nima časa
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Liefde - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 10. 2009
- Kraj: Nizozemska
Barbeque napisal/-a:če se pa bojim, bojim se dejstva, da bi slišala iz njegovih ust, da več ni to to in da mu je minilo...če je slučajno to.
vem da beg pred realnostjo ni rešitev, vendar se prav bojim bolečine, tistih dni, ko bom trpela....
skrajno otročje, vem, ni mi všeč da sem takšna oseba. Treba se bo soočit, pa kakorkoli bo
A misliš da je on edini na tem svetu?
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
- Me.Myself.and.MY.EGO
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 5. 2009
- Kraj: Mars
sam res!!! kolk je uzuni fejst pa samskih tipov ti pa tle zarad enga strahopetca misliš jokat...če je pravi moški ti bo v obraz povedal kaj in kako...če je pa ena navadna pi**a ti bo pa prek smsa poslau...
še huje pa:
NA FEJSBUKU
še huje pa:
NA FEJSBUKU
- sashy*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Ojla!Takole malo sem prebrala kaj se je dogajalo.Neglede na to koliko časa sta bila skupaj prekleto boli ko oddide vsak svojo pot.Pa ne zaradi tega ker ni več to kar je včasih bilo temveč zaradi vseh spominov in kamorkoli boš šla šele takrat boš uvidela kje vse sta bila skupaj.Vsaka ulica,vsaka cesta,drevo,travnik,lokal....vse te bo spominjalo na njega in to so nepopisne bolečine.No ja a neglede na vse vse se da preživeti a na žalost pozabiti je težko.Prebrala sem kaj vse se ti je dogajalo.Jaz ti bom glede na moje izkušnje podala par nasvetov in sama se odloči kako boš šla naprej.Vprašaj se ali ima zveza resnično smisel če samo eden v njej nekaj gradi na odnosu,čuti in daje ljubljenost???Kot si rekla je dal jasno vedeti da ne čuti toliko kot bi sam pričakoval.Torej?Vem da si v tem trenutku z mislimi na tem da ne boš preživela,da ne moreš brez njega,da je edini,da da da.....Draga moja vse se da če se hoče.Imej ponos,imej razum dokaži sebi da zmoreš in da si vredna nekoga kateri te bo ljubil,spoštoval,cenil in te nosil po rokah..Ja neglede na vse je imel vsaj spoštovanje in ti lepo obrazložil kako stojijo dejstva.Sprejmi to kot neko izkušnjo,ohrani lepe spomine,nasmej se in premakni svoje življenje naprej.Ob enem pa ti tudi svetujem da vsaj za nekaj časa prekineš vse stike ker verjemi nebi ti bilo lažje ampak bi sama sebi dajala lažne upe in bi padala čedalje bolj globoko v žalovanje.Pusti reči da stojijo kot so odmakni se stran ne pošiljaj smsov in ne ne kliči ga.Verjemi mi bolje ti bo.Pomembno je da sedaj živiš zase,da obrneš nov list počni kar te veseli,pojdi v šoping;dobi se s prijateljicami,pojdi v kino karkoli samo ne zapiraj se v sobo.Kar pa zadeva tole z opitostjo ja se moram kar strinjati z red_rose.Alkohol naredi svoje tudi jaz nevem kako bi bilo če bi se s svojim bivšim kje napila a si niti ne želim tega.Torej pomembno izogibaj se alkohola vsaj tri mesece.Kar pa zadeva mene ja preživljala sem in še vedno preživljam težke čase a sama pri sebi vem da bom zbrala vso energijo,pogum in ohranila ponos in šla naprej z dvignjeno glavo.Je težko ker se počutim osamljeno,izkoriščeno,kot kup dreka(se opravičujem)a hvala bogu imam ob sebi toliko dobrih ljudi da se prebijamo nekako iz dneva v dan.Veliko delam na sebi naredila sem si spremembo frizure,dala uhane(prej mi je bilo to prepovedano)imam dolge nohte(prej sm jih grizla zaradi živcev)in uživam v vsem kar počnem saj sem bolj sproščena in grem v vsaki dan z nasmeškom na obrazu.Ja najbolj težko je zvečer,ker nimam nikogar da bi me objel,me poljubil in stisnil k sebi a raje sem sama kot da bi ponovno preživljala vse kar sem.Vzrok ja no poklical me je in mi rekel da je konec,da me ne ljubi že 6 mesecev da so bile vse besede(love you)larifari pa pač da ni za resno zvezo in da se mora zdivjati.Torej to se je zgodilo v torek 29.9 v petek je imel že drugo punco.Tako najbolj boli to da po 4 letih in 11 mesecih ni imel toliko spoštovanja in da mi ni mogel to povedati iz oči v oči,ko sem mu to rekla je bil odgovor sledeč ja kaj bi blo pa drugače??in češ da bi bolelo!groza!!!In potlej naj upam da se vrne in da bova še skupaj?Neee hvala in kljub temu da me še danes zaboli ko se spomnim nanj in te misli kaj le počneta s punco vem,da se bom vsemu temu nekoč sladko smejala,ker kot pravi pregovor vse se vrača vse se plača!Mogoče ne čez 1 teden,pol leta,1leto...a enkrat bom jaz srečna in bo on trpel.Nikoli nisem nikomur rekla da mu želim najslabše a njemu.....uf uf ne bom rekla nič....Tako kot pravi smokes žal je res da šele takrat ko nekdo oddide iz našega življenja vidimo oz. spoznamo kako ga imamo radi.A takšno je naše življenje niz uspehov in žalosti,smrt;rojstvo;tragedije;sreča;žalost vse je del naše življenjske poti.Zato pa se vprašajmo ali se bomo res vsakomur pustile in padle v globoko žalost,depresijo ali smo vredne tega da gremo z izkušnjami,spomini in srečo v lepšo prihodnost??In zapomnite si komunikacija,spoštovanje,ljubljenost vse to je ključ do neke uspešne zveze!!Veliko sreče tebi draga moja in vsem puncam katere sedaj trpijo!!
Glavo pokonci za vsakim dežjem posije sonček;)***
Glavo pokonci za vsakim dežjem posije sonček;)***
- Noelia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
študent_p napisal/-a:Kaj pa, če punca zavrne tipa preko fb?Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:še huje pa:
NA FEJSBUKU
Potem se tip prijavi na nek forum in izkoristi vsako priložnost, da pove kako neumen je folk, ki spoznava ljudi preko interneta.
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Noelia napisal/-a:študent_p napisal/-a:Kaj pa, če punca zavrne tipa preko fb?Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:še huje pa:
NA FEJSBUKU
Potem se tip prijavi na nek forum in izkoristi vsako priložnost, da pove kako neumen je folk, ki spoznava ljudi preko interneta.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov