Nevem kaj naj si mislim...

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 12. Mar. 2012 20:36

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:12, skupaj popravljeno 1 krat.
3ntip
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 8. 3. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a 3ntip » 12. Mar. 2012 21:03

Saj sem napisal...po njenih besedah naj bi ji blo. Pravi, da me ljubi, da ji je vsak seks dober itd. itd.

Sam pač eno so besede drugo dejanja.
inaj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 11. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a inaj » 16. Mar. 2012 21:16

Mogoče pa je problem v tem, da sta si v značaju preveč različna. Ti si zgleda bolj čustven in strasten, ona pa je bolj razumska in hladna.

Spremeniti je verjetno ne boš mogel, tako kot tudi ona tebe verjetno ne more. Lahko se sprijazniš, da imaš takšno partnerico in se navadiš živeti z njo, ali pa si poiščeš drugo, ki bo bolj čustvena in strastvena in se bosta bolje ujela v tem.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 3. 2006
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a prinzessin » 29. Jun. 2012 11:52

Kaj pa vem, meni je pa njegov nacin (avtorja te teme) kar sprejemljiv :) Meni bi bilo bolj povseci da mi tip malo tecnari pa skace okol mene, potem ko sva se skregala-sama namrec tudi ne nosim srca na pladnju in rabim dost casa (in spodbudo), da povem, kaj mislim. Mam pa to "sreco", da si dobim pa vedno lih tipe, ki so tudi bolj tihe sorte in potem po kaksnem prepiru greva vsak v svoj kot razmisljat, namesto da bi eden dal pobudo za pogovor in bi se prej resilo :?

Mogoce pa ona rabi cas, da premisli. Da se bo pa zdaj nekaj spreminjala in zacela uporabljati "50 nacinov, kako popestriti ljubezensko zvezo"(beri: nepricakovana darilca, sex na nenavadnih mestih, poredni smsi, itd.itd.), v to pa mocno dvomim. Ce tega ni pokazala do sedaj, potem tezko verjetno, da ja tak tip in pac ljubezen izkazuje na drugacen, bolj umirjen nacin...
I am not an enigma, just a contradiction!
Uporabniški avatar
*Sagitt*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 10. 3. 2008
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a *Sagitt* » 29. Avg. 2012 11:27

Hej Cosmopolitanke ...

Imam fanta s katerim sva skupaj, več kot pol leta (stara oba preko 20). Torej na začetku je bilo vse super in fino .. vedno si je kljub domačim obveznostim našel čas zame. Jaz sem še trenutno študentka, on je nedolgo nazaj diplomiral. In seveda ker sva oba na fecebooku na katerega jaz ne zahajam toliko on pa še malo manj .. In sem mu mogoče 2al3 dodala kakšno muziko na zid. Takoj je bil v luftu! sem vse izbrisala. Ni minilo dolgo kaj smo bli na eni podelitvi in seveda je dal nekakšne slike gor ampak nobene najine. Niti ene kjer bi bila bodisi skupaj gor ali z družbo. Seveda sem ga vprašala kak to da je dal gor itd. in seveda izgovor ni rač. delo da bi še mogoče dodal kakšno najino al pač kjer sem jaz gor. Dobro sem požrla tisto ok ( se mi je lagal). Tud skupaj sva odšla na dopust in tudi od tam nobene slikce ni objavil. Sem si misla tudi prav. In ja je bil nek parti takoj ko sva prisla domov in tam je bilo rečeno da sploh ni bil z mano na morju amapak s kolegi .. haloo? (to sem izvedla preko kolegice). Problem je v tem, da ko je v družbi al pa kje me sploh ne omeni, kod da jaz ne obstajam itd. Tudi velikokrat se zgodi da raje gre s kolegi kam kot z mano. Velikokrat sem mu rekla, greva tja, tja itd. in ne nikoli ni blo časa al se mu ni dalo, al je šel s kolegi itd. Takšen občutek imam kot da me skriva al se me sramuje. :(
Več al manj sva se dobivala po 3x na tedn itd. zdaj se dobiva 1x na tedn. Med vikendi zelo redko ker ima on vedno nekaj. In sem sita tega. Če on nima časa zame, zakaj bi ga jaz pol za njega imela? Ker ko on ni mel časa nisem nič komplicirala sem pač razumela tisto. Ko pa jaz ne morem pa je ogenj v strehi. Ko se hočem kaj pogovorit tudi s tistega ni nič, saj vedno vse obrne in zamenja temo. Nikamor noče z mano, pred drugimi me skriva oz. taji, vse je tajno .. eh preprosto več ne razumem. Očitno sem dobra res še za sex al kaj .. Tudi bila sva navajena, da mi prej ko gre spat al če kje je, napiše sms in ja če je doma bil tedaj ga je poslal kak pa je seveda bil s kolegi pa me kar odpiko in velikokrat sploh nisem vedla kje je, s kom je itd. glavno da je on šel s kolegi mene pa ko šmirgla ... ( kje je bil itd, velikokrat izvedla od kolegice drugač tako ne bi vedla).
Kaj si mislite o tem? se sploh še splača vztrajat? Ker se mi zadne čase tako zdi kot da sem zadnjo kolo. Da je vse druga prej na koncu pa jaz. :cry:

se opravičujem malo na dolgo napisano ..
Some things end, some things begin and some things never change ..
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 29. Avg. 2012 11:32

jaz bi ti rekla samo:pusti ga! očitno so mu več kolegi kot ti. to,da te pred celim svetom skriva in laže,da je bil na morju s kolegi pa je tak višek vsega. :roll: če nočeš še naprej biti tak nesrečna je bolje da ga pustiš,ker dvomim da se bo poboljšal.
good luck.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Avg. 2012 11:34

Mislim, da se ukvarjaš z enim nedoraslim bebcem, ki očitno želi pred ostalimi ljudmi prikriti dejstvo, da ima punco, oziroma da ni samski. Osebno bi se jaz razjezila že takoj, ko bi skočil v luft zaradi dveh komadov na fb heh, kaj šele po tem, da bi izvedela, da je lagal, da ni bil na morju s punco temvečz družbo.. Fant pač očitno ni ponosen nate, ni ponosen na to da je v zvezi in želi izpast pred drugimi, da je žurer in cel "car" vglavnem. S tem si pa tudi pušča odprte možnosti za to, da ne bo imel težav, če dobi kakšno boljšo žensko na ponudbo. Torej, all in all - ni mu več do tebe, skriva te in ne želi, da ljudje vedo, da si z njim-bodisi se te sramuje ali želi ostati v očeh drugih samski in kar lepo ga pošlji v tri krasne. Btw.. "več kot pol leta", to ni nič. po pol leta bi moral on bit še vedno navdušen nad tabo, mega srečen in rinit drugemu folku v nos to, da ima čudovito punco, ne pa da jo skriva. ;) Kako bo šele kasneje. Vglavnem, "tvoj fant" je bebec.
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Avg. 2012 11:38

po cosmopolitanski definiciji je to super zveza, ker sexaš in sex je vedno najpomembnejša stvar v zvezi :)

no jaz mislim da bi se bilo fajn pogovorit o tem. če se pa noče.. brezveze bit z nekom ki ni sposoben komunicirat. enostavno naveličal se te je zgleda, ne ceni te. če te skriva pred vsemi mogoče tud nima tega za kej resnega. ampak, pogovori se prej..
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 29. Avg. 2012 12:01

slovenec, tipičen ''cosmo'' nasvet je zgornji od Evelyn. Kot vidiš, nikjer ne piše, da je to popolna zveza. Pogovarjat se je že poskušala, pa ni sposoben pogovora.

Sagitt: Saj si odrasla, sama veš, kaj tole pomeni. Tip je bedak s katerim ni vredno izgubljat niti minute. Laže, skriva in ti ne izkazuje nobene pozornosti. Skupaj sta samo nekaj mesecev. Pusti ga in ga nikoli več(!!), ne gleda na to, kako bo jokal (kar bo, predvidevam, glede na to, da je ''ogenj v strehi'' že če kdaj za spremembo ti nimaš časa zanj), da mu je žal.

Punca, najdi si enega, ki bo navdušeno razlagal svojim prijateljem o tebi, ki ga bo zanimalo, kakšno je tvoje mnenje o njih, ki mu boš na prvem in ne na zadnjem mestu, ki ti bo izkazoval nežnost in pozornost, te razumel, podpiral in bo, predvsem, do tebe vedno iskren in spoštljiv!
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 29. Avg. 2012 12:13

*Abby** napisal/-a:slovenec, tipičen ''cosmo'' nasvet je zgornji od Evelyn

Bom to vred s konteksom vzela za pohvalo. :D :D
It was forever..but it didnt last long..
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 29. Avg. 2012 12:53

^^ Vzemi. :D Sem mislila na ''cosmo forum'' ne ''cosmo (kokošje)'' ;)
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 02. Sep. 2012 12:08

White_Widow napisal/-a:
Ko bi mi vsaj SMS poslala, da sem glup, debil ali whatever

to se mi zdi toook v stilu 15-letnikov.

Meni se pač zdi ona (po napisanem sodeč) bolj zrela od tebe. Rabi mir, da v miru razmisli kako in kaj, kar je v bistvu še najbolje. Ker ko si jezen, se res ni dobro pogovarjat o resnih stvareh.

Načeloma se strinjam s tem, ampak včasih tudi človek, ki ni več najstnik, reče v jezi partnerju kaj manj izbranega, pa zato še ni nezrel. :D Jaz imam celo rada, da ko se skregam s partnerjem, se skregam kot se šika, šele nato pogovorim in sledi mirna Bosna. No, nekje vmes se vrine še seks, da je vse skupaj še bolj dramatično. Nekaj strasti je vsekakor zaželene, je pa treba razumeti, da smo si ljudje različni in posledično različno reagiramo ter pokažemo čustva.

Jaz mam raje par sočnih domačih kletvic in potem zadovoljno skleneva pakt o mirovnem stanju, kot pa nekoga, ki me tri dni čaka, da se strasti pomirijo, in se do mene obnaša kot hladen špricer, nervira pa me s tem, da do mene ni nič manj kot prijazen, kot da se ni nič zgodilo.

Sagitt, ti pa sploh ne vem kaj še razmišljaš, ker je kristalno jasno, da tale tip ni vreden tvojega časa, ko pa v javnosti ni še niti enkrat potrdil ali pokazal, da je bil kje s tabo. Immaturity is his middle name, če mene vprašaš. :wink:
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a shania » 30. Sep. 2012 11:49

*Sagitt* napisal/-a:Če on nima časa zame, zakaj bi ga jaz pol za njega imela?

Točno tako, si si že odgovorila na vprašanje.
Ceni se in končaj zvezo, ker se ne splača zapravljat časa z nekom, ki tega ni vreden, ki te srkiva in taji vajino zvezo.

3ntip, strinjam se da če je karkoli narobe, da je treba to povedat in razščistit takoj, ker če ne se potem te stvari samo nabirajo in nabirajo in potem enkrat pošteno poči, tako da se čimprej pogovori z njo.
Če ugotovita po pogovoru, da ona pač takšna je, da ona tako izraža svojo jezo, prizadetost pa boš moral ali to sprejet ali pa najdit drugo, ker smo si ljudje pač različni in eni tako, drugi pa drugače prenašajo, določene situacije.
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
Uporabniški avatar
Lavriksa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 7. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Lavriksa » 22. Okt. 2012 12:18

Vprašanje zakaj nima časa in koliko se je pripravljen potrudit, da bi imel več časa zate.
Sekip
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 5. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Sekip » 25. Okt. 2012 14:30

Živjo

Imam vprašanje - zanima me vaše mnenje, ker imate verjetno več izkušenj kot jaz?
Z enim fantom se popolnoma vsak dan slišiva po telefonu že nekaj časa in eden o drugem veva vse. Vem, da ima punco iz drugega kraja, ampak se malokrat vidita, tako da ne vem kaj to pomeni. Sva pa preživela en dan skupaj na izletu, na katerega me je povabil in slišiva se tako še naprej vsak dan. Mislite, da je to izključno prijateljstvo ali lahko kaj več preraste iz tega/kaj se plete po njegovi glavi?

Kristina

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov