Nikoli dovolj dobra

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cokolada » 24. Apr. 2006 17:02

ANGELgirl napisal/-a:
angel girl... ta verz je za pravljice ne pa za v resnično življenje. kaj to bi pol pomenil, da more fant dekleta k se drogira, ma anoreksijo,... ali pa kej drugega... povsem sprejet njeno bolezen/navado, ker le tko jo resnično ljubi. če jo resnično ljubi, jo bo še kako hotu spremenit.

Cokolada, glede takih zadev bi te vsak želel spremeniti in ne samo partner. Mislila sem bolj na izjave in spremembe kot so: shujšaj, ne biti toliko s prijatelji, obnašaj se letom primerno, zakaj se ne pobarvaš na črno...
Sicer se pa v razmerju marsikdo spremeni, brez nagovarjanja partnerja. Te spremembo so ponavadi pozitivne narave. NIHČE te pa ne bi smel spremeniti v nekaj kar ti nočeš biti, samo zaradi tega ker bi on rad imel tako osebo.

no hvala bogu js nisem doživela, da bi kdo kaj takega hotu od mene... sej sem že povedala...

in hvala vsem...
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
ervina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a ervina » 23. Maj. 2008 20:25

ja ni hujšega kot to da te nekdo ne ceni.. ženska imej se rada! :)
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 24. Maj. 2008 6:34

No daj poglej datum :roll:
Babykaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Babykaaa » 27. Maj. 2008 14:11

Js mam pa mal drugač problemček... Ko imam fanta ane, ni tko da bi mi on govoru, da bi rad da se spremenim al pa karkoli, tut takega občutka mi ne daje...Fora je v tem, da si sama naslikam v glavi, da si ga ne zaslužim in nism dovolj dobra zanj! Ful premal se cenim :( In potem se velikokrat zgodi, da se zaprem pred njim in mu ne pustim blizu, ker se pač tko počutim...Nezadovoljna sama s sabo :( Pa to se mi je zdej ponovil že pri dveh zvezah... In me je strah, da se bo spet... Ne vem kak se sploh naj soočim s tem :? Tko da bi bla hvaležna za vsako besedo....
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 27. Maj. 2008 14:25

Najprej morš razčistt sama s sabo...kako? Na to ti pa ne znam odgovort...ker vsakmu paše neki druzga in ko si boš dost želela rešit ta svoj problem, boš odgovor verjetno našla sama...če ne pa obstajajo metode in ljudje, ki ti lahko pomegajo profesionalno....

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov