nima časa

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbeque » 14. Sep. 2009 22:04

hja, včasih se pa vidiva tudi samo 1x na teden.
Pa piše mi vse manj na gsm.včasih sva si pisala neprestano, celi dan. sedaj pa še le kak 1 sms na dan. res da sem tudi že sama bila tega naveličana, ampak vseeno...je neka navadica.

res me reši samo pogovor z njim. čez vikend sva bila skupaj na eni žurki.seveda smo pili. bil je ful ful fajn do mene.takrat sem mu rekla, če morda ni opazil, da me nekaj muči.in je rekel da je opazil, že dolgo časa, vendar se pijan ne bo pogovarjal o teh temah. saj ima prav.

ampak zakaj me potem kdaj ne vpraša kaj torej me muči? :?
Uporabniški avatar
Kiwy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Kiwy » 15. Sep. 2009 8:48

ne čakaj na njega, da te bo vprašal, kaj te muči. pojdi sama do njega pa se zmenta :)
cute
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 16. Sep. 2009 20:45

Oh, vprašaj ga direktno! Sedaj je pa malo tumač že to! Ne vem nekako boš že zbrala pogum-gre se za tvoj čas! In če noče več biti s tabo...je tega tvojega časa prekleto škoda! :wink:

No, kar se pa mene in mojega tiče... kar gre! :) Zadnjič sva bila tri dni skupaj pa je bilo vse tako poplno da sem še sama komaj verjela :D
No, sedaj seveda gleda tekmo s frendi ampak me je klical če se jim pridružim...hja nisem šla ker...kdo pa kaj sploh igra?!?! :wink: :oops:
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbeque » 16. Sep. 2009 22:51

hja res se mi že vleče ja.počasi me bo razneslo od dvomov, besa in vsega skupaj. sedaj ta vikend ima zabavo za rojstni dan, zato sem čakala. seveda se je bom udeležila ....
potem takoj začetek tedna, pa spregovorim.ker samo to je rešitev.... ufffff

cute,ti pa napreduješ;) sem vesela zate. koliko krat na dan pa se kaj slišita(smsi, klici...)?
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 17. Sep. 2009 13:29

Pa saj ne vem...za smse on nikoli ni bil :twisted: pa se recimo da enkrat na teden nekako potrudi pa mi kaj napiše :) Slišiva pa se vsak dan zvečer. Malo poročanja kako sva preživela dan.... :D Včasih ga tudi popoldne ali vmes pokličem- če me kaj zanima... Svojega fanta se pa že ne bom bala poklicat ko mi bo do tega!!!

Ampak ti pa res ne odlašaj! Te bom vprašala naslednji teden kako je šlo pa nočem nobenih izgovorov :D Srečno :)
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbeque » 20. Sep. 2009 19:55

torej včeraj je bila tale čaga.super je bilo.skrbi me le- moja kolegica je preveč spila in se je zelooo grdo obnašala. skrbi me, da si sedaj ne bodo mislili, da sem jaz enaka. ker je šla vsem na ž...

včeraj sva v vinjenem stanju spet načela temo, da mene nekaj muči.rekel je, da je to opazil res že veliko krat. ko sem ga pa vprašala zakaj me torej ne vpraša kaj je narobe, je odgovoril, da me ne vpraša, ker se boji odgovora.
a mislite, da torej misli, da je meni minilo ali kaj podobnega?

hjoj, ko se čitam, zvenim prav otročje :?
Uporabniški avatar
Smokes
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Smokes » 20. Sep. 2009 21:45

Ja, predvidevam, da se boji, da tebi ni več do njega. Tako, da mu le hitro povej, kaj tebe muči, da ne bo živel v negotovosti.
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a matejka** » 20. Sep. 2009 21:57

. V odnosu je pomembna komunikacija in pa zaupanje.
No pomenta se ko bota trezna. Naj te ne bo mu strah rečt da naj bo več časa z tabo etc, naj te ne bo strah mu povedat kaj te moti...
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbeque » 21. Sep. 2009 11:47

hja, verjetno res misli, da je meni minlo ali kaj. če je rekel, da se boji mojega odgovora.
mene pa ravno skrbi, da je njemu minlo do mene.zato ravno se ne upam pogovorit z njim, ker rada bežim od realnosti.
ampak zdaj prvi dan, ko bo imel čas, mu pa res povem. ker sma se pomoje samo zaradi tega malce odtujila.
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 30. Sep. 2009 14:34

No, kaj se dogaja??? Poročaj kaj.... :)
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a V_Rose_V » 30. Sep. 2009 14:54

Seyfullah napisal/-a:Ja mal prehitr se je začeu izogibat :? 3 mesece,uff to bi mogla bit zaljubljena do ušes,nonstop skupi itd.Mejhn ga povpraši kaj mu dogaja,ker men se zdi,da nima kej preveč resnih namenov s tabo :?

podpis pod to...
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Barbeque » 30. Sep. 2009 19:34

kaj se dogaja.......hmmmmmmmm.....nič :(((((( nič novega.
po zadnjem pogovoru, ko mi je rekel, da se boji odgovora.... potem sva se en večer dobila in sem ressss hotela povedati moje tegobe. On pa je ves čas nekaj govoril, vodil pogovor, o vseh drugih možnih rečeh na svetu, kot da je vse OK.
Nekako sem takrat dobila občutek, da mi ne "dovoli", ne dopusti, da bi načela to temo....Kot da ni hotel....in je skoz, vse do konca najinega druženja, vodil pogovor in govoril, govoril, da res nekako nisem mogla začeti teme. Kot da bi se izogibal.
Ima kdo idejo zakaj?

vidima pa se še vedno enako.ponavadi 1x na teden. res da zdaj jaz ogromnooo delam...ampak useeno. Tudi smse si piševa vedno manj pogosto kot na začetku

še malo in me bo razneslo :?
cute
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a cute » 01. Okt. 2009 21:45

Jah, pa naj te raznese! :) Pa enkrat se morata pogovorit! Če on ni dovolj odrasel in se izogiba pogovoru....bodi to ti in ga prekini ter povej kar misliš o vsem skupaj! :)

Hm... ja saj vem, najlažje je drugim solit pamet, ampak v resnici ni nikoli tako preprosto :roll:

Očitno se res nekam premalo vidita, sicer bi najbrž oba bolj sproščeno načela tak ali drugačen pogovor... No, midva se sedaj 14 dni ne bova videla ker greva oba v tujino...ampak mislim da sva drugače vse uredila tako da me sploh ne skrbi...razen to da ga bom pogrešala

:D

Ej, res škoda časa za odlašanje...samo to ti lahko rečem!
Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.
raztresenka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a raztresenka » 01. Okt. 2009 21:55

dejansko še furaš to vezo?? A je vredno tega da se skos sekiraš? Naslednjič ko se vidita, mu ti ne dovoli do besede, če ne gre drugače. Če se mata kej za zmenit, se usedeta in pogovorita, ne pa da si ti takrat tiho in upaš da boš lahko načela temo...jao, povej mu, kaj te briga če ni lih pravi moment,če se izogiba teme... Če te pa ne bo hotu poslušat, ti je pa verjetno jasno kaj nardit, ane?
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 01. Okt. 2009 22:43

Barbeque napisal/-a:
še malo in me bo razneslo :?
ja ja ja...tok ene drame in pisanja samo zato ker ti ne znas odpret gobca in povedat kaj te moti.

Alwaweed bi pa tut lahko nehal pljuvat po ostalih, ki se ne ravnajo tko kot on.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov