno zvezo, preprosto tega nisi navajen in ti je vsa ta nova odgovornost, ki jo zveza prinaša, skoraj malo odveč, čeprav imaš punco rad. Prav tako rabiš malo dlje, da se na nekoga resno navežeš. Da bi zdaj moral kar naenkrat vsak dan preživeti s tabo, bi ga najverjetneje kar malce ubijalo, ker tega ni navajen, ne paše v njegov lifestyle. Počasi lahko pride tudi do tega. Zdaj, da bi lahko bila malce več skupaj, mu lahko brez problema rečeš, pa mu ni treba zdaj zatežit, al pa met nekega resnega pogovora na to temo, lahko mu rečeš čisto tako mimogrede, ljubeznivo in z nasmehom na obrazu in verjamem, da se bo potrudil biti več s tabo, če pa ne bo nič bolje, mu pa lahko tudi malce zatežiš, da se malo zamisli, ne mu pa preveč težit, ker ga bo to ubijalo in se bodo čustva hitro shladila, vsaj pri meni je bilo tako.

Samo malce dlje rabi za vse skupaj in pa določeno mero svobode.
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 11. Sep. 2009 16:34

Omg,nehaj se pritoževat da je to malo!Midva se vidiva 1x tedensko pa skačeva do stropa da sva lahko skupaj!

Kar se pa frenda tiče se pa popolnoma strinjam z napisanim.Samo ne teži mu da te to moti...boš letela po hitrem postopku
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Sep. 2009 22:01

Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbeque » 11. Sep. 2009 22:03

smokes, upam da je res tako. da ni vajen tega.saj bi rekla ja.
ampak med nama je razlike le 10 km... ne razumem tega. pa zadnje čase si piševa veliko manj smsov kot na začetku, ko sva si jih neprestano, vsak dan za dobro jutro, vsak dan za lahko noč....
saj res, da se tega malce naveličaš ,ko si vsak dan 2 meseca isto pišeš.
res več ne vem. ampak mislim, da mu bom res morala na prijazen način povedati, da bi se lahko več videla,ali pa ga je morda minilo
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 11. Sep. 2009 22:33

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 12. Sep. 2009 9:36

Barbeque napisal/-a:zakaj pa me potem ne pusti in še naprej hodi z mano?
mi vsak dan piše. po navadi celo prvi večinoma. me ne "porabi" niti za sex? me predstavlja drugim kot njegovo punco.....??

To pa boš mogla Z NJIM razčistiti. Jaz in vsi drugi tukaj gor ne moremo vedeti nič več od tebe, lahko samo sklepamo kakšne navade, želje ima tvoj fant, lahko da nič od tega ne drži in je samo zakompliciran ali pa, kot so že povedali nekateri pred mano - preprosto he`s not that into you (anymore). Lahko da ne ve, kako zaključiti vse skupaj in si pušča čas ali živi neobremenjeno v taki zvezi, medtem ko se ti obremenjuješ kaj bi lahko bilo narobe, ker pač od zveze pričakuješ več. Kot pravim, dokler ga ne boš sama vprašala, te bo samo še bolj zamoril vsak možen scenarij in vsak odgovor, zato nekaj naredi zase oz. za vaju. Če ne drugega boš vsaj vedela pri čem si, drugega ti ne morem povedat.

Horus napisal/-a:Saj pa ja vsi vemo, da zenske itak nocete sexat in to pocnete samo zato, da se lahko pogovarjate z nami.

Geezus, a ti to resno? Ne vem po kateri(h) sodiš večino, ampak jaz sigurno ne spadam med te tvoje primerke. :P Dobra zveza temelji na pogovoru IN seksu. :wink:
Horus

Neprebrana objavaNapisal/-a Horus » 12. Sep. 2009 11:55

marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 13. Sep. 2009 22:30

heh, če nima časa, potem adijo. Očitno mu ni kaj dosti do tebe, vsaj kar se resne zveze tiče. Nevem js sem z nekom po zelo hitrem postopku po eni zavrnitvi zaključila... ker res ne vem zakaj bi se poniževala, pa neki iskala pozornost, ki mora bit samoumevna, če se dva mata rada in sta rada v družbi drug drugega.
--

Aja v tvojem primeru-3x na teden... ni malo.
Uporabniški avatar
soncica21
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a soncica21 » 14. Sep. 2009 12:58

hm...po moje si mu ti čist ok punca, ampak nekako ne čuti kakšnih močnejših čustev do tebe...kot prvo mu je to težko povedat, kod drugo pa dopušča možnost da se bo to v kratkem spremenilo...ampak, ponavadi se ne...
hm no tako čist moje mišlenje :nixweiss:
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 14. Sep. 2009 13:34

Jah jaz bi čist iskreno zdele težko se z nekom vidla več kot 3x na teden, služba, treningi, dodaten projekt, ... Pač težko bi šlo čez sploh, ker bi želela da je to kvalitetno preživet čas in ne ob 22h zvečer pred tv-jem, ko sem že napol mrtva od zaspanosti.
Je res, da ko si zaljubljen imaš energije do stropa in lahko vse sfolgaš in stlačiš v urnik ampak to je nek določen časa potem pa enostavno ne gre več.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov