Nesramni odnosi med ljudmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
SapraVeronika - Debatorica
- Na forumu od: 28. 6. 2006
- Kraj: in the fairytale
strinjam se, pomoje morjo met tud neke probleme.. vsak dan je več takih ljudi, ko greš po cesti večkrat čuješ nesramne pripombe in use.. nevem.. a se ne da več bit strpen do useh al kaj? a je treba to?
al pa kaj je to, ko greš v trgovino pa uslužbenke ponekod ne znajo bit več prijazne.. sej zastopim, delajo cel čas ampak saj so zato tam da ti pomagajo? men če je kdo nesramen do mene al pa kaj skos jamra, kok je bogi, zamori čist cel dan..
al pa kaj je to, ko greš v trgovino pa uslužbenke ponekod ne znajo bit več prijazne.. sej zastopim, delajo cel čas ampak saj so zato tam da ti pomagajo? men če je kdo nesramen do mene al pa kaj skos jamra, kok je bogi, zamori čist cel dan..
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
lahk da majo ljudje samo slab dan, da se takole brezveze razjezijo, lahko pa da so pač taki. ne vem no, sama poznam kar nekaj ludi k so tak živčni, nesramni al pa ne poznajo bontona. po mojem je to stvar vzgoje, je pa neki tud odvisn od karakterja. kaj čmo,sto ludi sto čudi
-
samjaz - Debatorica
- Na forumu od: 21. 9. 2004
Joooj, na mene tud ni dobro naletet, če me gnjaviš po telefonu s kakšnimi anketami, ma dobro to še, nikakor pa s kakšno prodajo!!!! Ok, ne bi te glih nadrla al pa žalila, ampak bi te express odpikala. Ne prenesem, da me kličejo po telefonu in gnjavijo.
Je pa res, da je toleranca ljudi na nuli, vsi postajamo vse preveč egoistični.
Je pa res, da je toleranca ljudi na nuli, vsi postajamo vse preveč egoistični.
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
Zakaj nesramnost?
No pa poglejmo, v tem hitrem tempu življenja, ko je treba delat 8 - 10 ur na dan in nato ves zmatran prideš domov, želiš pojesti kosilo in biti z družino .... ampak NE, seveda zazvoni telefon. Prvič se ne javiš, čez 5 min spet zvoni, se javiš in ti povejo da nimaš časa, da ravno ješ kosilo in ne anketar na drugi strani te prepriča da bo trajalo samo 2 min in seveda rečeš da če res samo toliko naj pove. In potem ti po 5 min še vedno najeda po telefonu. Mislim halo no, a se vam to zdi fer. Itak da popizdiš.
Sej vem da je to vše delo, sam dejte raj oglašvat, pa nej pokličejo tisti ki to želijo, pa če bi teli anketarji uvedli brezplačno številko in nagrado za recimo vsakega 100 klicatelja, verjemte da bi folk sam klical.
Pa to folk, ki ima dovolj časa, ki se mu da s tem ukvarjat ne pa človek, ki se trudi bit 2 uri na dan v miru in s svojo družino.
No pa poglejmo, v tem hitrem tempu življenja, ko je treba delat 8 - 10 ur na dan in nato ves zmatran prideš domov, želiš pojesti kosilo in biti z družino .... ampak NE, seveda zazvoni telefon. Prvič se ne javiš, čez 5 min spet zvoni, se javiš in ti povejo da nimaš časa, da ravno ješ kosilo in ne anketar na drugi strani te prepriča da bo trajalo samo 2 min in seveda rečeš da če res samo toliko naj pove. In potem ti po 5 min še vedno najeda po telefonu. Mislim halo no, a se vam to zdi fer. Itak da popizdiš.
Sej vem da je to vše delo, sam dejte raj oglašvat, pa nej pokličejo tisti ki to želijo, pa če bi teli anketarji uvedli brezplačno številko in nagrado za recimo vsakega 100 klicatelja, verjemte da bi folk sam klical.
Pa to folk, ki ima dovolj časa, ki se mu da s tem ukvarjat ne pa človek, ki se trudi bit 2 uri na dan v miru in s svojo družino.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
-
MorningStar - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 11. 2004
Joj ena tema zame. Delam v samoplačniški okulistični ambulanti. Na sploh sem zelo prijazna, ustrežljiva in kar se da nasmejana, v službi pa sploh. Jaz še v življenju nisem nobenega nardla, sploh pa ne koga, ki ga ne poznam. Kaj je potem zame lepše kot to, da me vsak dan nadere pet ljudi po telefonu pa ene trije v živo?
Pri nas so stranke naročene na 15 minut ker pregled traja 10 minut (5 min je rezerve) ampak to očitno nekaterim ne pomeni, da 13:15 pomeni res 13:15 in zamudijo 10 minut . Nekateri so pa bolj ziheraški in pridejo 10 minut prej. Fino fajn, ko ti ob eni uri pridejo tri stranke. Ena ki je zamudila 15 minut, ena ki je prišla 15 mint prehitro in ena, ki je bila točna. Vsi trije izpolnijo obrazec in najprej gre tisti, ki je naročen ob uri potem pa še ostala dva. Meni je to logično, tudi kot stranki bi se mi zdelo. Ampak ne! Nekaterim ni.
Ravno zadnjič me je nardl gospod, ki je prišel, se vsedel na kavč, niti ne pozdravil in očitno tam sedel 10 minut. Jaz ga nisem opazila ker so bile okoli mene tri druge stranke. Kar naenkrat pa začne vpiti, da kakšen sistem to imamo, da sploh ne ve kdo je na vrsti, da je glasba preglasna in da se ne sliši, ko pokličem po zvočniku (btw mikrofona za klicanje strank sploh ni, kar mu nisem mogla dopovedat, je bilo preveč vpitja z njegove strani), da čaka že 10 minut in ga niti pozdravila nisem, ko sem povedala, da mora najprej izpolniti obrazec se je začel še bolj dreti, da zakaj nisem prej povedala in da on nima očal, da mamo sistem v moškem spolnem organu, da on pregled plača in da ne misli čakat... V glavnem 5 minut sem poslušala in prijazno odgovarjala na vse očitke, mu izpolnila obrazec (vmes se je pomiril ker je videl, da me ne bo razburil) in poslala naprej. Na koncu pa pride možakar ven ves nasmejan, kok mamo mi fajn zdravnico in da smo res fajn in prijazni.
Vsak dan se najde najmanj en s takim 'problemom'. Da ne začnem o tem koliko ljudi me nadere, češ kako to da njegova očala še niso narejena, ker pač on gre na dopust jutri, očala je pa dal delat že včeraj... Zadnjič je bila tud ena gospa 'faca', kao naj se znajdemo in iz lufta dobimo stekla in ji zmonitramo in pošljemo po pošti tako da bo še isti dan dobila.
Več maš opravka z ljudmi, večkrat se vprašaš, kdo je zdaj normalen, ti al vsi ostali... Sam se mi zdi, da bolj si prijazen, bolj jih zatreš ker vidijo, da te ne gane vseskupaj.
(uh, dolg post )
Pri nas so stranke naročene na 15 minut ker pregled traja 10 minut (5 min je rezerve) ampak to očitno nekaterim ne pomeni, da 13:15 pomeni res 13:15 in zamudijo 10 minut . Nekateri so pa bolj ziheraški in pridejo 10 minut prej. Fino fajn, ko ti ob eni uri pridejo tri stranke. Ena ki je zamudila 15 minut, ena ki je prišla 15 mint prehitro in ena, ki je bila točna. Vsi trije izpolnijo obrazec in najprej gre tisti, ki je naročen ob uri potem pa še ostala dva. Meni je to logično, tudi kot stranki bi se mi zdelo. Ampak ne! Nekaterim ni.
