Nesramni odnosi med ljudmi

Pomoč iz čustvenih stisk.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 28. Nov. 2008 12:41

Nimam kej veliko izkušenj s tečnimi/nesramnimi ljudmi ampak eno nesramno osebo pa videvam skoraj vsaj dan, in sicer je to ena prodajalka v tamali marketorjevi trgovini v Šiški; ker delam v bližini in si tja hodim kupovat za jest.
No ta ženska je poosebljena tečnoba in nesramnost. Krnaprej zavija z očmi; ma neumestne pripombe; zanč mi je padu en kovanček na tla in ona mi je rekla sarkastično: Ja punca kaj si pa tko zmedena, pa zraven še z očmi zavila. Pa zadnjič je vpričo ene stare mamce neki grdga o njej rekla, v smislu kok je tale mama gluha.
Ok sej ma usak človek kdaj slab dan,ampak ona je pa skos taka. Groza od prodajalke.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 28. Nov. 2008 13:15

^^ taka oseba sploh ni za prodajalko, če take vn meče...
drugač se pa tud jez vsakodnevno srečujem s tečnimi ljudmi. ne osebno pač pa po telefonu. večkrat me kdo kam pošlje, pa jeb* vse po spisku ipd.
zdi se mi da so prodajalke med bolj nesramnimi.
mislim, da predvsem do mladih oseb, govorim iz lastnih izkušenj.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 28. Nov. 2008 14:18

*purple* napisal/-a:No dons se mi je zgodila ena čudna stvar...

Ko sem klicala pač ljudi za delanje anket po telefonu v službi, sem na telefon dobila enega fotra, ki me je takoj napadu z raznoraznimi žaljivkami, ne da bi sploh povedala do konca zakaj kličem...Besed njegovih ne bom pisala, ker so same hude žaljivke in se lih ne spodobi..
Me je pa stvar ful šokirala...

Moja tema se ne glasi o tem, kar se je pač zdaj zgodilo..Ampak me zanima zakaj tak odnos do soljudi?
zakaj se nekateri ljudje tako nesramno obnašajo in še brez razloga?
Zakaj ne odstopijo vsi sedeža starejšim ljudem v avtobusu?

Zanima me zakaj in čemu tak odnos..Kaj imajo taki ljudje, ki to počnejo v glavi?čemu treba taka nesramnost in nekultura?

zanimajo me vaša mnenja in vaša razmišljanja...

(iskalnik ne dela-sem že omenila, tko da nisem mogla pogledat če je tema že bila..tko da če pač je bila, pač zaklenite)

zakaj so ljudje nesramni je vprašanje brez odgovora.eni zgleda da ne znajo živet brez tega,da ne bi koga prizadeli. oziroma nadrli ali pa že na kakršen koli način negativno presenetli.
Zakaj ne odstopit sedeža na busu starejšim osebam tud mene muči.dokler sm hodla v SŠ sm se furala z busom in sem vsakič odstopla sedež starejši osebi,če ni blo več placa za sedet pa sm sedla zadaj na stopnice.če je starejša oseba iskala sedež za sedet kje večina dijakov vrgla na prosti sedež poleg sebe torbo in so lagali da rezervirajo za frenda ki vstopi na anslednji postaji(kar pa ni blo res).nas pa je blo nekaj ki smo človeku ponudlis edež in celo vstali,da so se lahk starejši usedli.
mene grizno živcira v kafani,če je nesramna kelnarca.hvala kurcu so eno tako fuknli iz službe.ne glede na to,da jo poznam cel život se na delovnem mesto ne bi smela tak pbnašat da pride do mize i brez pozdrava vpraša:KAJ BOŠ?.dostkrat smo med šihtom s sodelavkami(med njimi so ble tud gospe40+,50+)in tudi do njih ni mela nobenga respekta.je ena gospa naročla belo kavo in vodo,ji pa je kelnarca prnesla kavo z mlekom,zato jo je gospa opozorila.ženska tupa pa je gospo pogledala in obrnila z očmi,da so ji skorej pokukale ven na zadnji strani lobanje.pa ne moreš tak.če ti je do tega,se obrni v šank al pa spizdi v skladišče,se tam ohladi in pridi nazej.
na morju v baški grem s sekico in sestrično na lignje(ena kučica,kjer so ful poceni pa hitro jih dobiš)pa smo jih najprej misnle tam pojest pa smo se v vrsti premisnle in rekle uni,ki je to prpravljala,da naj nam jih spakira za s sabo.pa je babnca čist popizdla,da kaj se premišljujemo in je tiste lignje odbesedno metala v škatlce.pa pred strankah.takrat sm bla tam prvič in zadnič na lignjihh.
no kaj se nesramnosti tiče...razumem te,če delaš ankete,da vsak dan slišiš nešteo žaljivk.jaz res tud redko kdaj odgovarjam na telefonske ankete,sam ko mam voljo da.seveda,če se mi ne da,vljudno rečem,da nimam časa in to je to.zadovolna jaz,zadovolna"ti".
sm pa nesrmana recimo do naših ciganov,ki ne znajo drugega kot pa po mestu fehtat za keš pa čike.sm parkrat dala čik pol se pa kr navadijo in ko te vidijo navalijo kot pčela na med.pa mi je dopizdli to razdajanje in jih nakurcam ko vidim da prhajajo zravn.
drgač sm pa vzgojena na tak način,da sm do soljudi dobra in vedno pozdravim mimoidoče,pa če jih poznam al ne.vsakem znancu namenim lepo besedo,izjema niso niti ostareli ljudje.rada pomagam in odstopim sedež starejšim,nosečim mamicam in malim otrokom.rada obiščem starejše znance,kajti veseli so tople besede.
sam večina folka je res ohola.mislijo,da so oni najvažnejši na svetu,a takih guzic ni malo.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)

Vrni se na Čustva

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov