Nesramni odnosi med ljudmi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Grrrrrrrr mene so tud vcer v sluzbi tok razjezil da se mi je ze ob pol osmih zjutr pritisk dvignu do neba..pridem po 4 dneh dopusta in mi kolegica razlozi kako se je v bistvu ena izmed mojih sefic (ceprov neposredno to ni) zlagala da jaz necesa nism hotla narest in da sm se zgovarjala...Mislm sj ce bi blo res a ne...ampak dejansko se je zlagala kokr se je mogla..mislm grrrrr...se zdj k pisem tole se kr s5 razburim. Dobr da je ta zenska zdj tri tedne na dopustu k bi ji po moje neki v glavo vrgla.
- Fant
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2006
Lep pozdrav vsem na tem foromu še posebej tebi ki si odprla to temo
probal ti bom malo razložit oiroma povedat svoje mnenje o
medčloveških odnosih.
Najpomembnejši razlog zakaj so ljudje taki kot so je da celotna
družba krivo deluje.Nas so nenehno krivo vzgajali od malih nog.
Družba je vplivala na nas in nas vzgojila.
Zakaj smo krivo vzgojeni? zato ker veliko ljudi enostavno nima
znanja kako ravnat z ljudmi.
Veliko ljudi ravna z čustvi in ne razumsko poglejmo si primer
čustva so -jeza,veselje,hrepenenje,ljubezen,žalost...itd
Glavni razlog vsega je da ljudje ne znamo pravilno kontrolirat čustva
in z njimi ne znamo pravilno ravnat.Če je nekdo jezen te lahko v jezi
ubije ( to se tudi dogaja) lahko grdo govori preklinja lahko te pretepe
zakaj? zato ker ga čustva prevzamejo in jih nezna kontrolirat
podobno je ljubezen tukaj pride do velikih problemov
zakaj? zato ker človeka močna čustva prevzamejo in je slepo zaljubljen
nezna si pomagat se pravi nezna kontrolirat čustev.Podobno je z
žalostjo.....in tako naprej
medčloveških odnosih.
- Fant
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2006
Lep pozdrav vsem na tem foromu še posebej tebi ki si odprla to temo
medčloveških odnosih.
medčloveških odnosih.
-
sAdie - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2004
br0ken heart napisal/-a:..Prisla sem ravno iz sihta, kjer mi je slo dejansko na bruhanje obnašanje nekaterih, ki so mogoce mesec ali dva dlje v tisti firmi kot jaz, in mislijo da so boga za jajce primle in pol tam sefice spilajo in grejo 294x na pavzo, medtem ko mi ostali (ki smo po njihovo "novi tam") v 8 urah pridemo le 2x na vrsto za pavzo. Okej ajde, ni mi tolko do tote pavze ampak se gre za princip. Jebote bog baba nisi pozrla cele pameti sveta. Joj kak sn bla jezna dans in mi prav ni blo za delat. Se dobro da je hitro minlo. Res mi kr dvigne ko vidim da mi ena smrkla (po moznosti se mlajsa od mene) tam pamet soli kaj naj jaz delam, kdaj bom jaz sla na pavzo.. Daj ne jebi ker mi nisi sefica. Poleg tega pa mi gre na kozlanje ko kr vidim kak me gledajo, ces "sej nimas pojma in tak ne ves kaj delas, idi rajsi domu".
stajerka ne? si me prav nasmejala s tvojim postom...si predstavlam kak to gre ja
I love SISLEY& RW
-
br0ken heart - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 1. 2005
stajerka ne?
kriva!
Hello, 911. I''m on fire!
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
tema mi je ful dobra, zato upam, da bo nazaj oživela mene tud marsikaj spravi ob živce in nekateri ljudje niti od daleč ne poznajo osnov bontona, nimajo pojma o spoštovanju do soljudi, ali pa res živijo v enem takem svojem svetu, da jih za druge enostavno sploh ne briga.
zadnjič sem se po dolgem času spet vozila na eni izmed ljubljanskih trol, ki vozijo proti BTC-ju. ni mi posebej treba poudarjat, da so te trole vedno nagužvane, vsaj ko sm jst gor. anyway, jaz sedim in na troli je vedno več ljudi. pa pride skupinica starejših, en starejši gospod se pomika naprej in zgledalo je, kot da išče prosti sedež. jaz mu ga seveda takoj odstopim, ker se mi zdi to kulturno in prav. in kaj se zgodi? ena frajla v živo rdečem plašču, dolgimi črnimi lasmi in črnimi cenenimi špičaki se vrže na moj sedež. stari, ej ... in gospod je potem stal še ene pet postaj, ker mu nihče drug ni odstopil sedeža, sedeli so pa večinoma mladi ljudje. ne morem verjet. najrajši bi žensko za lase povlekla s stola. včasih res ne razumem ljudi, kako so neumni. krava smotana dejansko to pomeni, da sem jst njej odstopla svoj sedež!!!
me pa seveda kdaj zmotijo tud ti upokojenci, ker mam včasih filing, da se prov hočejo gužvat in so pol vsi jezni, ker je gužva na troli. sam halo, a vam je treba ob štirih popoldne okrog hodit? pa tudi niso vsi starejši tko zlo obnemogli, da ne bi mogli stat, ampak vseeno z zdravo pametjo vidiš, kdo potrebuje sedež in kdo se sam dela bogi. toliko o tem. me pa spravi ob živce še marsikaj drugega, sploh to, da so natakarji (ponavadi ženske) zategnjeni, da so neprijazni, da se ti sploh ne zahvalijo, ko jim plačaš, da se vlečejo kot megle, zraven pa še grdo gledajo.
na živce mi gre tud to, da nekateri ljudje v službah sploh ne delajo, ampak si non stop jemljejo neke čik pavze, pa kofetke, pa grejo na wc za 10 minut, pa čvekajo z drugimi, opravljajo zasebne klice med delovnim časom ... joj, lahko bi naštevala še dolgo v noč
zadnjič sem se po dolgem času spet vozila na eni izmed ljubljanskih trol, ki vozijo proti BTC-ju. ni mi posebej treba poudarjat, da so te trole vedno nagužvane, vsaj ko sm jst gor. anyway, jaz sedim in na troli je vedno več ljudi. pa pride skupinica starejših, en starejši gospod se pomika naprej in zgledalo je, kot da išče prosti sedež. jaz mu ga seveda takoj odstopim, ker se mi zdi to kulturno in prav. in kaj se zgodi? ena frajla v živo rdečem plašču, dolgimi črnimi lasmi in črnimi cenenimi špičaki se vrže na moj sedež. stari, ej ... in gospod je potem stal še ene pet postaj, ker mu nihče drug ni odstopil sedeža, sedeli so pa večinoma mladi ljudje. ne morem verjet. najrajši bi žensko za lase povlekla s stola. včasih res ne razumem ljudi, kako so neumni. krava smotana dejansko to pomeni, da sem jst njej odstopla svoj sedež!!!
me pa seveda kdaj zmotijo tud ti upokojenci, ker mam včasih filing, da se prov hočejo gužvat in so pol vsi jezni, ker je gužva na troli. sam halo, a vam je treba ob štirih popoldne okrog hodit? pa tudi niso vsi starejši tko zlo obnemogli, da ne bi mogli stat, ampak vseeno z zdravo pametjo vidiš, kdo potrebuje sedež in kdo se sam dela bogi. toliko o tem. me pa spravi ob živce še marsikaj drugega, sploh to, da so natakarji (ponavadi ženske) zategnjeni, da so neprijazni, da se ti sploh ne zahvalijo, ko jim plačaš, da se vlečejo kot megle, zraven pa še grdo gledajo.
na živce mi gre tud to, da nekateri ljudje v službah sploh ne delajo, ampak si non stop jemljejo neke čik pavze, pa kofetke, pa grejo na wc za 10 minut, pa čvekajo z drugimi, opravljajo zasebne klice med delovnim časom ... joj, lahko bi naštevala še dolgo v noč
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Joj mene tudi take in podobne reči razkurijo.
Zadnjič sem šla na brzino v trgovino, ker sem rabila detergent za posodo. In pridem na blagajno in bil je en evro, jaz pa sem imela 20 evrov. In rečem, (bil je en mlad fant) ej sori nimam drobiža, in on meni: A VEČ NIMAŠ?! porkaduš, še opravičila sem se, čeprav se mi nebi rablo.
Zadnjič sem šla na brzino v trgovino, ker sem rabila detergent za posodo. In pridem na blagajno in bil je en evro, jaz pa sem imela 20 evrov. In rečem, (bil je en mlad fant) ej sori nimam drobiža, in on meni: A VEČ NIMAŠ?! porkaduš, še opravičila sem se, čeprav se mi nebi rablo.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst se tud trudm bit zmer prjazna in kulturna do drugih, ker sm bla tko vzgojena in mi je to čist samoumevno, pa me vedno znova šokira/razočara kašn je (nekater) folk. Tud na cestah opažam, da takoj vsi neki trobjo, si kažejo fakiče in so ful nestrpni. Pa razni uslužbenci na poštah, bankah, prodajalke... ogromn se jih obnaša, k da si jim pol familije pobil in ti še hvala ne znajo rečt, kva se šele nasmehnt. Al pa včer v trgovini...stojiva z eno mamico z vozičkom v vrsti, na blagajni je bil še en fant, z druge strani pa pride ena kao vsa spedenana baba s hčerko in se lepo vrine, pa vpraša prodajalka, kdo je zdej na vrsti, pa jst rečem, da je una mamica pred mano, una baba me pa skor ubije s pogledom in se lepo vrine, plača in gre. Koza debilna!
Uglavnem, kadar srečam kšnga prjaznga in vljudnga neznaca, mi prov polepša dan, ker so že prava redkost.
Uglavnem, kadar srečam kšnga prjaznga in vljudnga neznaca, mi prov polepša dan, ker so že prava redkost.
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
Yazmeen napisal/-a:Uglavnem, kadar srečam kšnga prjaznga in vljudnga neznaca, mi prov polepša dan, ker so že prava redkost.
ja, se strinjam. meni se je celo parkrat zgodilo, da me je kdo spustil pred sabo na blagajni, ko sem mela eno stvar za kupit in se mi je zdelo res fajn. tud jst podobno nardim. ampak to v manjšem kraju. v lj. tega od nikogar ne pričakujem
-
maaalaaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 7. 2008
mene pa tut pojezijo te telefonske ankete. pa mi mama vedno reče naj se jaz oglasim. ja haloo, men se pa da ukvarjat z njimi. pa sploh te ne vprašajo: a bi prosim odgovorili, ampak se kr vsuje iz njih, sploh se ne ustavijo, niti da bi zadihali, ti vse povejo, ti vmes narediš 100 stvari, sploh ne prideš do besede da bi rekel da nebi odgovarjal. in pol jim rečeš da ni nobenga doma in tut ko pridejo ne bo noben odgovarjal. pa kar še kličejo. sicer jaz vsem lepo odgovorim, ma včasih me pa prime da bi jih poslala v 3pm. to je tvoja zasebnost in prosti čas, nimajo pravice da se vtikajo vate s stvarmi, ki te ne zanimajo in ti jih vsiljujejo.
drugače kar se tiče prijaznosti prodajalk. jaz prek šs delam kot prodajalka in da ne bi o neprijaznosti strank. nekatere te skoraj ubijejo s pogledom samo zato ker jih prijazno pozdraviš. nekatere ne izjavijo ENE SAME besede, ko jih strežeš. nekateri se res znašajo nad tabo samo zato, ker si v službi in te imajo za manj vredne. včasih si misliš, da so res boljši od tebe ker imajo tak odnos. in potem še pametnjujejo o zadevah ki nimajo pojma in te naderejo, da ti ne znaš delat, da oni (ki drugače so zaposleni v tovarni, delajo za tekočim trakom in nimajo pojma o računalnikih in podobnem) pa vse vejo, kako poteka delo v trgovini in kako se vnašajo artikli v računalnik ipd. ja itak, a sploh veš kaj to je? pa ne da bi koga žalila, ampak pač so vsevedni ti pa ko en enoceličar tam ki sploh ne veš da živiš kaj šele kako delati.
in ja, prodajalke moramo biti prijazne, drugače v celem mestu veljamo za zategnjene, neprijazne, resne, brezosebne .. če se ob 7h zjutraj ne smejimo na vsa usta. mislim halo
drugače kar se tiče prijaznosti prodajalk. jaz prek šs delam kot prodajalka in da ne bi o neprijaznosti strank. nekatere te skoraj ubijejo s pogledom samo zato ker jih prijazno pozdraviš. nekatere ne izjavijo ENE SAME besede, ko jih strežeš. nekateri se res znašajo nad tabo samo zato, ker si v službi in te imajo za manj vredne. včasih si misliš, da so res boljši od tebe ker imajo tak odnos. in potem še pametnjujejo o zadevah ki nimajo pojma in te naderejo, da ti ne znaš delat, da oni (ki drugače so zaposleni v tovarni, delajo za tekočim trakom in nimajo pojma o računalnikih in podobnem) pa vse vejo, kako poteka delo v trgovini in kako se vnašajo artikli v računalnik ipd. ja itak, a sploh veš kaj to je? pa ne da bi koga žalila, ampak pač so vsevedni ti pa ko en enoceličar tam ki sploh ne veš da živiš kaj šele kako delati.
in ja, prodajalke moramo biti prijazne, drugače v celem mestu veljamo za zategnjene, neprijazne, resne, brezosebne .. če se ob 7h zjutraj ne smejimo na vsa usta. mislim halo
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Al pa profesorji so radi na grd način pokroviteljski do tebe. Jaz sem enkrat v četrtem letniku mela baretko na glavi, pa sm šla pred tablo pri matematiki, pač na vrsti sm bla. In nečesa nism znala zračunat, pa mi je prfoxa zabila: "A ti je tale kapa v glavo stopila?"
Nasploh so bli te nastopi pred tablo pr ns živ obup, smo se vsi izogibal, ker smo vedl da če ne bomo nečesa znal, bo že našla nekaj, da se iz ns norčuje.
Tut jst mam eno zanimivo prigodo na LPPju... Ampak samo eno, pa hodm na bus že od malih nog. Tko ena ženska odstopi eni punci sedež, sama pa vstane in gre k vratom. Tista punca reče, ne hvala, sej lahko stojim in pač stoji. Nism vidla, da je bla noseča, ampak pač ni se hotla usest. Tm je zdej bil prazn sedež. In pač jst grem, se usedem, naenkrat se pa od zadaj sliši "Gospodična, jaz sem sedež odstopila temu dekletu in ne vam ".
Nasploh so bli te nastopi pred tablo pr ns živ obup, smo se vsi izogibal, ker smo vedl da če ne bomo nečesa znal, bo že našla nekaj, da se iz ns norčuje.
Tut jst mam eno zanimivo prigodo na LPPju... Ampak samo eno, pa hodm na bus že od malih nog. Tko ena ženska odstopi eni punci sedež, sama pa vstane in gre k vratom. Tista punca reče, ne hvala, sej lahko stojim in pač stoji. Nism vidla, da je bla noseča, ampak pač ni se hotla usest. Tm je zdej bil prazn sedež. In pač jst grem, se usedem, naenkrat se pa od zadaj sliši "Gospodična, jaz sem sedež odstopila temu dekletu in ne vam ".
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem tudi prodajalka in sem prijazna. Tak da meni gre nasplošno neprijaznost vseh ljudi v nos.
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
maaalaaa napisal/-a:mene pa tut pojezijo te telefonske ankete. pa mi mama vedno reče naj se jaz oglasim. ja haloo, men se pa da ukvarjat z njimi. pa sploh te ne vprašajo: a bi prosim odgovorili, ampak se kr vsuje iz njih, sploh se ne ustavijo, niti da bi zadihali, ti vse povejo, ti vmes narediš 100 stvari, sploh ne prideš do besede da bi rekel da nebi odgovarjal. in pol jim rečeš da ni nobenga doma in tut ko pridejo ne bo noben odgovarjal. pa kar še kličejo. sicer jaz vsem lepo odgovorim, ma včasih me pa prime da bi jih poslala v 3pm. to je tvoja zasebnost in prosti čas, nimajo pravice da se vtikajo vate s stvarmi, ki te ne zanimajo in ti jih vsiljujejo.
No sj jst nism misnla, da so vse prodajalke nesramne, vrjamem, da so tud kšne stranke nevljudne, pa se držijo, k da bi mele kol u rit! Ne cilam na nobenga posebi
Glede anket pa to, da gre men tud na živce, k non stop klicarjo, še na mobitel in čakaš 5 minut, da una vse zdrdra, da lahko pol poveš, da ne boš odgovarju, da nimaš časa, al kar kol že. Res morijo.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
No glede anket pa drdranja nej tole povem. Jaz sem delala na anketah (sicer sm bla odpuščena,heh) in zraven je sedela šefinja. In nas je konstantno nadzorovala, če smo VSE pravilno povedali in zdrdrali brez prekinjanja. Jaz sem se trudila, da sem čimbolj krajšala, ampak sem jih potem slišala od nje. Enkrat sem rekla "Ali boste šli na volitve?" namesto da bi rekla "Ali boste šli na volitve ali ne?" in so me skor kamenjal
-
Boris - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 7. 2006
- Kraj: Novo mesto
*purple* napisal/-a:No dons se mi je zgodila ena čudna stvar...
Ko sem klicala pač ljudi za delanje anket po telefonu v službi, sem na telefon dobila enega fotra, ki me je takoj napadu z raznoraznimi žaljivkami, ne da bi sploh povedala do konca zakaj kličem...Besed njegovih ne bom pisala, ker so same hude žaljivke in se lih ne spodobi..
Me je pa stvar ful šokirala...
Moja tema se ne glasi o tem, kar se je pač zdaj zgodilo..Ampak me zanima zakaj tak odnos do soljudi?
zakaj se nekateri ljudje tako nesramno obnašajo in še brez razloga?
Zakaj ne odstopijo vsi sedeža starejšim ljudem v avtobusu?
Zanima me zakaj in čemu tak odnos..Kaj imajo taki ljudje, ki to počnejo v glavi?čemu treba taka nesramnost in nekultura?
zanimajo me vaša mnenja in vaša razmišljanja...
(iskalnik ne dela-sem že omenila, tko da nisem mogla pogledat če je tema že bila..tko da če pač je bila, pač zaklenite)
Te zanima samo kratko mnenje, ali te zanima dejansko kaj stoji za tem?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]