Ravno zadnjič me je nardl gospod, ki je prišel, se vsedel na kavč, niti ne pozdravil in očitno tam sedel 10 minut. Jaz ga nisem opazila ker so bile okoli mene tri druge stranke. Kar naenkrat pa začne vpiti, da kakšen sistem to imamo, da sploh ne ve kdo je na vrsti, da je glasba preglasna in da se ne sliši, ko pokličem po zvočniku (btw mikrofona za klicanje strank sploh ni, kar mu nisem mogla dopovedat, je bilo preveč vpitja z njegove strani), da čaka že 10 minut in ga niti pozdravila nisem, ko sem povedala, da mora najprej izpolniti obrazec se je začel še bolj dreti, da zakaj nisem prej povedala in da on nima očal, da mamo sistem v moškem spolnem organu, da on pregled plača in da ne misli čakat... V glavnem 5 minut sem poslušala in prijazno odgovarjala na vse očitke, mu izpolnila obrazec (vmes se je pomiril ker je videl, da me ne bo razburil) in poslala naprej. Na koncu pa pride možakar ven ves nasmejan, kok mamo mi fajn zdravnico in da smo res fajn in prijazni.
Vsak dan se najde najmanj en s takim 'problemom'. Da ne začnem o tem koliko ljudi me nadere, češ kako to da njegova očala še niso narejena, ker pač on gre na dopust jutri, očala je pa dal delat že včeraj... Zadnjič je bila tud ena gospa 'faca', kao naj se znajdemo in iz lufta dobimo stekla in ji zmonitramo in pošljemo po pošti tako da bo še isti dan dobila.
Več maš opravka z ljudmi, večkrat se vprašaš, kdo je zdaj normalen, ti al vsi ostali... Sam se mi zdi, da bolj si prijazen, bolj jih zatreš ker vidijo, da te ne gane vseskupaj.
(uh, dolg post )
De gustibus et coloribus non est disputandum.
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
˝O barvah in okusih se ne razpravlja.˝
-
*Selena* - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
Lastovica napisal/-a:Pa ko prides v kaksno trgovino s cotami, pa takoj prodajalka prileti in : " A vam lahko kaj pomagam!!" Kaj naj ji recem?? NEE.... mir mi daj, da sama pogledam vse kar hocem, ce bom rabla pomoc, pa te bom ze vprasala.
Ja točn to, rečeš pač ne in si ogleduješ lepo naprej. To je stvar kulture in spoštovanja do stranke. Treba je tut pomislt, da tem trgovkam nadrejeni naročijo, da se mora vsako stranko to uprašat.
Nasplošno gre pa tut men na živce neprijazen in nepotrpežljiv folk, sej se lahko samo nasmejiš in s tem že nekomu polepšaš dan oz. sam sebi...
Zadnjič spremenil *Selena*, dne 25. Jul. 2006 22:49, skupaj popravljeno 1 krat.
- Sherry
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 7. 2006
No tud jz morm povedat da ne morem razumet folka k se znaša nad ljudi ki jih sploh ne pozna(prodajalke,tiste ki kličejo za anketo,...)
tud men ni glih fino če nevem kokrat kličejo za ankete in podobno,ampak sm si nekak ustvarla mnenje da je to pač njihovo delo,način kako si služijo kruh in skoraj vedno "stisnem pesti" in odgovarjam na anketo ker vem pač da jim to nekaj pomeni..seveda če se mi pa mudi al pa če sm res preutrujena pa pač lepo povem da nebi sodelovala in zaključim pogovor.ne vidim pa smisla da bi se zarad tega na nekoga drla.isto v trgovini če mi prodajalka ponudi pomoč pač rečem ne hvala. in s tem tud zaključim debato.
tko da dokler časa oni spoštujejo moje besede, tud jz spoštujem njihove in zatežim samo tistim ki zatežijo meni.
tud men ni glih fino če nevem kokrat kličejo za ankete in podobno,ampak sm si nekak ustvarla mnenje da je to pač njihovo delo,način kako si služijo kruh in skoraj vedno "stisnem pesti" in odgovarjam na anketo ker vem pač da jim to nekaj pomeni..seveda če se mi pa mudi al pa če sm res preutrujena pa pač lepo povem da nebi sodelovala in zaključim pogovor.ne vidim pa smisla da bi se zarad tega na nekoga drla.isto v trgovini če mi prodajalka ponudi pomoč pač rečem ne hvala. in s tem tud zaključim debato.
tko da dokler časa oni spoštujejo moje besede, tud jz spoštujem njihove in zatežim samo tistim ki zatežijo meni.
- AtomicKitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 6. 2006
MorningStar napisal/-a:Joj ena tema zame. Delam v samoplačniški okulistični ambulanti. Na sploh sem zelo prijazna, ustrežljiva in kar se da nasmejana, v službi pa sploh. Jaz še v življenju nisem nobenega nardla, sploh pa ne koga, ki ga ne poznam. Kaj je potem zame lepše kot to, da me vsak dan nadere pet ljudi po telefonu pa ene trije v živo?
(uh, dolg post )
dobra si punca, svaka ti čast, da ti rata ostat normalna pri takih norcih
- Ancica
- Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
*Selena* napisal/-a:Lastovica napisal/-a:Pa ko prides v kaksno trgovino s cotami, pa takoj prodajalka prileti in : " A vam lahko kaj pomagam!!" Kaj naj ji recem?? NEE.... mir mi daj, da sama pogledam vse kar hocem, ce bom rabla pomoc, pa te bom ze vprasala.
Ja točn to, rečeš pač ne in si ogleduješ lepo naprej. To je stvar kulture in spoštovanja do stranke. Treba je tut pomislt, da tem trgovkam nadrejeni naročijo, da se mora vsako stranko to uprašat.
Nasplošno gre pa tut men na živce neprijazen in nepotrpežljiv folk, sej se lahko samo nasmejiš in s tem že nekomu polepšaš dan oz. sam sebi...
Stokrat raje vidim, da prodajalke pokažejo vsaj malo zanimanja zate (pa četudi je naročeno), kot pa da prideš v prodajalno in njim se sploh ne zdi vredno odzdravit, po možnosti še čveka po telefonu, potem se je pa sploh ne upaš nič vprašat, ker dobi še bolj naveličan pogled kot ga je imela prej in bi te lahko celo ubila z njim
Pa se mi zdi da je tečnih prodajalk vedno več, v BTCju je v vsaki drugi trgovini taka. Sej ne rečem, da me mora pa zdej kot muha obletavat, ampak ena vljudnost mora biti. Sem delala že v kar nekaj službah, kjer imaš opravka z ljudmi in tud od na prvi pogled najbolj tečne stranke lahko dobiš nasmeh, če si prijazen z njo. (jao, kako patetično sem tole napisala )
-
***str@wberry*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 7. 2006
jst mam tud kar slabe izkušnje z ljudmi nasplošno...
meni se pa doskrat dogaja to da me ljudje izkoriščajo.... morm povedat še to da sm pač na gimnaziji in sm ena izmed pridnih u razredu
in točn vidiš človeka za kaj te ma.... naloga in inštrukcije....
al pa če s kom govorim... normaln pogovor pač.... pa neki povem.. in se začne kar dret in tulit name ku da sm največja mona k sm povedla svoje mnenje.... al pa če komu povem da se mi ne zdi da dela narobe.... svet se zruši k sliši da se nekdo ne strinja z njim
ja no.... sm pa usaj ponosna na to da jst nism tak tip človeka
meni se pa doskrat dogaja to da me ljudje izkoriščajo.... morm povedat še to da sm pač na gimnaziji in sm ena izmed pridnih u razredu
in točn vidiš človeka za kaj te ma.... naloga in inštrukcije....
