Nevoščljiva prijateljica
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- breza28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2011
Pozdrav! Imam precej nevoščljivo prijateljico in ne vem več kaj naj naredim. Kako bi ostali ravnali v mojem primeru? Odkar imam fanta me enostavno ignorira. Javi se edino, če me ona kaj potrebuje. Naj jo začnem še jaz ignorirat? Ne odpisuje na sms-e, ne odgovarja na klice. Ko pa me rabi pokliče z izgovorom, da ni videla sms-a ali pa da je pozabila odpisat, oziroma poklicat nazaj. Imam občutek, da pozna ljudi samo, ko ve, da bo kaj iztržila od njih.
- *magične_oči*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2011
Takih ljudi je vse več in jaz temu ne bi rekla nevoščljivost ampak izkoriščevalnost. Na tvojem mestu bi jo tudi sama ignorirala, po mojem mnenju se nima smisla ukvarjat s takimi ljudmi. Če bi bila prava prijateljica, ne bi bila taka kljub tvojemu fantu. To kaže samo na to, kakšen karakter je v resnici.
Življenje je kot ogledalo: smeji se ti, če ga gledaš nasmejano!
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
sploh nevem, zakaj kaj takega imenujes "prijateljstvo"
-
GnilaLimona - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 7. 2011
*magične_oči* napisal/-a:Takih ljudi je vse več in jaz temu ne bi rekla nevoščljivost ampak izkoriščevalnost. Na tvojem mestu bi jo tudi sama ignorirala, po mojem mnenju se nima smisla ukvarjat s takimi ljudmi. Če bi bila prava prijateljica, ne bi bila taka kljub tvojemu fantu. To kaže samo na to, kakšen karakter je v resnici.
Agree. ne kliči je več, ne piši ji. ko te bo klicala ona, se ji ne oglašaj. Ne odgovarjaj na sms-e itd. To ni prijateljica, temveč oseba, ki gleda samo na svojo rit in izkorišča druge.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Osebno sem mnenja, da je na prijateljice treba gledati podobno kot na fante. Če s fantom nista za skupaj, zakaj bi potem bila z njim. Torej, če se s kolegico ne razumeta, ji daj konec. Očitno je, da ti za njo nisi pomembna v njenem življenju. Zakaj bi ona bila pomembna zate. Če ni za bit, je za it...
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- breza28
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2011
Se strinjam z vami, a mi je težko. Je ena izmed najboljših prijateljic. če ji še lahko tako rečem. Potem se je spremenila že ko je sama dobila fanta. Kasneje še bolj, ko sem ga jaz. Z njene strani je nastala prvo bahavost, sedaj pa fovšija. Imava skupno prijateljico s katero naju bi očitno rada skregala. Ko je z mano pljuva po njej, ko je z njo pa po meni. Res mi ni jasno zakaj je postala takšna.
-
White_Widow - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 5. 2010
- Kraj: Ljubljana
in zarad kakšnih dejanj ji pravi "najboljša prijateljica" ? namreč jaz tega ne vidim iz napisanega
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov