Nikoli dovolj dobra
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cokolada - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2004
ANGELgirl napisal/-a:angel girl... ta verz je za pravljice ne pa za v resnično življenje. kaj to bi pol pomenil, da more fant dekleta k se drogira, ma anoreksijo,... ali pa kej drugega... povsem sprejet njeno bolezen/navado, ker le tko jo resnično ljubi. če jo resnično ljubi, jo bo še kako hotu spremenit.
Cokolada, glede takih zadev bi te vsak želel spremeniti in ne samo partner. Mislila sem bolj na izjave in spremembe kot so: shujšaj, ne biti toliko s prijatelji, obnašaj se letom primerno, zakaj se ne pobarvaš na črno...
Sicer se pa v razmerju marsikdo spremeni, brez nagovarjanja partnerja. Te spremembo so ponavadi pozitivne narave. NIHČE te pa ne bi smel spremeniti v nekaj kar ti nočeš biti, samo zaradi tega ker bi on rad imel tako osebo.
no hvala bogu js nisem doživela, da bi kdo kaj takega hotu od mene... sej sem že povedala...
in hvala vsem...
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
- Babykaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 5. 2007
Js mam pa mal drugač problemček... Ko imam fanta ane, ni tko da bi mi on govoru, da bi rad da se spremenim al pa karkoli, tut takega občutka mi ne daje...Fora je v tem, da si sama naslikam v glavi, da si ga ne zaslužim in nism dovolj dobra zanj! Ful premal se cenim In potem se velikokrat zgodi, da se zaprem pred njim in mu ne pustim blizu, ker se pač tko počutim...Nezadovoljna sama s sabo Pa to se mi je zdej ponovil že pri dveh zvezah... In me je strah, da se bo spet... Ne vem kak se sploh naj soočim s tem Tko da bi bla hvaležna za vsako besedo....
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Najprej morš razčistt sama s sabo...kako? Na to ti pa ne znam odgovort...ker vsakmu paše neki druzga in ko si boš dost želela rešit ta svoj problem, boš odgovor verjetno našla sama...če ne pa obstajajo metode in ljudje, ki ti lahko pomegajo profesionalno....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov