neumen skok čez plot ali sploh ne?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
tip je pac zlo dobr manipulator, ti pa zlo naivna zenska. (kako znano mi je to )
anyways itk bo prikazu, da si ti kriva in si ga prevarala in lalala
zdj je sam na teb a bos tok glupa (prosm ne bit!!!), da mu bos nasedla in se cutla krivo, za neki kar si nardila, k si bla realno v tistem trenutku samska in te je ubistvu njegov odnos/obnasanje prpeljal do tega stanja sploh.
uglavnem bejz stran ce mas vsaj mal mozganov in si zelis normalne veze!
ce si pa zelis igranja in podajanja zogic in prelaganja krivde en na druzga pol pa go for it
anyways itk bo prikazu, da si ti kriva in si ga prevarala in lalala
zdj je sam na teb a bos tok glupa (prosm ne bit!!!), da mu bos nasedla in se cutla krivo, za neki kar si nardila, k si bla realno v tistem trenutku samska in te je ubistvu njegov odnos/obnasanje prpeljal do tega stanja sploh.
uglavnem bejz stran ce mas vsaj mal mozganov in si zelis normalne veze!
ce si pa zelis igranja in podajanja zogic in prelaganja krivde en na druzga pol pa go for it
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
neumnica123 napisal/-a:.... rekel mi je da če ga imam res rada da se bom še enkrat s tem tipom dobila in da bo on lahko gledal le tako bo lahko pozabil na ta dogodek in boma lahko spet skupaj...
tole sm sele zdj prebrala! ce te to ne prprav do tega, da ga totalno odjebes in da dojames, da si 100 x bolsa od njega, pol pa res ne vem kaj te bo
- brandibelle
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 9. 2011
Če slučajno iz obupa/skesanosti/žalosti etc posnameta dogajanje - povej svoje ime na ZS, da bom vedel kaj iskat na partisu
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
A se ti hecaš?
Zveza ni bla ok (sama si to rekla), on je meu rezevro, sta končala (ker se je on tko odloču), ti bla s kolegom in potem te je ON obtožu varanja.
Pust tega tepca na mir. Bejž stran, čim dlje. Vrn mu stvari in ne nasedej mu.
Zveza ni bla ok (sama si to rekla), on je meu rezevro, sta končala (ker se je on tko odloču), ti bla s kolegom in potem te je ON obtožu varanja.
Pust tega tepca na mir. Bejž stran, čim dlje. Vrn mu stvari in ne nasedej mu.
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
Tamara stylish - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 10. 2011
Jaz ne vem kater je tukaj neumen. On (k ob tem kar prebiram vidim, da je budalo svetovnega formata) al ti, ker si naivna, ker pri 21 nimaš svojega jaza in se te da manipulirat...
Daleč stran od takega človeka. Na srečo sta bila skupaj le 10 mesecev in nisi zapravila preveliko časa poleg tako trapastega fanta. Čeprav je že morda to preveč, če je skoz šlo nekaj narobe. A ti ni kapnilo, da je čuden?
A si nekatere ženske res želite takih zvez, kjer je polno prepirov, bedastih pogovorov (če sploh so), nezaupanja, nezvestobe???????
Katastrofa no ljudje... A ste res tako slepi, da ne vidite kater človek je normalen in kater ni??????????
V takih primerih ostanem nepremično z odprtimi usti in ne vem kaj naj rečem... EH nima smisla...
Daleč stran od takega človeka. Na srečo sta bila skupaj le 10 mesecev in nisi zapravila preveliko časa poleg tako trapastega fanta. Čeprav je že morda to preveč, če je skoz šlo nekaj narobe. A ti ni kapnilo, da je čuden?
A si nekatere ženske res želite takih zvez, kjer je polno prepirov, bedastih pogovorov (če sploh so), nezaupanja, nezvestobe???????
Katastrofa no ljudje... A ste res tako slepi, da ne vidite kater človek je normalen in kater ni??????????
V takih primerih ostanem nepremično z odprtimi usti in ne vem kaj naj rečem... EH nima smisla...
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Js te ne bi obsojala....
Če bi meni fant to naredil, mu verjetno ne bi oprostila. Ne vem, vprašaj se, ali bi ti oprostila?
To z rezervo pa ne zastopim najbolje.
Pomoje si lahko vesela, da je konec, pa lahko spoznaš kakega bolj ustreznega partnerja...
Če bi meni fant to naredil, mu verjetno ne bi oprostila. Ne vem, vprašaj se, ali bi ti oprostila?
To z rezervo pa ne zastopim najbolje.
Pomoje si lahko vesela, da je konec, pa lahko spoznaš kakega bolj ustreznega partnerja...
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
Stina3 napisal/-a:To me spominja na Rossa in Rachel iz Friendsov ...
WE WERE ON A BREAK!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov