Nesrečna

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ninnca:)
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninnca:) » 29. Mar. 2012 21:38

Hvala vsem za spodbudne besede! :)
Zadnjič spremenil Ninnca:), dne 02. Apr. 2012 12:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 7. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a slovenc79 » 29. Mar. 2012 21:55

sam se čist isto počutim.. v bistvu mi nič ne manjka, imam vse kar si želim, samo punca pa nimam, da bi bil z nekom posebej povezan.. potrebujem drugo polovico, kot jing rabi jang da je popolno :)

najbolje da samo čakaš, ogoče hodiš malo več ven, pa se bo pokazala sreča :) pa meni tudi, upam ..
hej norci :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 29. Mar. 2012 21:59

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 30. Mar. 2012 2:40

Hmm, če ti po 3,4ih mesecih že ne gre živet brez tipa, težko verjamem da se znaš res sama zaposlit. Verjetno si bila res mal preveč navajena met tipa.. Anyway, pomlad je, mlada si, poglej na prednosti samskega življenja in jih izkoristi :)

zna bit da se s tem sama probam tolažit :P
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 30. Mar. 2012 21:28

jst jo pa čisto razumem. Itak je samsko življenje zakon, ker lahko delaš kar ti paše, s skom ti paše, zapravlaš kok ti paše... Ampak včasih pa človek rabi nekoga ob sebi, da se k njemu stisne.

Začni malo bolj hodit ven, pa spoznavat ljudi. Ena kolegica ti po predstavila, od svojega fanta kolega, ta ti bo predstavo od svoje sestre ena kolega. In na ta način si narediš znanstva in hitro se najde kak potencialni partner.
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Logitech » 30. Mar. 2012 21:30

sarimari napisal/-a:Začni malo bolj hodit ven, pa spoznavat ljudi. Ena kolegica ti po predstavila, od svojega fanta kolega, ta ti bo predstavo od svoje sestre ena kolega. In na ta način si narediš znanstva in hitro se najde kak potencialni partner.
Tebi se pa to zdi blazno enostavno...
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a sarimari » 31. Mar. 2012 16:50

Iz mojih izkušenj že. Hitrej spoznaš osebo, ki ti zmeša glavo, če maš nova znanstva, kot pa, da čepiš doma.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 01. Apr. 2012 8:51

Eni pa res ne znate najti sreče v samskem življenju. Ziher nimaš vseh kolegic poparčkanih, pa hodi z njimi ven in spoznavaj nove osebe. Vpiš se na fitnes, povab koga s faxa na pjačo po predavanjih, poklič kolega/kolegico, ki ga/je nis vidla že sto let. Druži se z ljudmi, pa ne samo za voljo tega, da spoznaš potencialnega gospoda pravega. Sploh pa, a moraš res za vsako ceno takoj zdaj najt srečo v tem, da maš spet fanta. Srečo je treba najt najprej v sebi, da jo lahko potem z nekom deliš.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a DonCarleone » 01. Apr. 2012 11:42

Ves kak gre tist pregovor: " Ne bodi nesrečen samo, zaradi tega, ker se ne zavedaš, da si srečen ". Verjemi, so še hujše stvari, kot to, da nimaš partnerja pri sebi, dokler je to tvoj edini problem je še vse dobro! :)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]