al pa če s kom govorim... normaln pogovor pač.... pa neki povem.. in se začne kar dret in tulit name ku da sm največja mona k sm povedla svoje mnenje.... al pa če komu povem da se mi ne zdi da dela narobe.... svet se zruši k sliši da se nekdo ne strinja z njim
ja no.... sm pa usaj ponosna na to da jst nism tak tip človeka
- psenica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2006
- Kraj: sončna pega
virginiaNOmore
tud jas mam s penzionisti izredno slabe izkušnje. itak se nonstop zgražajo, kak jih vsi zapostavljamo, kak smo neolikani ipd...sem bla zadnjič na busu-ura je bla 4 popoldan-ful gužva. in prideta gor dve gospe, ki začneta porivati gužvo naprej.pa jima lepo rečem, da ne gre naprej, da naj malo počakata, da se folk premakne.pa me čez pol minute ženska sune v hrbet, da sem skor padla..pa sem se obrnila in jo ful grdo pogledala in ji rekla:če ne gre, lahko ne porivate, ker bo kdo pado. in se mi ženska začne zgražat, kak se lahko tako z njo pogovarjam, da današnja mladina pa smo res nevzgojeni, da kak naj ona stoji zdaj tukaj,da neve kaj naši starši počnejo, da smo taki...in oh in sploh
tud jas mam s penzionisti izredno slabe izkušnje. itak se nonstop zgražajo, kak jih vsi zapostavljamo, kak smo neolikani ipd...sem bla zadnjič na busu-ura je bla 4 popoldan-ful gužva. in prideta gor dve gospe, ki začneta porivati gužvo naprej.pa jima lepo rečem, da ne gre naprej, da naj malo počakata, da se folk premakne.pa me čez pol minute ženska sune v hrbet, da sem skor padla..pa sem se obrnila in jo ful grdo pogledala in ji rekla:če ne gre, lahko ne porivate, ker bo kdo pado. in se mi ženska začne zgražat, kak se lahko tako z njo pogovarjam, da današnja mladina pa smo res nevzgojeni, da kak naj ona stoji zdaj tukaj,da neve kaj naši starši počnejo, da smo taki...in oh in sploh
-
pikica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2004
- Kraj: Celje
Uh jst se tud to sprašujem, zakaj taka nesramnost. Ko sem pred leti delila letake me je ful dosti ljudi nadrlo, ker me je delodajalec pošiljal skoz na isto lokacijo. Sej je že men tud blo dosadno, ampak nisem jst kriva, eni so res imel takšne da joj, pa tudi nasplošno, eni so tako nesramni in primitivni, da te vse mine. Ne vem kam gre svet, vse manj je prijaznih ljudi. Se spomnim na pesem vse manj je dobrih gostiln, vse manj je dobrih ljudi, vse bolj nas dolgčas razjeda, prej prijatelji zdaj tujci smo si, kar je ful res. Ljudje imajo slabe dni in potem se znašajo na prvega ki jim prekriža pot in morejo še njemu uničit dan.
Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi.
-
BeLLi - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Men se pa zdi d bl sm starejša, slabši so odnosi med ljudmi (to pravm čist na splošno) usi gledajo samo nase, iz tistih redkih izjem pa se punavad usi sam norca delajo. Kkr jst vidm d tisti, k so bol nesramni pa taki k te sam špikajo so punavad (usaj na zuni) prljubljeni. Pa č kdo kliče z razne ankete pa take stvari mu lepo puvem da ne bomo sudelval al pa kkrkol. Sej itk čist razumm d je to njihova služba
Sam č bi se usi mau pupravl pa bli mau bl prjazni en du druzga bi blo to zlo lpo
P.S.: upam d ste me razumel, sm bl nova n temu forumu pa se še mau prvajam
Sam č bi se usi mau pupravl pa bli mau bl prjazni en du druzga bi blo to zlo lpo
P.S.: upam d ste me razumel, sm bl nova n temu forumu pa se še mau prvajam
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
*purple bitch* napisal/-a:...Ampak me zanima zakaj tak odnos do soljudi?
zakaj se nekateri ljudje tako nesramno obnašajo in še brez razloga?
Zakaj ne odstopijo vsi sedeža starejšim ljudem v avtobusu?
Zanima me zakaj in čemu tak odnos..Kaj imajo taki ljudje, ki to počnejo v glavi?čemu treba taka nesramnost in nekultura?
Purple, se zgodi, take stvari so pac del posla...jaz sem tui histericna, ko slislim : "Dober dan z Mladinske Knjige klicem...." aAaaadejo...give me a fuckin break no. Glede anket pa skoz odgovarjam, ker sem tudi sama ze kake ankete delala tak, da ...lahko poklicete
Za vsako stvar obstaja razlog...mogoce slab dan, napacen trenutek...ka pa vem. Odvisno od dneva - mogoce lih naletimo na nepravi trenutek (MuCkAa se strinjam).
Zakaj ne odstopim sedeza? Zato, ker sem ze dozivela, da je bil prazn bus pa je prisla ena zelo nesramna teta gor in me je kr s sedeza dol vrgla...mislim, visek...in od takrat naprej se iz principa ne vstanem. Kdo pa je mene kdaj vprasal, ce mi da plac, ko sem mela take menstrualne krce? nobody. No, zdaj vec ne hodim na bus in tetke si lahko oddahnejo, da majo zaj vec placa haha
Enim se pa enostavno ne da bit prijazn. To je to.
I love SISLEY& RW
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
Se strinjam najprej z lastovico ki je napisala nekaj na racun prodajalk v trgovini. Jaz popizdim ko mi kera zacne gnjavit ce mi pomaga, pa recem ne, ona pa se pol dalje, ja to bi vam pristajalo, pa to se mamo novo... Aaaaaaaaaaaa zenska ne jebi Rajsi kr ven iz trgovine grem
Drugace pa sem se zdaj odlocla da pristavim svoj loncek v toto temo predvsem iz enega razloga. Prisla sem ravno iz sihta, kjer mi je slo dejansko na bruhanje obnašanje nekaterih, ki so mogoce mesec ali dva dlje v tisti firmi kot jaz, in mislijo da so boga za jajce primle in pol tam sefice spilajo in grejo 294x na pavzo, medtem ko mi ostali (ki smo po njihovo "novi tam") v 8 urah pridemo le 2x na vrsto za pavzo. Okej ajde, ni mi tolko do tote pavze ampak se gre za princip. Jebote bog baba nisi pozrla cele pameti sveta. Joj kak sn bla jezna dans in mi prav ni blo za delat. Se dobro da je hitro minlo. Res mi kr dvigne ko vidim da mi ena smrkla (po moznosti se mlajsa od mene) tam pamet soli kaj naj jaz delam, kdaj bom jaz sla na pavzo.. Daj ne jebi ker mi nisi sefica. Poleg tega pa mi gre na kozlanje ko kr vidim kak me gledajo, ces "sej nimas pojma in tak ne ves kaj delas, idi rajsi domu". Aaaaaaaaaaaaaaa znorela sem skoraj. Res. Ajde razumem da te sefica al pa sef "komandira" (pa se to more bit v mejah normale), da me bo pa tam neki otrok komandiro pa mi pod prste gledo kaj delam in kak delam... Svasta no!
Zaj pa grem kr spat, ker sem se bolj jezna ko prej
Drugace pa sem se zdaj odlocla da pristavim svoj loncek v toto temo predvsem iz enega razloga. Prisla sem ravno iz sihta, kjer mi je slo dejansko na bruhanje obnašanje nekaterih, ki so mogoce mesec ali dva dlje v tisti firmi kot jaz, in mislijo da so boga za jajce primle in pol tam sefice spilajo in grejo 294x na pavzo, medtem ko mi ostali (ki smo po njihovo "novi tam") v 8 urah pridemo le 2x na vrsto za pavzo. Okej ajde, ni mi tolko do tote pavze ampak se gre za princip. Jebote bog baba nisi pozrla cele pameti sveta. Joj kak sn bla jezna dans in mi prav ni blo za delat. Se dobro da je hitro minlo. Res mi kr dvigne ko vidim da mi ena smrkla (po moznosti se mlajsa od mene) tam pamet soli kaj naj jaz delam, kdaj bom jaz sla na pavzo.. Daj ne jebi ker mi nisi sefica. Poleg tega pa mi gre na kozlanje ko kr vidim kak me gledajo, ces "sej nimas pojma in tak ne ves kaj delas, idi rajsi domu". Aaaaaaaaaaaaaaa znorela sem skoraj. Res. Ajde razumem da te sefica al pa sef "komandira" (pa se to more bit v mejah normale), da me bo pa tam neki otrok komandiro pa mi pod prste gledo kaj delam in kak delam... Svasta no!
Zaj pa grem kr spat, ker sem se bolj jezna ko prej
Hello, 911. I''m on fire!
Prvi neprebran prispevek • 108 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]